این عکس ها نشون دادن که آیفون همیشه زیر الجیه...........
مثل اینکه نمایندگی رنگ مشکی وارد نکرده.......چند جا سوال کردم.....فقط سفیدش بود.......دوستان کسی هست ارنا مشکی داشته باشه؟؟
این عکس ها نشون دادن که آیفون همیشه زیر الجیه...........
مثل اینکه نمایندگی رنگ مشکی وارد نکرده.......چند جا سوال کردم.....فقط سفیدش بود.......دوستان کسی هست ارنا مشکی داشته باشه؟؟
فکر کنم تو بار جدیدشون که برسه هم مشکی باشه هم قیمت پائین تر بیاد چون واقعا 400 زیاده
حالا این بارشون کی میاد؟ گمرگ باشه میتونم 3صوت ترخیصش کنم االبته اگه ازم خواهش کنن
اگه مشکیش نباشه کریستال میگیرم.. 400 خیلی زیاده رنگای دیگش هم به نظر من خوب نیست
کسی میدونه دوربین کریستال چطوره؟؟؟ تایپیک کریستال خیلی صوت و کوره کسی نیست جواب بده![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز یه ارینای سیاه بالاخره دیدم میدادش 380 !
بسی امیدوار شدم!
در ضمن به نظرم سیاهش خیلی خوشگل تر از این سفید بودش
خدایا شکرت
شماره حسابتو بده مژدگانیتو واریز کنم
مشکی آخرشه/ گوشی فقط مشکی( آخه مشکی رنگ عشقه)
سلام ؛
منم همیشه با مشکی حال میکردم . وقتی رفتم این KM900 نازنین رو بخرم فروشنده مشکیش رو هم داشت . اما با این حال اینبار توجهم بیشتر به رنگ فلزی اصلی خودش جلب شد و مشکیشو بیخیال شدم و زیاد باهاش حال نکردم .
بچه ها مث اینکه این گوشی یه سری مشکل نرم افزاری داره . من که فعلا اونقدر باهاش ور نرفتم و متوجه چیز خاصی نشدم . میخوام شما بیشتر روشنم کنید و مشکلاتی که ازشون خبر دارید به منم بگید و اگر لازمه برا نرم افزار جدید ببرم گارانتی بگید .
راستی GPS این گوشی فقط با GoogleMap فعال میشه و باید حتما به اینترنت وصل باشی ؟ GPS معمولی بدون نیاز به نت نداره ؟
مرسی
دوستان LCD گوشی بعضی موقع ها یکم موجی نمیشه. (بعضی موقع ها که گوشی رو میگیرم دستم تو Desktop گوشی یکم LCD خاموش روشن میشه.) البته بعد از چند دقیقه خودش درست میشه!![]()
فکر کنم همون مشکل سنسور تقارب باشه....احتمالا محافظ ال سی دی یا چیزی رفته رو سنسور که صفحه هی خاموش روشن میشه...یه نگاهی بنداز...(بعضی موقع ها که گوشی رو میگیرم دستم تو Desktop گوشی یکم LCD خاموش روشن میشه.)
auot Bright رو خاموش کن درست میشه.
نوری که به سنسور تابیده میشه و باعث تنظیم نور صفحه میشه.بعضی اوقات کم و زیاد میشه.همین
مثلا سایه دست میوفته رو سنسور باعث میشه نور صفحه کم بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)