تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 502 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه tavakoli1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

آقا قضیه این ریکاوری چیه؟؟ یکی کامل توضیح بده!
    آیا واقعا dv5-1135 انقدر داغ میکنه که دوستان میگن؟ مگه dell و sony داغ نمیکنن؟ یا حتما hp خیلی بیشتر از اونا داغ میشه؟ تو رو خدا یکی بیاد یه چیزی بگه خیال ما رو راحت کنه.
    دوست عزیز
    برای اینکه اگر مشکلی برای ویندوز شما مشکلی پیش امد بتوانی ویندوزرا repair کنی و درایورها را نصب کنی
    با توجه به کانفیگ لپ تاپ داغ کردن آن نرمال است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستانی که hp سری dv5 مثل 1135 یا 1145 دارند، لطف میکنید اطلاعاتی در مورد سرعت سیستمتون مثل سرعت بالا اومدن و سرعت کار در آفیس و فوتوشاپ بدهید.
    چون من تا چند روز دیگه یا hp dv5 می گیرم یا sony fw . می خواستم ببینم از این جهت کدوم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز . لطفا منو در مورد انتخاب مدل های 1155 , 1199 , 1020tx یکم رراهنمایی کنید کدمشون بهتره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من 1135 دارم و خیلی ازش راضیم
    سرعت بالا اومدن نرم افزاراش بد نیست
    فقط وقتی باهاش برتامه گرافیکی یا مخصوصا بازیهایه سنگین کنی داغ میکنه اونم اگه حساس نباشی مهم نیست
    ولی از نظر کیفیت ساخت چه زیبایی و چه مواد استفاده شده در ساختش بینظیره
    فقط به نظر من تنها مشکلش باطریشه انتظار داشتم خیلی بیشتر از اینا کشش داشته باشه

5. 2 کاربر از snow_white بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

سلام من 1020tx دارم
    همونطور که دوست عزیزمون برف سفید (Snow-white) گفتن کیفیت خوبی در ساخت داره که چشم هر بیننده ای رو خیره میکنه.
    داغ کردن هم اونقدری که بچه ها میگن زیاد نیست (نظر شخصی)
    سرعتش هم عالیه

7. 2 کاربر از misha898 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ببخشید یه کم دیر شد . من رفتم روی xp و دوباره برگشتم روی ویستا . حق با دوستان بوده و خوب که بررسی کردم دیدم ویستا بهتره ولی در اکس پی فقط 3 گیگ از رم رو میشناخت ( از 4 گیگ) .
    باری !
    من از این دستگاه راضیم . در مورد داغ کردن هم باید بگویم من قبلا ایسر داشتم با کانفیگ خیلی پایین و یه کوچولو داغ میکرد و خیلی کم . این دستگاه در مقایسه با اون کمی بیشتر گرم میشه و به نظر من با توجه به کانفیگش طبیعیه و به خصوص که این عمل فقط در هنگام بازی یا کپی کردن فایلهایی برروی هاردشه . در حالت اول گرافیک و در حالت دوم پردازنده دلیلشه و شاید الان متوجه میشم که چرا کارتهای گرافیک قدیمی و ضعیفتر در دسکتاپها فن نداشتند و کارتهای اخیر همه دارای فن های نسبتا بزرگ هستند و یااینکه الان اکثر مادربوردها لوله کشی شده برای خنکی بیشتر پردازنده هستند . پس یه کم گرما با توجه به کانفیگش در بعضی شرایط کاملا طبیعیه . تو پایتخت به سونی و دل هم که دست میزدم کمی گرما حس میکردم .
    من خودم به تیره دل xps و یا سونی fw و این رفته بودم که یکی رو انتخاب کنم و بگیرم . با این کانفیگ سونی دقیقا 1200000 گرونتر بود و تازه با گرافیک ضعیفتر و دل هم با گرافیک پایینتر و ظاهری معمولی تر به دلم ننشست . اونجا گفتند که 1070 دیسکانتینیو شده چون یه کم داغ میکرده و به جاش 1199 اومده که یه فن اضافه تر داره ولی از بدشانسی 1199 ها همشون مسی رنگ و شکلاتی رنگ تولید شدن و حالم گرفته شد و با ایران اچ پی که تلفنی صحبت کردم گفتند که 1155 از لحاظ ظاهر عین 1070 نقره ای و سورمه ای تیره هستش با همون کانفیگهای 1199 ولی اثری از 1155 در پایتخت نبود و همپارد هم گفت 1199 داره ولی 1155 رو تموم کرده و منم رفتم ایران اچ پی گرفتم . با یه کیف و موس اچ پی و ریکاوری اکس پی و 1700000 تموم شد .
    توی این چند روز هم هر بازی رو ران کردم باهاش و 3 ساعت مدام هم بازی کردم . دیدم تو بازی بعد از 3 ساعت یه کم گرم کرده و رفتم یه کولر براش گرفتم و خیلی تاثیر داشت .
    سرعت عملکردش هم خوبه و ویستای هوم پرمیوم رو با هارد 180 گیگ اشغال شده رو در 2.5 دقیقه ران میکنه و میاد بالا .
    اگه سوال دیگه ای بود خوشحال میشم . در خدمتم.
    از دوستانی که در انتخاب کمکم کردند نهایت تشکر رو دارم .
    خدانگهدار

9. 5 کاربر از 184781 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم
    کارت تی ویه 1135 از کجا میشه گیر آورد
    قیمتشم اگه میدونید لطف کنید بگید

داره خودمونی میشه ha3an_khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    استان هشتم

پيش فرض

سلام دوستان من این سوالم رو توی تاپیک مشاوره مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم

تو رو خدا شما جواب منو بدید

میخواستم بدونم فرق DV5 - 1199 و DV5 - 1155 و DV5 - 1020TX و dv5 - 1070 دقیقا در چی هست ؟؟
    و وزن کدوم کمتره ؟
    به نظر شما کدوم مدل رو بگیرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز این 4 مدلی که شما معرفی کردین تقریبا میشه گفت که تفاوتهایه زیادی ندارن به جز DV5 - 1020TX که گرافیکش یه مقدار از بقیه پایین تره
    1070 همون طور که دوستمون اشاره کردن دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمیشه و کلا یه مقدار داغ میکنه
    و به جایه اون مدل 1199 اومده که یه سری از این عیب هاش حل شده
    این دوتا مدل هم یعنی 1155 و 1199 تقریبا میشه گفت تفاوت هایه محسوسی ندارن که سایتی بخواد اونارو مطرح کنه فکر میکنم تنها تفاوت هایه مهمشون یکی در رنگشون باشه و دیگری سرعت bus پردازندشون باشه که dv5-1099 مقدارش 1066 وdv5-1155 مقدارش 800
    من در بین این 4 مدل 1199 رو پیشنهاد میکنم

13. این کاربر از snow_white بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم وزن همشون 2.5 کیلو گرمه

15. این کاربر از snow_white بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •