کد های اين برنامه غير فعال هستند
کد های اين برنامه غير فعال هستند
لطفا کی جدید Kaspersky Internet Security 2009 بزارید بلک لیست شدم
Last edited by Dreamland; 22-03-2009 at 16:08.
کلید های پست اول را تست کنید
در ضمن چند کلید دیگر برای محصولات کسپرسکی
http://majid20.persiangig.com/Files/Kaspersky.Keys.rar
با سلام
بعداز آپدیت کاسپراسکای با پیغام خطای زیر مواجه شدم و هر کاری می کنم این پیغام نمی رود چکار باید بکنم. لطفا مرا راهنمایی بکنید.
![]()
اين تصوير بيانگر اينه كه كليدي كه شما براي فعال كردن اين محصول كاسپر بكار برديد مربوط به اين برنامه نيست.كليدهاي آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر مشابه هر محصول امنيتي ديگري قابل استفاده براي هم نيستند.شما بايد اين كليد را حذف و از كليد ديگري متناسب با محصول خود استفاده كنيد.
جديدترين كليدهاي اينترنت سكيوريتي كاسپر در پست اول قرار گرفت.تا عصر امروز كليدهاي جديد آنتي ويروس كاسپر نيز در پست اول قرار داده خواهد شد.
دوست عزیز با تشکر از شما
بنده کلیدهای زیادی که مربوط به خود این نسخه از برنامه می باشد را امتحان نمودم. اما همچنان پیغام خطای بالا ظاهر می شود.
البته برنامه ایی که استفاده نمودم نسخه دستکاری شده king 2009 می باشد. آیا با حذف آن و نصب نسخه دیگری از برنامه مشکلم برطرف می شود؟ چگونه می توان نسخه قبلی را_ بدون اینکه در نصب مجدد برنامه مشکلی پیش بیاید_ بطور کامل حذف نمود؟
Last edited by didar11; 23-03-2009 at 11:31.
سلام
من همين الان براي كي هاي همين امروز رو از صفحه اول دانلود كردم براي KIS 2009 هر چي كردم براي كليد ها اين خطا رو مي داد :
this key is not compatible with this application
در حالي كه من key هاي نسخه ي 8 رو داشتم براي KIS2009 استفاده مي كردم key ها هم براي KIS بودن .
لطفا كمك كنيد .
نه احتمالا مشكل مربوط به كليدهايي كه استفاده ميكنيد.برخي از اين كليدها فقط مختص نسخه چيني كاسپر ميباشند.حتي شما با وجوديكه از كليدهاي kis استفاده ميكنيد به شما پيغام فوق را نشان ميدهد.
من كليدهاي پست اول را تست كردم و فعال شدند و مشكلي نبود.در صورت تمايل تصويري از قسمت License نيز قرار خواهم داد.
Last edited by hamilton; 23-03-2009 at 12:30.
لطفا کلید های جدید برای kis 2009 بگذارید - الان که آپدیت کردم تمام کی هایتان بلک لیست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)