تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 82 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هارد WD Element 1 T گرفتم سرعت انتقالش با USB 3 حداکثر تا 50 مگ بر ثانیه میره
    تا حالا استفاده نکرده بودم از اکسترنال ولی سرعت طبیعیه ؟
    اگه کمه میتونه مشکل از هارد خود کامپیوتر هم باشه ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هارد WD Element 1 T گرفتم سرعت انتقالش با USB 3 حداکثر تا 50 مگ بر ثانیه میره
    تا حالا استفاده نکرده بودم از اکسترنال ولی سرعت طبیعیه ؟
    اگه کمه میتونه مشکل از هارد خود کامپیوتر هم باشه ؟
    سلام .

سرعتی که دارید ، غیر عادی نیست .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید برای کپی 19.05GB اطلاعات با سرعتی حدود 46Mb/s انجام شده . هارد اکسترنال هم WD my book 4TB هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .

سرعتی که دارید ، غیر عادی نیست .

همانطوریکه در عکس زیر میبینید برای کپی 19.05GB اطلاعات با سرعتی حدود 46Mb/s انجام شده . هارد اکسترنال هم WD my book 4TB هست .

ممنون
    ولی توی اطلاعات هارد که مثلا مینویسه سرعت با usb3
    1GB/S چیه ؟
    حدود 400 گیگ اطلاعات رو میخوام انتقال بدم با 50 مگ زیاد طول میکشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    ولی توی اطلاعات هارد که مثلا مینویسه سرعت با usb3
    1GB/S چیه ؟
    حدود 400 گیگ اطلاعات رو میخوام انتقال بدم با 50 مگ زیاد طول میکشه
    هیچ هارد دیسکی وجود ندارد که سرعت ترانسفر دیتا به رقمی که شما میگوئید (1GB/S) برسد . البته پهنای باند USB3 (که بطور تئوری 5000Mbit/s هست) را نباید با سرعت خواندن و نوشتن هارد دیسک اشتباه گرفت .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان. هارد اکسترنال وسترن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وارد فولدری که عکس هام هست نمیشه دقیقا! قبلا بعد از چند بار not responding می تونستم وارد شم...الان دیگه همش گیر می کنه. راهی هست بشه عکس ها رو بیرون کشید؟

ویرایش: میشه عکسها رو کپی کرد ولی وسط کپی ها یهو 1 دقیقه سکته می کنه و بعد دوباره ادامه میده. گاهی وقتها هم کلا قطع میشه مجدد ویندوز میشناسدش...مثل اینکه تازه زده باشی به لپتاپ. عکسهایی که تو لپتاپ ذخیره شدن مشکلی ندارن.

میشه بعد از خروج اطلاعات فرمتی، چیزی انجام داد که مشکلش حل بشه؟
    Last edited by malkemid; 03-09-2014 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

پيشنهاد ميكنم ابتدا با استفاده از Linux live بررسي كنيد كه آيا ميتوانيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد يا خير . در صورت دسترسي اطلاعات مهم موجود در آن را روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد و سپس با برنامه HDD regenerator هارد ديسك را Scan & Repair كنيد (براي Current Pending Sector) . معمولاً اين برنامه مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات آن موجود در آن ايجاد نميكند (و حتي شايد نيازي هم نباشد قبلش بكآپ بگيريد) ولي ديده شده كه باعث تشديد مشكلات هارد ديسك و از بين رفتن اطلاعات شده است مخصوصاً زمانيكه هارد ديسك دچار آسيبهاي سخت افزاري شده است (مثلاً در اثر ضربه و يا شوك) .

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به اطلاعات میشه دسترسی داشت به سختی و میشه انتقال هم داد. مشکل اینه که وسط کار یهو دو دقیقه سکته می کنه!

با hdd generator هم سعی کردم برای repair...مشکل اینه که کمی که اسکن کرد اون سکته اتفاق میفته و بعد از یکم که گذشت میگه هارد در دسترس نمی باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام. ببخشید من هاردمو با نرم افزار hd tune تست کردم (البته اینترنال) منتها گفتم اینجا بپرسم چون اول هارد اکسترنال چک کردم مشکلی نداشت اما هارد اینترنال که seagate هست و 1 ترا تو قسمت health وضعیت
    مربوطه هاردو نوشته warning و تو قسمت calibration retry count هم وضعیت warning داده(حداکثرش 100 هست مال من 50 هست ) .... میخواستم بپرسم اصلا این ارور یعنی چی ؟ و اینکه برا هارد مشکل خاصی پیش اومده ؟ میتونه بخاطر پر بودن هارد باشه ؟ بخصوص اینکه درایو c هم خیلی پر شده ؟ با تشکر
    Last edited by personal; 03-09-2014 at 16:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. ببخشید من هاردمو با نرم افزار hd tune تست کردم (البته اینترنال) منتها گفتم اینجا بپرسم چون اول هارد اکسترنال چک کردم مشکلی نداشت اما هارد اینترنال که seagate هست و 1 ترا تو قسمت health وضعیت مربوطه هاردو نوشته warning و تو قسمت calibration retry count هم وضعیت warning داده(حداکثرش 100 هست مال من 50 هست ) .... میخواستم بپرسم اصلا این ارور یعنی چی ؟ و اینکه برا هارد مشکل خاصی پیش اومده ؟ میتونه بخاطر پر بودن هارد باشه ؟ بخصوص اینکه درایو c هم خیلی پر شده ؟ با تشکر
    در مورد Calibration Retry Count پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخوانید که توضیحاتی دادم .

به اطلاعات میشه دسترسی داشت به سختی و میشه انتقال هم داد. مشکل اینه که وسط کار یهو دو دقیقه سکته می کنه!

با hdd generator هم سعی کردم برای repair...مشکل اینه که کمی که اسکن کرد اون سکته اتفاق میفته و بعد از یکم که گذشت میگه هارد در دسترس نمی باشد
    اررورهایی مثل Hard drive is not ready در برنامه HDD Regenerator علتهای مختلفی مانند وجود بدسکتوری و سعی در Reallocated نمودن آن که در این لحظه هارد دیسک در حالت unresponsive هست . Adjust نبودن Head و گم کردن مسیر و چندین موارد دیگر که بایستی چکهای بیشتری آنهم توسط ابزارهای مخصوص انجام شود . اگر اطلاعات مهمی دارید من توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی در غیر اینصورت اگر گارانتی دارد به گارنتی ارسال کنید .

میشه بعد از خروج اطلاعات فرمتی، چیزی انجام داد که مشکلش حل بشه؟
    میتونید با برنامه ای که در سایت سازنده هست (Data Lifeguard Diagnostic) هارد دیسک را Zero fill کنید. البته تضمینی هم نیست که درست بشود و شاید هم بدتر هم بشود . قبل از هر کاری از اطلاعات یک کپی بگیرید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-09-2014 at 18:52.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام
    یک سری فایل های هارد( مارک وسترن دیجیتال ) رو حذف کردم از انواع مختلف پاورپوینت ، ورد ، فولدر و ... و این تصویر سطل اشغال recycle bin هارد هست ولی چرا همگی به شکل زیر هستند ؟؟؟ و اسم یکسانی گرفته اند ؟ و اسم هایشان تغیییر کرده و پسوند lnk دارد ؟؟؟ کسی مورد مشابه داشته ؟؟؟ ایا این نشانه ویروس هست یا امری طبیعی ؟ مرسی

-

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •