ممنون
پس همون روش رو ميرم و نتيجرو ميگم بهتون .
ممنون
پس همون روش رو ميرم و نتيجرو ميگم بهتون .
گویا این m33 دیگه کاری به این کار ها نداره و دیگه فرمور ها رو هک نمیکنه ، دارک الکس هم که جمع کرده رفته ، فرم وری هست که پلاگین ها رو اجرا کنه ، دایمی هم باشه ؟ 5.5 هم باشه ؟
الان اگه از یه کشور خارجی، پی.اس.پی بخری، فریمویر چند بهت میدن؟
بستگی داره تولید کی باشه
اگه می خوای بدی برات از خارج از کشور بیارن حتما باید بگی قبل از خرید فریمویر رو چک کنه چون الان فریمویر های بالای 5.03 هم اومده که کپی خور نمی شن
چند وقت دیگه فاطهه ی PSP خوندس . Dark alex فلنگ رو بست . ( برای اطلاع بیشتر به آهنگ ( فلتگو بستی کجا مراجعه کنید )Davee هم الان دلگیر است به خاطر اینکه خودش نتونست ISO بسازه . ( برای این هم به آهنگ محسن یگانه به نام دلگیر مراجعه کنید . )
الان فقط تیم gen و چند تیم درپیت ایرانی و ... روی PSP کار می کنن .( برای اطلاع بیشتر به هر آهنگی که دوست داشتید سر بزنید . )
![]()
فقط خواستم تشکر کنم .الان ميتونم بازی هارو اجرا کنم .آموزش خيلی خوب و کاملی بود .اگه امدم ايران تو تهران کجا ميتونم اون راه سوم رو انجام بدم ؟جای خواستی هست ؟ميشه آدرس و قيمت بديد ؟
ممنون
خیلی خوشحالم که مشکل شما هم برطرف شد.
شما اومدی تهران پیش هر مغازه psp فروشی بری بگی میخواهی با پاندورا کپی خور کنی برات انجام میدهند.
قیمت هم بین 5 تا 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده.(بیشتر از 10 بهشون ندی ها که همین 10 تومن هم زیاده)
سلام ، علی جان این 5.5 gen رو میشه روی 3000 به همون صورت موقت نصب کرد ؟
خیر به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید.اگه میشد که خودم آموزش را قرار میدادم.
در صورتی که این فریمور را روی 3000 نصب کنید دستگاه بریک میشود.
مدل 3000 یا 2000 ta088-v3 اگه بریک بشه فعلا نمیشه درستش کرد و باید به عنوان یک شیئ تزئینی بزاری داخل ویترین اتاقت.
سلام
دوستان هیچ ورژن جدیدی برای آپدیت psp 2000 قدیمی نیومده ؟؟؟
مال من m33-6 5.00 هست.
TANX
Last edited by m.behnam; 09-09-2009 at 17:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)