ار نظر داستان Iv و شخصیت نیکو .
از نظر جذاب بودن مراحل و سختی ballad و شخصیت شجاع لوییز .
از نظر سادگی و فقر هم lost و شخصیت با معرفت جانی .
ار نظر داستان Iv و شخصیت نیکو .
از نظر جذاب بودن مراحل و سختی ballad و شخصیت شجاع لوییز .
از نظر سادگی و فقر هم lost و شخصیت با معرفت جانی .
نه اقا من که نصب کردم هیچی مشد 18 فریم بیشتر نمیتونم بگیرم با این سیستم
VGA:ati 4870 1G
3G ram
cpu AMD 6000X2
جالبه که رو پایینترین حالتم میزارم همین قدر فریم میگیرم !!!این GTA دیگه واقعا ر...ده
روی چه سیستم عاملی بازی می کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه اقا من که نصب کردم هیچی مشد 18 فریم بیشتر نمیتونم بگیرم با این سیستم
VGA:ati 4870 1G
3G ram
cpu AMD 6000X2
جالبه که رو پایینترین حالتم میزارم همین قدر فریم میگیرم !!!این GTA دیگه واقعا ر...ده
windows 7 unlimtate
دوستان من مشکل دیر لود شدن تکستنچرها رو درام مثلاً یک ساختمون رو فرز کنید بافت ها ورنگبنندیهاش فوراً در عرض دو ثانیه ظاهر می شه اعصاب آدم روبه همخ میریزه دیگه درختها همینجوری که داری سرعت میری 3 ثانیه اختلاف ظاهر می شه پرچین ها هم همینطور ولی فجیع نیست که آدم تو هوا و ماشین ها تو فظا اما می خوام بازیش کنم من 1 سال اون روگرفتم مرحله یکش ام به خاطر این مشکل نرفتم تمام راه حل ها رو از سایتها ی مختلف حتی سایت شما رو گفتم اما نشد
لطفاً پچ جدید کرک جدی باسه پچ
یا کرک اعصاب ام خورده بدجور نمی تونم درخواست ام رو بگم خودتون راهنمایی کنید
مال من GTAIV هستش نه Dlc هاش دقت کنید
دوستانی که lost رو تموم نکردن لطف کنن متن زیرو نخونن(متن رو به رنگ سفید نوشتم تا دیده نشه) چون موضوع لو می ره دوستانی که تمو کردن لطف کنن جواب بدن
راستی یه چیز خوب متوجه نمی شم چرا بیلی رو می کشیم تو زدان؟
رفیق تو ویندوز 7 خوب اجرا نمیشهدوستان من مشکل دیر لود شدن تکستنچرها رو درام مثلاً یک ساختمون رو فرز کنید بافت ها ورنگبنندیهاش فوراً در عرض دو ثانیه ظاهر می شه اعصاب آدم روبه همخ میریزه دیگه درختها همینجوری که داری سرعت میری 3 ثانیه اختلاف ظاهر می شه پرچین ها هم همینطور ولی فجیع نیست که آدم تو هوا و ماشین ها تو فظا اما می خوام بازیش کنم من 1 سال اون روگرفتم مرحله یکش ام به خاطر این مشکل نرفتم تمام راه حل ها رو از سایتها ی مختلف حتی سایت شما رو گفتم اما نشد
لطفاً پچ جدید کرک جدی باسه پچ
یا کرک اعصاب ام خورده بدجور نمی تونم درخواست ام رو بگم خودتون راهنمایی کنید
مال من GTAIV هستش نه Dlc هاش دقت کنید
حداقل ماله من خوب اجرا نشده
ازsp3 استفاده کن
راستی به تایپک مشکلات iv سر زدی.....راهنماییهشاون خیلی موثره
آره راک استار واقعا .... .windows 7 unlimtate
شما از xp استفاده کن
من تو iv نتیجه اش رو دیدم
من با ویندوز 7 دارم با بالاترین تنظیمات 20 فریم میگیرم
با چه سیستمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من با ویندوز 7 دارم با بالاترین تنظیمات 20 فریم میگیرم
خب در کل 20 تا تو مخیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)