شما آخرین باری که بازی خریدی کی بوده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما آخرین باری که بازی خریدی کی بوده ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
معلوم که ایرانی هست .
به نظرم جالب .
جدیده بازی تازه همین سه شنبه 4 آبان ماه 1389 عرضه رسمی شد .
لیلی زنه یا مرده![]()
ای بابا.یه سوا ل پرسیدیم همه مسخرمون کردنو
بابا به خدا صفحه اولو نخونده بودم
اسم بازیو دیدم گفتم حتما ایرانیه.
نمیدونستم یه سوال بپرسیم انقدر تحقیر میشیم...
آخریش همین مدال بود...![]()
همین الان بعد از 2 سال انتظار پستچی زنگ خونه رو زد و گرشاسب رو اوورد........ ولی من CD سفارش داده بودم اینا DVD فرستادن
ای خــــــــــــــدا
حالا چه خاکی تو سرم بریزم؟! DVDـم سوخته الان CD رام دارم
![]()
عجب بابا کی این مرحله جنگل رو طراحی کرده...........دهن ما آسفالت شد تا رسیدیدم به اون قول آخر که شبیه صدف ماهیه!!!! حالا این مگه میمیره!!!!!!!!!!!!! بابا کریتوس هم که با زئوس می جنگید با چند ضرب هایی که می زد یه کم گوی قرمز برای خون هم بهش داده می شد .این هر چی بکشی هیچ خونی دریافت نمی کنی فقط از محل های مخصوص میشه خون رو برداشت ......حالا خودتون فکر کنید مبارزه با غول آخر ها چقدر سخت میشه ...مخصوصا این یکی که توی آب هم بیا فتی مردی.........غوله هم ترسو یه کم نمیاد جلو تا ضربه های ما بهش بخوره.....................
از ساعت 3:30 که رسیدم به اون مرحله که باید با اون قایق تو یه روخونه رو خودش میره و از روی درخت ها باید بپری و توی آب نیفتی با هزار بد بختی که اون رو رد کردم بعدش رسیدم به این غول نازنین !!!!!!!!!!!!!! خسته شدم.......یک ساعت روی همین یه تیکه گیر کردم نمیمیره هم که نامرد!!!!!!!!!!!!!بابا یه کم راحت تر ............فکر کنید این ها رو روی درجه سخت بری من که با نرمال دارم میرم کم میارم............
می تونی بدی دست کافی نت های یا پیش قو یا خوشتان تا از انجا چند فایل چند فایل روی سی دی بریزی؟
خودم ندارم مثل منتظر هستم که پستی زنگ بزنه ولی خودم در باز نمی کنم چون مدرسه هستم!!!
منم همون جام نامرد پدرمو درآورد!!!
به هیچ صراتی نمیمیره به نظر من راه حل این مسئله دفاع به تمام معنی با خنجر از پشت سره وگرنه این یارو مردنی نیست!!!
فرض کن من دارم با متوسط بازی می کنم !!!
کشتیش به منم بگو !!!![]()
اگه منظورتون گندورا هست که اونو باید فقط بهش ضربه بزنید و دفاع کنید موقعی هم که شروع کرد به تف پراکنی(!) اگر هم جهت شماست در برید اگه از جهت مخالفه چند تا ضربه بزنید و بیاین پایین
جونش تقریبا یک سوم بشه علامته ظاهر میشه که با QTE بکشیدش
اتفاقا این از باس های آبکی بازی بود من که یه ضرب کشتمش
در کل بازیه خیلی راحتی بود شاید شما دونه ها رو جمع نکردی جونت ارتقا پیدا نکرده
من مرحله اول کشتنشو راحت انجام می دم............باید با دفاع کنی و وقتی شروع به تف پراکنی کرد بزنیش و به موقع دوباره دفاع کنی..........ولی اون مرحله دوم که سکو ها ریخته میشه می خواد از پاش بالا بره که می گیردش و می کشتش ...........هر جهتی که میاد رو می زنم اما بالا نمی ره.........نکنه بازی ایراد داره....!!!!!!!!!منم همون جام نامرد پدرمو درآورد!!!
به هیچ صراتی نمیمیره به نظر من راه حل این مسئله دفاع به تمام معنی با خنجر از پشت سره وگرنه این یارو مردنی نیست!!!
فرض کن من دارم با متوسط بازی می کنم !!!
کشتیش به منم بگو !!!![]()
تا اونجایی که پیدا کردم تونستم جمع کنم ولی باز خونم سه سوت از بین میره..!!!!!!!!!!!در کل بازیه خیلی راحتی بود شاید شما دونه ها رو جمع نکردی جونت ارتقا پیدا نکرده
خستم کرد............بقیش شنبه..............................تا آخر بازی چند تا مرحله دیگه مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ .چند درصد رفتم.............؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)