سلام
بچه ها من كاملا" به اين بازي اميدوار شدم...گيم پليش واااااقعا" با فيفا فرق داره...
اين رو ببينيد:
خداييش خيلي خيلي بهتر از فيفا به نظر مياد...من چشم انتظارشم بياد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد![]()
سلام
بچه ها من كاملا" به اين بازي اميدوار شدم...گيم پليش واااااقعا" با فيفا فرق داره...
اين رو ببينيد:
خداييش خيلي خيلي بهتر از فيفا به نظر مياد...من چشم انتظارشم بياد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد![]()
اقا یونس اینو دوست خوبمون
Dr.mc
صفحه ی قبل گذاشته بود![]()
چون ويرايش كرده بود من ديگه پستشو نگاه نكردم...ولي به نظر من از فيفا كه بهتره .. من نسخه سيس ريل رو بازي نكردم..
با سلام دوست عزیز من نمیدونم شما چه توضیحی دادی ولی برای دوستان دیگه میگم که خیلی از سیاست مداران و اقتصاد داران دنیا با همین بازی مونو پولی شروع کردند(شما یه سر به کتاب بابا ی پولدار بابای بی پول بزن)
این بازی یک بازی فوق الاده هستش منم Board Game ش رو دارم
قوانینش نسبتا آسونه
ولی باید فکر کنین و همچنین از اقتصاد و اینا هم یه چیزایی بارت باشه
مثلا چی رو کی بفروشی یا کی بخری و...
مطمئن باشین با بازی کردنش پشیمون نمیشین![]()
با سلام
من نمیدونم شما چه توضیحی دادین ولی برا دوستان میگم که بسیاری از اقتصاد داران و بزرگان آمریکا با این بازی دورانی داشتن
(مراجعه شود به بابای پولدار بابای بی پول)
این بازی هم یادگیریش نسبتا آسون هستش و بسیار هم جذاب و شما حتما باید در اون مغز تون رو به کار بندازین(که مثلا چی رو بفروشین یا بخرین
به همتون توصیه میکنم بازی کنین![]()
برو بچس ببخشین دوتا شد
آخه فکر کردم اولیش نرفت!
چه عجب یه نفر از این Monopoly استقبال کرد...
بله.... منم کاملاً یه آدم اقتصادیم
ولی این اقتصاد که گفتی به نظر من ربطی نداره ها چون تمام بازی هایی که توش از تاس استفاده میشه به نظر من یه بازیه شانسی محسوب میشه...![]()
چند تا عكس از بازي mega monsters
![]()
آقا راستی خبری از این Mega Monsters نشد؟؟؟چند تا عكس از بازي mega monsters
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)