سلام
منم نسخه سه دی وی دی boysteam رو دارم ولی هیچ مشکلی نداره . توی تنظیمات جلوی aa نوشته که Nvidia 8000+ requred و کارت منم ati radeon . برای همین گفتم شاید روی این کارت ساپورت نشه.
سلام
منم نسخه سه دی وی دی boysteam رو دارم ولی هیچ مشکلی نداره . توی تنظیمات جلوی aa نوشته که Nvidia 8000+ requred و کارت منم ati radeon . برای همین گفتم شاید روی این کارت ساپورت نشه.
خوب آخه چرا بعد این همه مدت تازه باگ خودشو نشون داد؟
دیگه این رو باید از سازنده ها بپرسی.
اونا باگ رو از عمد قرار دادن.
من هم 1 مقدار عقب تر از شما به باگ خوردم.
آرقا من اول بازی هستم اونجا که ریدلر میگه dont cut yourself on this sharply observed portrait چیکار کنم
یادمه عکس سمت چپه اون آدمه بود که کشتنش و بستنش به صندلی. وایسا به طرف چپ 1 آنالایز بکن بین نمیشه؟؟
میگم که،این بخش های کابوس دیدن بتمن هم خیلی خفنه ها!به خصوص سومیش.
محتوای مخفی: کسی که از 45 درصد نگذشته نخونه
سلام به دوستان!من تو 48% بازی مرحله ی Stop Poison IVY from Destroying The Island گیر کردم!وقتی وارد Botanical Gardens که می شم در رو که باز می کنم می خوام برم جلو،نمی شه!انگار با دیواری برخورد می کنه با این که جلوش هیچی نیست!تو نقشه این تیکه نقطه چینه!هر جایی هم رفتم چیزی پیدا نکردم!حتی نقشه Poison IVY هم پیدا کردم ولی اتفاقی نیفتاد!می شه یکی راهنمایی کنه منو این جا رو چه جوری رد کنم؟!![]()
سلام
این عکس تنظیمات من
یعنی نسخه من هم دزدیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با نصب کرک حل میشه؟
سیو ها هم پاک میشه؟
ببینید من زیاد مشکلی با پرواز و قلاب نداشتم تا حالا
البته برای قلاب بعضی جاها ضربدر میزنه ولی گفتم شاید اونجا ها نباید رفت !!!!!!
حالا راهی نیست که از اول نریم؟
آخه من اصلا حال ندارم این همه رو دوباره برم
راستی از کجا میشه فهمید که این کرکی که الان من استفاده میکنم همون اصلاح شده نباشه؟
چون من واقعا زیاد مشکلی نداشتم نه تو سیو کردن نه تو پرواز کردم فقط تو قلاب یه سری جاها که اصلا هم مهم نیستند رو ضربدر میزنه ولی جاهایی که باید برم رو مشکلی تا حالا نداشتم
ممنون
من توی قسمت دوم جای که گاز ها هست با زدن اون جعبه کنتر فقط یک فن کار میکنه و گاز تخلیه نمیشه
برای اینکه باید کلید های دیگرو هم بزنی بگردی پیدا میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)