تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 247 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2466

نام تاپيک: قرار ملاقات های بچه های شیراز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

11 و اما شيراز...

تو تاپيك اصفهانى‌ها، پست nw_nk عزيز رو ديدم كه در مورد ديدار خودش از اصفهان گفته بود. گفتم براى خالى نبودن عريضه، از ديد خودم كمى در مورد شيراز بنويسم. (من ساكن يكى از شهرهاى نزديك اصفهانم كه اينجا اسمش رو به دلايل امنيتى نمى‌گم! )

بار اول كه اومدم، اولين چيزى كه نظرم رو جلب كرد، محصور بودن شيراز بين كوه‌ها بود!

شهر در مقايسه با كلان شهرهايى مثل اصفهان، تهران، يا مشهد، شهر بسيار جمع و جورتريه. اكثر خيابون‌ها كاملا عريض و سرراست هستن. كلا ياد گرفتن شهر كار آسونيه، طورى كه من با 4-3 روز موندن، اونجا رو از اصفهان بهتر بلدم! وضعيت خيابون‌هاى شمال شهر، من رو ياد خيابون‌هاى سانفرانسيسكو مى‌نداخت!! (به دليل شيب‌هاى تند)

وضع رانندگى مردم هم خيلى با‌حال بود، چرا كه به هيچ وجه فاصله رو رعايت نمى‌كردن! البته در كل، ترافيك خوب و روونى داشت. نكته‌اى كه برام عجيب بود، خلوت شدن كامل خيابون‌ها از آخراى شب تا صبح روز بعد بود (عيد امسال).

فضاى سبز شيراز به نظر من تو بين شهرهايى كه تا به حال تو اين مملكت ديدم، از همه سرتره. بزرگى و قامت درخت‌ها و همين طور تنوع اون‌ها در بافت فضاى سبز شهر جالب توجه بود، باغ‌هاى ديدنى و باحال شهر بماند...

جاهاى ديدنى شهر بيشتر حالت باغ و فضاى سبز داشتن تا جاهاى تاريخى‌ (به نسبت اصفهان).

چيزى كه تو اخلاق مردم اين شهر - از پليس گرفته تا مردم كوچه بازارى - خودش رو نشون مى‌ده، همين ريلكس بودنشونه، تا حدى كه ما براى باز شدن مغازه‌ها تا ظهر بايد منتظر مى‌مونديم!
    كلا ازشون خوشم اومد (اين رو نه فقط به خاطر تعلق عاطفى‌اى كه دارم مى‌گم! ).

در كل خيلى حال مى‌كنم با اين شهر! اميدوارم هر چه زودتر بتونم براى بار سوم بيام.

قربون همگى، موفق باشين!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

تو تاپيك اصفهانى‌ها، پست nw_nk عزيز رو ديدم كه در مورد ديدار خودش از اصفهان گفته بود. گفتم براى خالى نبودن عريضه، از ديد خودم كمى در مورد شيراز بنويسم. (من ساكن يكى از شهرهاى نزديك اصفهانم كه اينجا اسمش رو به دلايل امنيتى نمى‌گم! )

بار اول كه اومدم، اولين چيزى كه نظرم رو جلب كرد، محصور بودن شيراز بين كوه‌ها بود!

شهر در مقايسه با كلان شهرهايى مثل اصفهان، تهران، يا مشهد، شهر بسيار جمع و جورتريه. اكثر خيابون‌ها كاملا عريض و سرراست هستن. كلا ياد گرفتن شهر كار آسونيه، طورى كه من با 4-3 روز موندن، اونجا رو از اصفهان بهتر بلدم! وضعيت خيابون‌هاى شمال شهر، من رو ياد خيابون‌هاى سانفرانسيسكو مى‌نداخت!! (به دليل شيب‌هاى تند)

وضع رانندگى مردم هم خيلى با‌حال بود، چرا كه به هيچ وجه فاصله رو رعايت نمى‌كردن! البته در كل، ترافيك خوب و روونى داشت. نكته‌اى كه برام عجيب بود، خلوت شدن كامل خيابون‌ها از آخراى شب تا صبح روز بعد بود (عيد امسال).

فضاى سبز شيراز به نظر من تو بين شهرهايى كه تا به حال تو اين مملكت ديدم، از همه سرتره. بزرگى و قامت درخت‌ها و همين طور تنوع اون‌ها در بافت فضاى سبز شهر جالب توجه بود، باغ‌هاى ديدنى و باحال شهر بماند...

جاهاى ديدنى شهر بيشتر حالت باغ و فضاى سبز داشتن تا جاهاى تاريخى‌ (به نسبت اصفهان).

چيزى كه تو اخلاق مردم اين شهر - از پليس گرفته تا مردم كوچه بازارى - خودش رو نشون مى‌ده، همين ريلكس بودنشونه، تا حدى كه ما براى باز شدن مغازه‌ها تا ظهر بايد منتظر مى‌مونديم!

قربون همگى، موفق باشين!

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

مخلصیم!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قربون همگى، موفق باشين!
    بهتر هست بگوییم روشن اندیشی در این اوضاع که خشک مغری و تحجر در شهرهای دیگر بیداد میکند شیراز و مردمانش براستی کمتر از دیگر جاها دچار این واپسگرایی ها شده اند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض نیازمند مدرس سی شارپ

سلام.
    ایول بچه ها
    من شیرازیم و عاشق شهرم هستم. تو دنیا مردمانی مثل شیرازیا ندیدم, تمدن 2500 سالشونو دنیا نداره.

بچه ها من بد رقم گیرم, کسی از شما سی شارپ بلد هست به من اموزش بده. اگه کمکم کنید ممنون می شم

مرسی شیما

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام اگر کسی به نجوم علاقه مند است و تا حالا در نجوم کاری کرده بره این لینک بالایی
    ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام...
    بروبچ کجان؟!!!
    کم پیدایین!

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام محمد جون
    خوبي؟
    چه خبر
    امتحانات تمام شد
    انشاله موفق باشي

خوب معلومه محمو ج=ون عنوان تاپيك رو بخون
    بچه هاي شي----- ؟

موفق باشي
    محسن

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام داش محسن..خوبی؟
    چه خبر؟این روزا چیکار میکنی؟
    امتحانات هنوز شروع نشده که تموم شده باشه!
    چی بگم والا...!

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    سلامتي شما
    چيزي نمي خواد بگي
    چيزي كه عيان است ..... حافظا

موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •