متاسفانه در دو صفحه قبل مطالبی رو دیدم که به هیچ وجه با موضوع این تایپیک سنخیتی نداشت.
اونم از اساتید ...
کاری به واقعیت یا عدم اون ندارم ولی .... جاش اینجا نبود.
-------------------------------------
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد
متاسفانه در دو صفحه قبل مطالبی رو دیدم که به هیچ وجه با موضوع این تایپیک سنخیتی نداشت.
اونم از اساتید ...
کاری به واقعیت یا عدم اون ندارم ولی .... جاش اینجا نبود.
-------------------------------------
Last edited by yashgin128; 02-08-2009 at 15:11.
باسلام
دوست عزيز ميشه اگه روش نصب تم CYL رو بلدي به صورت كاملا فارسي بما هم بگي يا يه شماره تلفني بده تا زنگ بزنيم ازت سوال كنيم باتشكر
دوستان کسانی که مشکل دانلود تم رو دارن ای ادرس مربوط به یکی از تم ساز های معروفه که اکثر تم های خوشگل رو داره با اپدیت تم ها.
حتما یه سر بزنید
----------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علیک سلام خوش اومدی
کاملا درسته
مرسی ولی وقتی طریقه نصب تم هنوز به خوبی گفته نشده برای اکثر دوستان دانلود تم یه آرزو شده ، به هر حال ممنون![]()
سلام
دوست عزيز من مشكلي با دانلود تم ندارم و بسياري از تمهاي زيبا مانند ويندوز هفت و ويستا را هم دانلود كردم اما مشكل اينجاست كه به هيچ عنوان نمي توانم آنها را روي گوشيم نصب كنم و وقتي با كابل به كامپيوتر وصل مي شوم اصلا هيچكدام از آن مسيرهايي را كه قبلا در تايپيك گفته شده را پيدا نمي كنم دارم يواش يواش از اينكه در اين تايپيك عضو شدم پشيمان مي شم چون چند دفعه پيغام گذاشتم شماره دادم كه اگه كسي بلده يه كمكي بكنه اما انگار بي فايده بود . باتشكر
http://forum.------------/showthread.php?t=6876
Last edited by saze; 03-08-2009 at 12:33.
نصب تم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saze; 03-08-2009 at 12:32.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به همه دوستان عزیز
وبلاگ یکی از دوستان کاملترین و مطمئنترین روش نصب تم رو پیدا کردم :
سایت جی اس ام آریا تو گوگل سرچ کنید،به قسمت انجمنهای سایت رفته،عضو سایت شده، به قسمتهای زیر بروید:
انجمنهای تخصصی تلفن همراه>سایر برندهای تلفن همراه>الجی>مقالات آموزشی الجی>کاملترین روش نصب تم روی گوشیهای ویوتی
و خودتون رو برای دیدن تم جدید آماده کنید.
Last edited by saze; 03-08-2009 at 13:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)