جواب منو کسی نمی دونه
آقا خيلي خيلي ممنون كه زود پاسخ داديد چك مي كنم اميدوارم كه مشكل حل بشه مرسي
Last edited by arman1982; 26-05-2009 at 09:54.
اقا دسته توی نسخه های قبلی هم مشکل داشت و فک کنم درست نشه
البته کار نشد نداره ولی چون این بازی مثل fifa09 خیلی معروف نیست زیاد بهش نمی رسن .![]()
سلام.آقا من یه مشکلی دارم. team work تیم من خیلی کمه. هر قدر هم تو training تمرین team work میدم ، کمتر میشه که بیشتر نمیشه . خواهشا راهنمایی کنید. در ضمن اگه میشه چند تا ترفند مفید هم بگید که به دردمون بخوره. دم همه گرم.
سلام.کسی میدونه چطوری میشه یه مهاجم رو آقای گل کرد؟؟؟؟؟آخه چند تا بازی که پشت سر هم بازی میکنه، انرژی اش خیلی کم میشه و پدرش در میاد.ولی مهاجمای تیمای دیگه هر بازی، بازی مکنن.
مثلا من توی اسپانیا هستم و villa و morientes از والنسیا در جدول گلزنان سوم و چهارم اند و همیشه گل میزنن.
راستی کسی میدونی چرا یهو یه بازیکن form اش کم میشه و دیگه خوب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟حتی اگه مصدوم هم نشده باشه.
آقا نمك نشناس ها بعد از 3 قهرماني انداختم بيرون مي خواستم ببينم براي حل اين مشكل كدون لينك بايد دانلود كنم ديتابيس كه گذاشتيد يا پچ شماره 2 و كرك و اينكه پچ شماره 3 به درد چي مي خوره در ضمن بازي من نسخه سرزمين ممنون ميشم كمك كنيد
سلام بر دوستان.....من یه مشکل عجیب دارم با این فیفا 09 الان فصل سومم و یه مشکل بدی دارم....میخوام توی extend club facility یه چیزی رو upgrade کنم ولی رو هرچی میزنم از بازی میندازه بیرون...کمک کنین که بد جوری حالم گرفته شدههههههه.
ممنون
دوستان من مشکل extend club facility رو کشف کردم...تا موقعی که stadium رو بزرگ نکردین راحت میتونین فسیلیتی ها رو آپگرید کنین ولی همین که stadium رو بزرگ کردین دیگه موقعی که میرین تو فسیلیتی و چیزی رو میخواهین آپگرید کنین از بازی میپره بیرون!!!!!!! حالا اینه چه ربطی به هم دارن نمیدونم...اگه کسی میتونه این مشکلو برطرف کنه بگه لطفا...ممنون...این بازیها هم که هرچی میره جلو دردسرشون بسشتر میشه .من با ویرایشهای خیلی قدیمیش (چندسال پیش) تا سال 2030 این حدود بازی کردم و هیچ مشکلی نبود...حالا دو فصل بازی کردم 100 تا مشکل پیش اومده ...سیو خوب نمیکنه از بازی میپره بیرون و...... نمیدونم دیگه از اینا...ولی هرچی باشه من دوسش دارم![]()
من خودم آپدیت دوم رو دانلود و اجرا کردم و پچ رو روش ریختم
مثلا عکسا رو جدید میکنه یا نقل و انتقالات به روز میشن
مال من هم از نصف زیاد بالاتر نمیره
یه راهش اینه که یه متخصص برای 4هفته استخدام بکنی تا یه کم بره بالاتر درجش
پایین همونجایی که نمودارای تیمو زده هستش.
خيلي مي بخشيد نگفتيد كه مشكل حل ميشه يا نه در ضمن اين اخراج من به صورتي كه يه تصوير مياد كه يه نفر پشت ميز و بعدش هم نشون ميده كه اخراج شدم البته بعد از اخراج هنوز مي تونم با تيم ملي كار كنم حالا اگر پچ بريزم مشكل باشگاه هم حل ميشه
مربی تمرین هم استخدام کردم. البته یک بار تو هر فصل میشه این کار رو کرد. ولی تاثیر چدانی نداشت. ولی ممنون که جواب دادید.:43:
به جان خودم نمی دونم.
شاید بازی بد شده.
همون طور که دوستان گفتن هستش.
اتفاقا این بازی توی ایران مشهور نیست ولی توی دنیا غوغا می کنه.
شما تمرینها را به دستیارت بسپار.
البته اون دستیاری که توی staff می خری و درجه تمرین دهیش بالا هست.
به بازیکنان تمرین finishing بده.
پچ 2 + کرک رازور جلوگیری می کنه از اخراج شدن.
راستی پچ 3 را هم ریز چون مشکل ایجاد می کنه.
این مشکل برای من توی قسمت personal life به وجود اومده.
مشکل را حل کردم بهت اطلاع می دهم.
دستیارات را برای تمرین انتخاب کن.
با پچ 2 + کرک رازور مشکل 100 % حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)