تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 60 از 1135 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یکی از بچه ها گفت پینگ شب بذار من هم گذاشتم شما راحت نیستی پست های منو فاکتور بگیر بیکار نیستم و عقده پست هم ندارم اینجا پینگ بدم

من نکاتی رو که باعث بدی پینگ میشه گفتم واقعا اگه میبینید خرابه میتونید isp عوض کنید

حالا چرا ناراحت میشی برادر من دنیا ارزش نداره خون خودت کثیف نکن

در ضمن من رفتم واسه تعویض ISP صبا نت قربونش برم 2 ماه ما رو گذاشت تو آب نمک آخرشم معلوم نشد کی میخوان سرویس بدن هر هفته میگفت ایشالا هفته دیگه شروع میکنم
    طبق اولویت واگذار کردن آخرش هیچی . از روی اجبار باز با شاتل ادامه دادم حالا هم قراره آخر قرارداد برم لاوان ( بر حسب پیشنهاد جنابعالی ) ولی هنوز نمی دونم اونم پینگش مثل اینه یا بدتره ولی سر این قضیه دلخوری شما حتما ISP عوض میکنم بی خیال حق و حقوق وعدالت .... تو خوش باش

آقا کسی نیست شهرک گلستان لاوان داشته باشه یه تست پینگ بذاره ؟؟

در ضمن بچه های شاتلی که مثل من مشکل دارن ( چراغ مودم روشن ولی دریافت و ارسال ندارن ) از برنامه که گذاشتم میتونن استفاده کنن 1 نفر هم بتونه خودش خوبه
    بهر حال کاچی بهتر از هیچی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از AprilFool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

بچه ها من از شرکت datanet گرفتم سرعت 256 1giga 9200تومان ولی سرعت دانلود پایین است حدود بین25 40 در ضمن 2 تا 7 هم رایگان است سرعت شبانه بیشتر از روزانه است در ضمن ببخشید در فیبر نوری ایا سرعت بیشتره

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

امروز اینترنتم وصل شد.از شاتل گرفتم.:eco 512 دارم الان با 75 دانلود می کنم.تا 80 هم میره.در ضمن من مودم porsche گرفتم.تقریبا 40000 تومن ارزون تر از مودمی هست که خود شاتل میفروشه.

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در ضمن من رفتم واسه تعویض ISP صبا نت قربونش برم 2 ماه ما رو گذاشت تو آب نمک آخرشم معلوم نشد کی میخوان سرویس بدن هر هفته میگفت ایشالا هفته دیگه شروع میکنم
    طبق اولویت واگذار کردن آخرش هیچی . از روی اجبار باز با شاتل ادامه دادم حالا هم قراره آخر قرارداد برم لاوان ( بر حسب پیشنهاد جنابعالی ) ولی هنوز نمی دونم اونم پینگش مثل اینه یا بدتره ولی سر این قضیه دلخوری شما حتما ISP عوض میکنم بی خیال حق و حقوق وعدالت .... تو خوش باش

در ضمن بچه های شاتلی که مثل من مشکل دارن ( چراغ مودم روشن ولی دریافت و ارسال ندارن ) از برنامه که گذاشتم میتونن استفاده کنن 1 نفر هم بتونه خودش خوبه

کد:
    درود
    من هم شاتلم وبچه محلیم ((گلستان.فاز1))
    لاوانو بی خیال شو شاید تو شیراز 10 نفر هم پیدا نشه

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

کد:
    من که هرچی توضیحات برنامتونو خوندم نفهمیدم چی شد.راستش مخم جوش اورد.میشه یه کم ابتدایی تر توضیح بدبی تا بفهمیم چی به چیه؟خدا خیرت بده.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام...دوستان کسی محدودش معالی اباد و اون طرفا هست؟..مرکز تلفن شهید دستغیب....اینا اومدن واسه منطقه ما کابل کشی کردن که از pcm دراد ولی هنوز کابل برگردون نکردن !..از بچه ها کسی این مشکلو نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

بچه ها می خواستم ببینم کسی firmware جدید porsche _911 را دارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

13

بچه ها من از شرکت datanet گرفتم سرعت 256 1giga 9200تومان ولی سرعت دانلود پایین است حدود بین25 40 در ضمن 2 تا 7 هم رایگان است سرعت شبانه بیشتر از روزانه است در ضمن ببخشید در فیبر نوری ایا سرعت بیشتره
    با سلام . نمیدونستم مگه دیتا نت هم پروانه pap داره یا نمایندگی جایی گرفته .
    عزیز سرعت 256 مقدار سرعتش میشه 32 و سرعت شما هم خوبه تو همین محدوده هست .
    در فیبر نوری که اصلاٌ گرفتن adsl کار حضرت فیل هست . چه برسه به سرعت

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

اره data net داره درضمن قیمتش نسبت به جاهای دیگه 7تا 10تومن هم ارزون تره در ضمن هزینه مخابرات یعنی 5000 تومان روفقط ازت میگیره من که خودم مودم داشتم ولی مودم d-link رایگان هم میده به علاوه میتونی 2000 تومان بدی بیارن دره خونه فرمرا وبرای بار اول upload:128 ..download:256 که بار اول در میاد 14200 ولی برای ماه های دیگه میشه 9200 تومان قطعی نداره تو این روزا که اقواممون صبا نت گرفتم اون هم گرون تر میگن سرعت هم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود
    من هم شاتلم وبچه محلیم ((گلستان.فاز1))
    لاوانو بی خیال شو شاید تو شیراز 10 نفر هم پیدا نشه
    به چه عجب ما یه آشنا پیدا کردیم این دورور
    قربونت برم هرچی متقاضی کمتر کیفیت سرویس بالاتر منم دوس دارم برم یکجا فقط خودم ازش سرویس بگیرم ISP اختصاصی بده ؟ ولی خدایش حالم گرفتس نه که روزا بد باشه ها نه ولی شب که میشه فقط به درد دانلود میخوره که ( با نصف سرعت ) منم فقط پینگ سرویس واسم مهم
    بدرود

من که هرچی توضیحات برنامتونو خوندم نفهمیدم چی شد.راستش مخم جوش اورد.میشه یه کم ابتدایی تر توضیح بدبی تا بفهمیم چی به چیه؟خدا خیرت بده.
    ای بابا خودتون گفتین بذار پس من چی بگم ؟؟ (پدرم در آمئ تا تاپیش تموم شد از 5 تا 3 شب گیر منظم کردم و تایپ واسه p30 بودم )

والا خوندش سخته ولی در واقع خیلی آسونه نگا کن فقط یادت باشه چی کار کردی و چی زدی ( مدل مودم رو بگو بهتر کمکت کنم )

تو run بنویس telnet 192.168.1.1 23 بعد که اینتر زددی یه پنجره باز میشه توش یوزر و پاسورد مودمت رو میزنی و میری مرحله بعد عدد کنار هر نوشته رو که بزنی اون قسمت واست باز میشه مثلا اگر wan واسه شما 3 باشه 3 رو که بزنب توضیحش باز میشه .... باید تو این منو ها دنبال restart باشی وقتی پیدا کردی مسیر رو که رفتی ( اون عدد ها رو جای عدد های تو فایلscript میزاری ) هرچیزی هم جلوی WAIT نوشته پاک کن بجاش "<" رو بنویس و تمام شد این برنامه دیگه کار میکنه

حالا اگر میخواهی بهتر و دقیق کار کنه قسمت 3 رو تو توضیح بخون با عکس تو ضیح دادم

( حیف تاپیک مشتری نداشت وگرنه فیلم آموزشی درست میکردم واسش کلا تا حالافقط 1 نفر برنامه رو گرفته فقط شب امتحان وقت من دود شد رفت )

اره data net داره درضمن قیمتش نسبت به جاهای دیگه 7تا 10تومن هم ارزون تره در ضمن هزینه مخابرات یعنی 5000 تومان روفقط ازت میگیره من که خودم مودم داشتم ولی مودم d-link رایگان هم میده به علاوه میتونی 2000 تومان بدی بیارن دره خونه فرمرا وبرای بار اول upload:128 ..download:256 که بار اول در میاد 14200 ولی برای ماه های دیگه میشه 9200 تومان قطعی نداره تو این روزا که اقواممون صبا نت گرفتم اون هم گرون تر میگن سرعت هم نداره
    ای بابا عزیز دل برادر این شرک شما سایت نداره توش قیمت و مراکز مخابراتی رو نوشته باشه ؟ آخه من فقط یه datanet پیدا کردم اونم مال اینترنت هوشمند بود توش چیزی از adsl نبود

12. این کاربر از AprilFool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •