خیلی ساده گفتم!
کلا فارسی روش نصب نیست
برای اینکه نصب کنم باید به صورت دستی فونت بریزم؟ یا اینکه پروداکت کد رو تغییر بدم و فریمور رو آپ کنم؟
کدوم راه ساده تر و مطمئن تره؟
خیلی ساده گفتم!
کلا فارسی روش نصب نیست
برای اینکه نصب کنم باید به صورت دستی فونت بریزم؟ یا اینکه پروداکت کد رو تغییر بدم و فریمور رو آپ کنم؟
کدوم راه ساده تر و مطمئن تره؟
دوست عزیز موزد 1 و2 داریوش عزیز توضیح داده ولی در مورد 3 مموری in use شما به طور پیش فرض رم گوشیتون بوده و شماره ها روی رو ذخیره شده بنابراین اگر میخواهید یک سری دیگه هم نشون داده شود حالت رو روی رم بگزارید
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
اول پروداکت کی رو تغییر بده)nss( سپس فریموری که زبان فارسی ساپورت می کنه رو بریزه
بعدشم دیگه خودت میدونی
یه سوال دیگه:
من چند تا کد برای رنگ های مختلف پیدا کردم فرقی می کنه از کدوم استفاده کنم؟
برای رنگ سفید 2 تا موجود بود:
0585023 rm588 v20.0.005
0598634 rm588 v20.6.007
اولی به 21.0.004 آپ میکنه دومی به 21.6.007
ورژن فعلی گوشیم 20.0.005 هست
حالا از کدوم استفاده کنم؟
یه مسئله دیگه برای آپ می تونم از خود gprs گوشی استفاده کنم و با گوشی آپ کنم یا باید از nsu استفاده کنم؟ فعلا adsl ام مشکل پیدا کرده!
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
ممنون
Last edited by pini30lin; 20-08-2010 at 13:34.
-----------------
واسه رنگ مشکلی نیست اگر این پروداکت کدهایی که ذکر کردی فارسی را ساپورت می کنن با همونی که ورژن بالاتری داره آپدیت کن
بله می تونی از گوشی استفاده کنی برو به
Meno=>Settings=>Phone=>Phone mgmt=>Device updates=>Options=>Check for updates
بعد از چک کردن گوشی اگر آپدیتی وجود داشته باشه بهت اعلام می کنه و می تونی آپدیت را از همانجا انجام بدی
موفق باشی
در مورد اپدیت بگم
با جی پی ار اس 4 الی 8 مگابایت دانلود می کنی بعد گوشی رو مستر ریست می کنی میبینی اپگرید شده
ولی اگر با ابکس انجام بدی خیلی بهتر میشه
نوشته شده توسط behnammc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا X6 دارم ،وقتی خاموش میشه یه 10 باری باید سعی کنم تا به زور روشن شه ایراد از چی می تونه باشه؟
دکتر یه سوال دارم ، وقتی میزنم به شارژر گوشی راحت روشن میشه !
فکر می کنید دلیل اصلی چیه ؟
---------------------------
اگه ایراد نرم افزاری نباشه ببر یه جا بگو یک شوک به باتری بزنه ببین درست می شه یا نه چون شما می گی وقتی به شارژ می زنی مشکلت حل می شه پس با توجه به حرف شما زمانی که به شارژ وصل می شه یک شوک کوچیک به گوشی وارد می شه پس کاری که گفتم را بکن هزینش هم بیشتر از 300 تومن ناقابل نیست
موفق باشی
ممنون ولی با reset حل نشد...(با #7780#*) (این Soft reset بود؟ hard reset کدش اینه؟: #7370#* با این کد هم بعد از شمارهگیری اتفاقی نمیافته)
آپدیت هم هنوز مشکل داره؛ حتی با ovi، پیغام میده که نمیتونه Update کنه...با firewall هم مشکلی نیست چون Rule درست کردم که بزاره ovi و... به اینترنت وصل شه. یه بار هم disableش کردم، باز نشد...البته تا oviرو نصب کردم و خواستم آپدیت کنم، یه چیزایی پیدا کرد ولی نتونست ادامه بده....
در مورد contactها هم ممنون حل شد
-----------------------
کد #7370#* در مورد گوشی هایی سازگاری داره که دارای دکمه مداد باشن و نمی تونید با این روش این گوشی را ریست مستر کنید
اما می تونی از داخل خود گوشی این کار را انجام بدی که اونم معادل کد #7780#* است که در قسمت Settings گزینه Rest factory setting را بزن و رمز 12345 را وارد کن!
در مورد مشکل آپدیت و خطایی که می ده هم حتما ویندوزت را عوض کن ترجیها ایکس پی نصب کن البته ویندوز سون با Nokia OVI Suite سازگاری داره اما حدالامکان از نسخه 32 بیتی استفاده کن
به هر حال قبل از نصب ویندوز یک بار برنامه را با راست کلیک کردن روی ایکون برنامه و انتخاب Run as administrator اجرا کن و ببین کار می کنه یا نه اگر کار نکرد UAC ویندوز7 را هم غیر فعال کن دوباره تست کن
موفق باشی
مدتيه 9 و مربع گوشيه 5700 من نميزنه، ولي وقتي چند بار قسمت پايينشو كه ميچرخه ميچرخونم درست ميشهى
چند وقت پيش هم يه سري از دكمه هاش نميزدن كه رفت تعميرو اومد موقتا درست شد تا اين مشكل پيش اومد براش!
به نظرتون از چيه؟
چقدر خرجش ميشه اگه بخوام درستش كنم؟
ميخوام گوشيمو عوض كنم،ميخوام بدونم مي ارزه درستش كنم و بفروشمش يا بي خيالش شم!
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)