آخرش تو این تاپیک کسی نگفت آخرین قیمت این گوشی چند است؟![]()
آخرش تو این تاپیک کسی نگفت آخرین قیمت این گوشی چند است؟![]()
چون اینجا تاپیک قیمت گوشی نیست عزیزم...نباید انتظار داشته باشی...اونجا مطرح کن.
با سلام دوستان
آقا بخوایم gps گوشی رو راه بندازیم چه جوریه ؟خودمون میتونیم نقشه تهران رو نصب کنیم رو گوشی ؟؟یا حتما باید بدیم بیرون؟؟ممنون
سلام به همه عزیزان خواهشن یه جواب فوری از شما ها داشتم لطفا جواب بدین - آقا قاب بالایی یا همون دور ال سی دی گوشی من از قسمت بالای گوشی اطراف دکمه خاموش و روشن با قسمت قاب پایین کاملا چفت نیست و لقی داره به طوری که آدم فکر می کنه که قاب گوشی از خارش در اومده و راحت ناخون میره توش ایا شما هم تو گوشی هاتون همچین چیزی دیدین اگه هست من از زاتی بودنش خیالم راحت بشه ممنون
من نوکرتونم آقا 3500000 ریال نه 2500000 حل شد انشالله![]()
سلام به همه عزیزان خواهشن یه جواب فوری از شما ها داشتم لطفا جواب بدین - آقا قاب بالایی یا همون دور ال سی دی گوشی من از قسمت بالای گوشی اطراف دکمه خاموش و روشن با قسمت قاب پایین کاملا چفت نیست و لقی داره به طوری که آدم فکر می کنه که قاب گوشی از خارش در اومده و راحت ناخون میره توش ایا شما هم تو گوشی هاتون همچین چیزی دیدین اگه هست من از زاتی بودنش خیالم راحت بشه ممنون (لطفا جواب بدین)
من فردا ميخوام اين گوشي رو بخرم!!!
اول از همه بايد چه چيزايي تو جعبش باشه؟
از كجا بفهمم اصله؟(هم با زدن كد هم بدون كد)
ايا تفاوت رنگ تو منوي گوشي هم ديده ميشه يا نه؟يعني اگه ابيشو بخري منو ابيه اگه قرمز بخري منو قرمزه؟ قابل تبديل هست؟
ممنون
سلام
دیروز این گوشی رو خریدم (370)
گوشیه باحالیه فقط دوربینش خیلی مضخرفه فکر کنم لنزش سخت کارل زایس ایران باشه(دوربین اصلا برام مهم نیست)
کار با منوش خیلی جالب و راحته ,فقط یه مشکلی دارم اینه که یه آیکن بالای صفحه اومده شبیه پاکت که همش میگه sim memory full چیکارش کنم؟
راستی مال من ورژن 11 بود و 100 تا آهنگ عربی روش بود!!!
وقتی میخوام fexplorer تمام اون security warning ها رو yes بزنم؟
مثل اینکه هنوز محافظ ال سی دی برای این گوشی نیست تو بازار!!!
pc suit هم که هی دیسکانکت میشه!!!
محافظ ال سی دی من مال آیفون بود بریدن و کوچیکش کردن برام چسبوندن هنوز هیچ وسیله جانبی براش نیومده راستی کسی لینک دانلود phonix را داره برام بزاره ممنون میشم و یک سوال فونت فارسی از کجا بیارم رو گوشیم بریزم مال من آپدیت 11 ولی زبان عربی هست و اس ام اسش برای فارسی مشکل داره میشه با ریختن فونت حلش کنم ؟
من فردا ميخوام اين گوشي رو بخرم!!!
از كجا بفهمم اصله؟(هم با زدن كد هم بدون كد)
ايا تفاوت رنگ تو منوي گوشي هم ديده ميشه يا نه؟يعني اگه ابيشو بخري منو ابيه اگه قرمز بخري منو قرمزه؟ قابل تبديل هست؟
ممنون
مجارستاني تو بازار ميشه 360 پيدا كرد؟
Last edited by coyote; 25-01-2009 at 13:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)