تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 314 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

والا نمی دونم قضیه چیه! ما که کار کردیم مشکلی نداشت! توی تنظیمات تاچ برو ببین چیزی میبینی؟!
    دوست عزیز مگه من گفتم مشکلی داره گفتم در مقایسه با پیکسون حرفی برای گفتن نداره.چون من خیلی از تاچش تعریف شنیدم انتظارم بالا بود که.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه ........... باور من نمی شه طلائیشو پیدا کردین ؟؟؟؟؟ من کل اون پاساژو زیرو رو کردم از 4 تا 6 از همه پرسیدم . خوش بحالتون
    اسم مغازه رو داری یا شماره تلفنشو ...
    میگم شما پری روز نرفتی بخری؟چون من یکی از موبایلا رو از طبقه اول گرفتم یارو می گفت دیرو یه خانومه هم اومده گرفته ؟
    اونم چشم بگردم اگه فاکتورش رو پیدا کنم شمارش رو می ذارم ولی طبقه 6 انتهای راهرو .یارو نمایندگی lg داره .به منم همه فروشنده ها می گفتن طلایش اصلا نیست .

داره خودمونی میشه pk_SS2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اساتید من امروز رفتم گرفتم یکی رنگ مشگی دور قرمز(پیشنهاد می کنم هرکی می خواد سیاه بگیره دور قرمزش رو نگیره زیاد قشنگ نیست)
    آخه من همه جارو گشتم مشکی کامل گیر نیامد .
    همه جا کامتل vandyke brown داشت با silver

4. 2 کاربر از pk_SS2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اساتید من امروز رفتم گرفتم یکی رنگ مشگی دور قرمز(پیشنهاد می کنم هرکی می خواد سیاه بگیره دور قرمزش رو نگیره زیاد قشنگ نیست)به قیمت225 هزار و یکی دیگه برای یکی از دوستانم به رنگ طلایی به قیمت 227 هزار(طلایی رو از طبقه 6 گرفتم و 2 تومن گرون تر می دادن ولی واقعا زیباست و پیشنهاد می کنم خانوما100 درصد طلایش رو بگیرم)یه مموری توشیبا کلاس4هشت گیگ خم خریدم 28 تومن یه کیف موبایل گرفتم که مال سونی اریکسون بود ولی کوکی هم براحتی توش جا میشد اونم 4 تومن.
    ولی نمی دونم تاچش زیاد خوب نیست و یکم گیر داره مال شما هم اینطوریه برادرم سامسونگ پیکسون داره وقتی تاچ این با کوکی مقایسه کردم مال پیکسون خیلی راحت تر بود
    سلام مبارک باشه.
    من خودم دور قرمز دارم به نظر هر کی یه رنگی قشنگه سلیقه ای هست،راجع به مموری هم ایشالا پر که شد ببین چجوری میشه گوشی یعنی کند میشه یا نه بعد اینجا لطف کن و بگو،تاچشم خوب بود ما تست کردیم در حد رنیور بود،برادر شما نمیدونم پیکسونو چند خریده ولی من آخرین قیمت 440 قیمت داشتم نمیشه در حد یه گوشی 400 تومنی انتضار داشت که به نظر من و بچه ها که با هم تست کردیم مشکلی نداشت یعنی تا اون حدم هست،بعد یه مدت سرعت جواب دادنش بیشتر میشه. 

6. 3 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirin_tamar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

kalepook درست میگه منم اولش یکم مشکل داشتم ، یکم بعد روبه راه میشه اگه محافظ روی lcd گوشی رو هم گذاشته باشی یه کمی توی حساسیت touch کم میشه .

8. 2 کاربر از sirin_tamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sirin_tamar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی حالا که تقربیا چند نفری کوکی گرفتن بریم تو خط app و game چطوره ؟؟؟

البته بماند که واسه کوکی خیلی سخت گیر میاد من دیشب هرچی نصب میکردم خوب از آب در نمیومد

10. 2 کاربر از sirin_tamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خودم به محافظش دست نزدیم،مقداد هم محافظ رنیورشو نکنده بود اونم روش بود،بعدش من چند صفحه قبل لینک 15 تا بازی گزاشتم که کاملا تاچ و تمام صفحه هستند،اگه نصب کنید ضرر نمیکنید.یه نقشه تهران هم بود که مقداد ضحمتشو کشید فرستاد منم نصب کردم کار کرد،اگه خواستین لینک میزارم براتون.

12. 2 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز مگه من گفتم مشکلی داره گفتم در مقایسه با پیکسون حرفی برای گفتن نداره.چون من خیلی از تاچش تعریف شنیدم انتظارم بالا بود که.....
    شما تنظیماته تاچشو خودتون بکنید،اولش تنظیمات تاچ کارخانه ای هست ولی اگه دستی و درست تنظیم بشه اون وقت میبینی که تاچش خوبه .

14. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای موزیک هم میتونید یه هندسفری ویوتی که 2 تیکه ای هست ویا رنیوری بگیرین که لوله ای هستن،نورشم میتونید تو ضخیره نیرو بزارین رو شب که تو شب نورش کم بشه یا میتونید فعالش کنید برای همیشه.

16. 2 کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pk_SS2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یه دیکشنری خوب دو طرفه (فارسی-انگلیس و انگلیس-فارسی) بزارین هرچی میگیرم خوب نیستن

18. این کاربر از pk_SS2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •