سلام
دوستان یه هارد WD Element 1 T گرفتم سرعت انتقالش با USB 3 حداکثر تا 50 مگ بر ثانیه میره
تا حالا استفاده نکرده بودم از اکسترنال ولی سرعت طبیعیه ؟
اگه کمه میتونه مشکل از هارد خود کامپیوتر هم باشه ؟
سلام
دوستان یه هارد WD Element 1 T گرفتم سرعت انتقالش با USB 3 حداکثر تا 50 مگ بر ثانیه میره
تا حالا استفاده نکرده بودم از اکسترنال ولی سرعت طبیعیه ؟
اگه کمه میتونه مشکل از هارد خود کامپیوتر هم باشه ؟
سلام .
سرعتی که دارید ، غیر عادی نیست .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید برای کپی 19.05GB اطلاعات با سرعتی حدود 46Mb/s انجام شده . هارد اکسترنال هم WD my book 4TB هست .
![]()
ممنون
ولی توی اطلاعات هارد که مثلا مینویسه سرعت با usb3
1GB/S چیه ؟
حدود 400 گیگ اطلاعات رو میخوام انتقال بدم با 50 مگ زیاد طول میکشه![]()
هیچ هارد دیسکی وجود ندارد که سرعت ترانسفر دیتا به رقمی که شما میگوئید (1GB/S) برسد . البته پهنای باند USB3 (که بطور تئوری 5000Mbit/s هست) را نباید با سرعت خواندن و نوشتن هارد دیسک اشتباه گرفت .
سلام دوستان. هارد اکسترنال وسترن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد فولدری که عکس هام هست نمیشه دقیقا! قبلا بعد از چند بار not responding می تونستم وارد شم...الان دیگه همش گیر می کنه. راهی هست بشه عکس ها رو بیرون کشید؟
ویرایش: میشه عکسها رو کپی کرد ولی وسط کپی ها یهو 1 دقیقه سکته می کنه و بعد دوباره ادامه میده. گاهی وقتها هم کلا قطع میشه مجدد ویندوز میشناسدش...مثل اینکه تازه زده باشی به لپتاپ. عکسهایی که تو لپتاپ ذخیره شدن مشکلی ندارن.
میشه بعد از خروج اطلاعات فرمتی، چیزی انجام داد که مشکلش حل بشه؟
Last edited by malkemid; 03-09-2014 at 13:57.
سلام .
پيشنهاد ميكنم ابتدا با استفاده از Linux live بررسي كنيد كه آيا ميتوانيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد يا خير . در صورت دسترسي اطلاعات مهم موجود در آن را روي هارد ديسك ديگر ذخيره كنيد و سپس با برنامه HDD regenerator هارد ديسك را Scan & Repair كنيد (براي Current Pending Sector) . معمولاً اين برنامه مشكلي براي هارد ديسك و اطلاعات آن موجود در آن ايجاد نميكند (و حتي شايد نيازي هم نباشد قبلش بكآپ بگيريد) ولي ديده شده كه باعث تشديد مشكلات هارد ديسك و از بين رفتن اطلاعات شده است مخصوصاً زمانيكه هارد ديسك دچار آسيبهاي سخت افزاري شده است (مثلاً در اثر ضربه و يا شوك) .
به اطلاعات میشه دسترسی داشت به سختی و میشه انتقال هم داد. مشکل اینه که وسط کار یهو دو دقیقه سکته می کنه!
با hdd generator هم سعی کردم برای repair...مشکل اینه که کمی که اسکن کرد اون سکته اتفاق میفته و بعد از یکم که گذشت میگه هارد در دسترس نمی باشد
با سلام. ببخشید من هاردمو با نرم افزار hd tune تست کردم (البته اینترنال) منتها گفتم اینجا بپرسم چون اول هارد اکسترنال چک کردم مشکلی نداشت اما هارد اینترنال که seagate هست و 1 ترا تو قسمت health وضعیت
مربوطه هاردو نوشته warning و تو قسمت calibration retry count هم وضعیت warning داده(حداکثرش 100 هست مال من 50 هست ) .... میخواستم بپرسم اصلا این ارور یعنی چی ؟ و اینکه برا هارد مشکل خاصی پیش اومده ؟میتونه بخاطر پر بودن هارد باشه ؟ بخصوص اینکه درایو c هم خیلی پر شده ؟ با تشکر
![]()
Last edited by personal; 03-09-2014 at 16:33.
در مورد Calibration Retry Count پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخوانید که توضیحاتی دادم .
اررورهایی مثل Hard drive is not ready در برنامه HDD Regenerator علتهای مختلفی مانند وجود بدسکتوری و سعی در Reallocated نمودن آن که در این لحظه هارد دیسک در حالت unresponsive هست . Adjust نبودن Head و گم کردن مسیر و چندین موارد دیگر که بایستی چکهای بیشتری آنهم توسط ابزارهای مخصوص انجام شود . اگر اطلاعات مهمی دارید من توصیه میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی در غیر اینصورت اگر گارانتی دارد به گارنتی ارسال کنید .
میتونید با برنامه ای که در سایت سازنده هست (Data Lifeguard Diagnostic) هارد دیسک را Zero fill کنید. البته تضمینی هم نیست که درست بشود و شاید هم بدتر هم بشود . قبل از هر کاری از اطلاعات یک کپی بگیرید .میشه بعد از خروج اطلاعات فرمتی، چیزی انجام داد که مشکلش حل بشه؟
Last edited by ata.royalfalcon; 03-09-2014 at 18:52.
سلام
یک سری فایل های هارد( مارک وسترن دیجیتال ) رو حذف کردم از انواع مختلف پاورپوینت ، ورد ، فولدر و ... و این تصویر سطل اشغال recycle bin هارد هست ولی چرا همگی به شکل زیر هستند ؟؟؟ و اسم یکسانی گرفته اند ؟ و اسم هایشان تغیییر کرده و پسوند lnk دارد ؟؟؟ کسی مورد مشابه داشته ؟؟؟ ایا این نشانه ویروس هست یا امری طبیعی ؟ مرسی
-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)