تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 170 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

با سلام . دوستان من میخوام دوچرخه بگیرم فوری هم هست میخوام ببینم با قد 178 یا 179 و وزن 85 چه سایز تنه ای سفارش بدم که استاندارد باشه فقط اگه میشه سریع تر.
    با تشکر
    دوست عزیز سایز 24

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با سلام . دوستان من میخوام دوچرخه بگیرم فوری هم هست میخوام ببینم با قد 178 یا 179 و وزن 85 چه سایز تنه ای سفارش بدم که استاندارد باشه فقط اگه میشه سریع تر.
    با تشکر
    چرخ 26
    تنه 19"
    قبل از خرید بگو چی میخوای بخری به همراه اسن لوازم روجرخ با مدلش تا برسی بشه
    یه کاغذ ور دار و اسم و مدل قطعات رو بنویس که بهترین تصمیم رو بگیری اگه بتونی یه عکس از نمای کلی دوچرخه هم بذاری میشه بهتر کمکت کرد اول خوب انتخاب کن بعد بخر

3. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جاینت مدله se2 با لوازمه dceore و دوشاخه xcr مدله 2009
    دوست عزیز cao cao جاینت ظاهرا سایز 19 نداره وسایزش زوج خود فروشنده سایز 20 برای من تشخیص داد ولی نظر شما چیه ایا 18 میتونم بردارم یا خیلی کوتاه میشه چون 20 واسه ی من از اون حالت اسپورت دیگه در میاد و تنه ش خیلی بلند میشه .راجع انتخابم یادمه با شما تو همین تاپیک صحبت کردم که اگه به صفحات قبلی سر یزنید حتما میبینید .حالا اگه بازم موردی هست بفرمایید.
    با تشکر.

5. این کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

جاینت مدله se2 با لوازمه dceore و دوشاخه xcr مدله 2009
    دوست عزیز cao cao جاینت ظاهرا سایز 19 نداره وسایزش زوج خود فروشنده سایز 20 برای من تشخیص داد ولی نظر شما چیه ایا 18 میتونم بردارم یا خیلی کوتاه میشه چون 20 واسه ی من از اون حالت اسپورت دیگه در میاد و تنه ش خیلی بلند میشه .راجع انتخابم یادمه با شما تو همین تاپیک صحبت کردم که اگه به صفحات قبلی سر یزنید حتما میبینید .حالا اگه بازم موردی هست بفرمایید.
    با تشکر.
    سلام به شما دوست من
    بله جاینت سایزش زوج هست شما تنه 18 رو تهیه کن
    دئور مدلهای مختلفی داره نام مدل و سال اون رو هم بگو +قیمت
    مثلا دئور xt یا دئور خالی یا دئور lx اینا مهم هست بعد کل لوازم هیچ وقت ست کامل نیست ببین بفسه قطعات چیه
    کدوم نمایندگی داری خرید میکنی؟
    گیشا هستی یا شریعتی بگو تا تو پ خ بهت بگم بگی کی فرستادتت تخفیف بگیری
    تنه 18 تا قد 185 رو میتونه با بلند و کوتاه کردن لوله زین ساپورت کنه انتخابتون بسار انتخواب خوبیه و جای هیچ گونه نگرانی نیست

7. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز se2 ارزونترین مدلهgiant از خانواده xtc است.ست کامل deore هست البته من به طبق قامه شک دارم و با ترمزهای tektro که ظاهرا باز ارزونترین ترمز دیسکی هیدرولیکیه.
    اهواز زندگی میکنم و البته میتونم از تهران هم تهیه کنم ولی میخوام دوچرخه سالم اهواز تحویل بگیرم وهر مشکلی داشت با نماینده ی اهواز باشه .فقط تنها چیزی که برام مهمه سایز تنه و کمکاشه چون ماله یکی از دوستام کمکاش خراب شده و دیگه خوب قفل نمیکنه .
    یه مسیله ای که جدیدا منو به تردید انداخته اینه که مریدا واسه ی ساله جدید matts 80d عرضه میکنه با ست کامله slx به نظر شما ایا slx خیلی با deore فرق میکنه اگه فرق میکنه ارزششو داره 2ماه صبر بکنم مریدا بگیرم با تنه matts(البته خودم از نزدیک دیدمش از جاینت ضعیف تره)با توجه به اینکه مریدا برند سازنده ی لاستیک طوقه و کمکش مشخص نیست.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوست عزیز se2 ارزونترین مدلهgiant از خانواده xtc است.ست کامل deore هست البته من به طبق قامه شک دارم و با ترمزهای tektro که ظاهرا باز ارزونترین ترمز دیسکی هیدرولیکیه.
    اهواز زندگی میکنم و البته میتونم از تهران هم تهیه کنم ولی میخوام دوچرخه سالم اهواز تحویل بگیرم وهر مشکلی داشت با نماینده ی اهواز باشه .فقط تنها چیزی که برام مهمه سایز تنه و کمکاشه چون ماله یکی از دوستام کمکاش خراب شده و دیگه خوب قفل نمیکنه .
    یه مسیله ای که جدیدا منو به تردید انداخته اینه که مریدا واسه ی ساله جدید matts 80d عرضه میکنه با ست کامله slx به نظر شما ایا slx خیلی با deore فرق میکنه اگه فرق میکنه ارزششو داره 2ماه صبر بکنم مریدا بگیرم با تنه matts(البته خودم از نزدیک دیدمش از جاینت ضعیف تره)با توجه به اینکه مریدا برند سازنده ی لاستیک طوقه و کمکش مشخص نیست.
    با تشکر
    دوست من se3 ارزونترین مدلش هست ولی نمیدونم ابلن موجود باشه یا نه
    تکتذو لوازم خوبی تولید میکنه البته نباید از دیسکت انتظالر اواید و شیمانو و... داشته باشی ولی در کل خوبه
    کمک هم لازم به ذکره که بستکی به استفاده صحیح شما و تنظیم درست و نگهداری داره همیشه تمیز باشه و خوب روغنکاری بشه من خودم rst دازم 4 ساله مثل روز اولش داره کار میکنه حداقل تو این مدت 4-5 تا شمال باهش رفتم تو بدترین و ناهموارترین مسیرها کم نیورده
    اینکه میگین تنه مریدا ضعیف تره من قبول ندارمچون نسبت به شکستن دوتا تنه ماله مریدا کمتره و تو تکنولوژی ساخت خوبه
    حالا کدوم بهتره خیلی بحث تخصصی میشه که اگه خواستی بعدا بهت میگم
    لاستیک و طوقه حدود 70% درصد حدس میزنم لاستیکا یا میشلن هست (اگه عوض نکنن) یا کندا
    طوقه هم الکسی ریمز هست حالا مدلش دیگه اون موقع مشخض میشه ولی فک می کنم dc19 باشه
    ست لوازم slx خیلی جدیدتر از دئور هست از لحاظ تکنولوژی میشه گفت یه چیزی مابین xt.. deor..lx هستش الان شیمانو داره یه سری مدلهارو حذف میکنه و مدلهای جدید میده بیرون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز به نظر شما مریدا ارزش صبر کردن داره و ایا انچنان تفاوتی بین لاستیک و طوقه و رینگها وهمینطور کمکای مریدا با جاینت دیده میشه یا خیر چون مریدا هیچکدوم از این چهار قطعه اش مارک ندارن یعنی مارک خود مریدا روشه و معلوم نیست که سازندش کیه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با جند نفر صحبت کردم و به من پیشنهاد دادن که صبر بکنم تامریدا هم بیاد حالا یه سوال دیگه دارم میخوام کفش لوک بگیرم با رکاب به نظرتون چه مارکی بگیرم بهتره البته میدونم که تنوع و قیمتا متفاوتن ولی میخام یه چیزی باشه که درمقابل مبلغ پرداختی ارزشش بیشتر باشه .لطفا ادرس هم بدید

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

کفش اگزو استار بگیرید رنج قیمتهای مختلفی داره میتونی برید قلمستان پاساژ رازی اخرین مغازه سمت چپ اقای داوودی نمایندگیش تو ایرن هستش
    پنجه هم پیشنهاد من تایم هستش که پنجه زد کل و لای هستش ولی اگه پیدا نکردید شیمانو بگیرید غیر این دوتا هیچی نگیرید که چولتون رو میریزید دور از خرید پنجه های یک طرفه و امثال هم به شدت پرهیز کنید
    من همون اول هم گفتم انتخاب بین جاینت و مریدا نظر شخصیه شما هر دو برند معروف و خوبی هستن ولیبا توجه به مدلهاشون بر تریهای اندکی نسبت به هم دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •