ممنون از پاسخ های سریعتون
راستش اولی رو الان امتحان می کنم ولی توی Today تم Black & White ندارم !!!
ممنون از پاسخ های سریعتون
راستش اولی رو الان امتحان می کنم ولی توی Today تم Black & White ندارم !!!
بنا به در خواست دوستان اینم یه سری عکس دیگه از ورژن جدید DXHk1/M2d04
[IMG][IMG]
[/IMG][/IMG]
![]()
خواهش می کنم .... اگه از نسخه DXHK1/M2d04 استفاده می کنید تم اصلیش Black & White هست مگه میشه نداشته باشید !!!!![]()
گرفتم من اینوDXHk1/DXHk1 نصب کردم نه DXHk1/M2d04 شاید اگه دانلود کنم نصب کنم البته اگه غیر از راپیت شیر بتونم گیر بیارم
سلام
1-مشكل باطري من جديه، رام من JVHI2 هستش، ولي با مشكلاتي كه دوستان گفتند ميترسم بروز كنم. در ضمن بهم گفتن يك شوك الكتريكي به باطري بديم بهتر ميشه، اين درسته؟ خود مايكروتل ميگه كه استند باي 30 تا 36 ساعت بيشتر امنيا نميمونه ! آيا اين درسته؟ اگه اينجوريه كه خيلي افتضاحه. نكنه مايكروتلي ها اينو از خودشون درآوردند كه باطري رو تعويض نكنن؟
در ضمن توي صفحه باطري من حتي وقتي چراغ پاور سبز ميشه كماكان ميزنه Charging نبايد بزنه charged؟ اين طبيعيه؟
2-GPRS رو بصورت دستي امروز تنظيم كردم مطابق سايت همراه اول، ولي كماكان connect نشد. حالت connecting هم تو opera و هم تو IE مياره ولي connect نميشه.HTTP & WAP رو بايد با نقطه (DOT) بزنم يا بدون نقطه؟
3-garmin و نقشه ها رو نصب كردم كرك هم كردم و ولي هنوز چشمم به جمال نقشه روشن نشده!
4-lingosoft رو نصب كردم كد رجيستري ميخواهد همه جا رو تو اينترنت گشتم حداقل 5 بار داون لد كردم ولي همشون كد رجيستري ميخواستن.
جواب نمی دین؟![]()
بچه ها مایکروتل گفته با مشارکت سامسونگ می خواد 3 روز خدمات رایگان به دارندگان گوشی سامسونگ ارائه کنه. میخوام برم بدم رام گوشیمو عوض کنن و 1 فارسی ساز خوب هم روش نصب کنن. البته اگه این کار و بکنن؟ شما چی پیشمهاد می کنید؟ برم یا نرم؟:d
دوباره سلام روز دوم از خرید امنیا و شارژ اولیه میگذره هنوز شارژش تموم نشده داره کم کم میره رو اعصابم. پریشب ساعت 12 شب با usb شارژش کرد امشب بعد از گذشت 48 ساعت هنوز حدودآ 18% شارژ داره خسته شدم از بس الکی اهنگ گذاشتم تا شارژش تموم شه
. بابا این رویه p990 رو سفید کرد. کی میگه شارژش کم میره . حتی mouse و motion sensor فعال هست
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)