ولي من خوشم اومد.....دوست عزيز من ميخوام همين مدل رو بگيرم ولي فكر كنم يه 1 هفته ا ي صبر كنم تا معايب ديگش رو بشه...يه چيزي كه مشكوك ميزنه قيمت كمشه......آخه چرا كمه؟؟؟
ولي من خوشم اومد.....دوست عزيز من ميخوام همين مدل رو بگيرم ولي فكر كنم يه 1 هفته ا ي صبر كنم تا معايب ديگش رو بشه...يه چيزي كه مشكوك ميزنه قيمت كمشه......آخه چرا كمه؟؟؟
البته تو سایتش خبری از 4741 نیست ولی قیمت 5741 رو 880 داده که مناسب بنظر میرسه
من دیشب باهاش تماس گرفتم، موجود داشت و قیمتش هم همین 880.000 بود (البته گفت اگه واسه خودت میخوای، یک تخفیف کوچولو هم میدم!)
رامین![]()
چرا هیچ کس به فناوری Nvidia Optimus در کارت گرافیک GT420 در ایسر 5742g اشاره نمی کنه !!
چیزی که شدیدا باعث کاهش مصرف باتری میشه چون به طور هوشمند و متناسب با نیاز بین GT420 و Intel GMA HD (که درون تراشه های سری i اینتل هست) سوئیچ می کنه ...
من نمیدونم چرا ایسر در این کانفیگهای بالا از باطریهای 9CELL استفاده نمیکنه![]()
کم شدن قیمت تمام شده برای مشتری.
سلام .
سازگار ارقام یه کانفیگ دیگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم وارد بازار کرده که فعلا تو سایتش خبری ازش نیست، ولی در بازار تهران به وفور یافت میشه.
CPU : Intel Core i3 370M@ 2.40GHz , 3MB L3 Cache
Memory : DDRIII 4GB 1333MHz - Dual Channel
Hard Disk Capacity : 500GB SATA 5400RPM
Graphic : Nvidia GeForce GT 420M 1GB
Optical Drive : Dual Layer Multi Burner Drive - DVD-RW
Display : 15.6" HD (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Battery : 6Cell 48Wh - Up to 3 hours
قیمت این مدل حدودا بین 780 تا 800 تومان متغییر هست . ( حدودا 100 تومان ارزون تر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از اونجا که کارایی پردازنده این مدل تقریبا با Core i5 430M و کارایی GPU این مدل با nVIDIA GT 330M برابری میکنه و از DirectX 11 و nVIDIA Optimus هم پشتیبانی میکنه. میشه گفت یکی از بهترین مدل ها از نظر Price/performance موجود در بازار ایران بدون شک همین مدل از Acer هست.
یک نمونه از همین مدل تا فردا به دستم میرسه ...
بسىار ممنون از مدير عزيز
خودم به شخصه ميخوام کانفينگى که در ساىت هست رو بخرم .
پس بى زحمت ىه رويو کامل از ديدگاه خودت واسه ما علاقه مندان بزار.
يه مطلبي هم هستش كه من يه لپ تاپ 5742 سازگار ديدم با كانفيگ قبلي ولي core i 5 460m نوشته بودش...فروشنده ميگفت اين آخرين ورژنه...اين قضيه ي 540m چيه پس...؟
خود شما هم 540m رو نوشته بوديد..نكنه ايني كه من ديدم تقلبي بوده؟
دوستان يه توضيحي بديد...من فردا احتمالا بخرم...قيمت هم بيزحمت لطف كنيد(واسه core i 5).
ممنون
در اولین فرصت حتما .
والا منم چند جا که سوال کردم پردازنده ای که سازگار ارقام تو وب سایتش بهش اشاره کرده موجود نبود. منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l هستش.
کانفیگی دیگر 5742G که با قیمت 870 الی 890 هزار تومان الان در بازار تهران یافت میشه با پردازنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l عرضه شده.
من به شخصه احتمال ( سوء تفاهم نشه یه وقت ! ) می دم که به خاطر اینکه فرکانس Default این دو مدل پردازنده با هم برابر هست از طرف شرکت سازگار در اعلام مشخصات فنی اشتباه سهوی صورت گرفته باشه.
مقایسه مشخصات فنی این 3 پردازنده رو هم می تونید تو وب سایت رسمی اینتل مشاهده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سوالی بود بنده در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)