این برنامه تمام برنامه های نصب شده توی ویندوزتو پیدا می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر وقت ورژنی ازشون اپدیت بشه بهت خبر میده،
لینک دانلودش میده بهت
این برنامه تمام برنامه های نصب شده توی ویندوزتو پیدا می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر وقت ورژنی ازشون اپدیت بشه بهت خبر میده،
لینک دانلودش میده بهت
لینکی که در این صفحه است خرابه
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
از جای دیگه این ورژن رو پیدا کردم . میذارم دوستان هم بگیرن..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین ورژن مدیا پلیر کلاسیک کدومه؟
راستی میدونستید مدیا پلیر کلاسیک تصویرش خوش رنگ تره؟ من یه فیلم رو با دوتاش همزمان باز کردن و نگه داشتم. رنگ کلاسیک از km بهتر بود. شما هم امتحان کنید نتیجه رو بگید.
آخرین ورژن مدیا پلیر کلاسیک کدومه؟
راستی میدونستید مدیا پلیر کلاسیک تصویرش خوش رنگ تره؟ من یه فیلم رو با دوتاش همزمان باز کردن و نگه داشتم. رنگ کلاسیک از km بهتر بود. شما هم امتحان کنید نتیجه رو بگید.
اگه یکم حرفه ای به قضیه نگاه کنید مدیا پلیر کلاسیک هیچی نیست پیش km با km می تونین فیلترهایی رو روی تصویر اعمال کنید که کلاسیک که سهله گنده تراشم نمی تونن. همچنین برای خوش رنگ تر شدن تصویرتون می تونین کنتراست رو عوض کنید. بی خود نیست بهترین پلیر شناخته شده.
skin فارسی kmplayer :
فارسی کردن منوها و ... :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای کامل فارسی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by black.assassin; 29-10-2011 at 14:14.
خب برای همینه یه عمره دارم باهاش فیلم می بینم
منتها پرسیدم این تفاوت رنگ واسه چیه
سلام کسی میدونه مشکل زیر رو چجوری باید درست کنم
ببینید تصویر رو کوچیک نشون میده
![]()
کسی نیست جواب ما رو بده
حیاتیه برام![]()
سلام....کسی نیست جواب ما رو بده![]()
کلید . که تو بخش ماشین حسابی هستش(بین 0 و اینتر!!) رو فشار بدین،احتمالا windows size حالت عادی برای سیستم شما هم باشه!(برا من و همه ی دیگران که بوده!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)