تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 394 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میدونم که سوالی که میکنم به اینجا ربطی نداره
    سوال کسی میدونه نمایندگی ای ریور تو ایران چه شرکتیه؟ لطفا یه سایت یا شماره تماس بزارید
    اون چیزی که من می دونم اینه که این سالها یه گارانتی داشته به نام آواسان ... حالا نمی دونم گارانتی دیگه ای هم بوده ، یا اصلا همین آواسان هنوز هم هست یا نه ... بهرحال این شماره فروشگاه رایتکه که کارای Iriver رو داره ؛ می تونی ازشون بپرسی : 88892426

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza-fr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من تا یک ماه دیگه واسه ادامه تحصیل میرم سوئد
    چون هنوز زبانم 100% راه نیفتاده یه Voice Recorder واسه ضبط کردن صدای استاد سر کلاس نیاز دارم
    چون درسا به زبون انگلیسیه می خوام واضح و شفاف رکورد کنه که موقع گوش کردن دچار مشکل نشم !
    اهمیتی نداره که Player نداشته باشه - فقط از لحاظ کیفیت رکورد سطح بالا باشه کافیه
    پیشنهاد دوستان چیه ؟
    در ضمن قیمتش هر چی کمتر باشه یهتره - نهایتا تا 100-120 تومن میتونم واسش کنار بزارم
    مرسی
    Last edited by reza-fr; 05-07-2009 at 00:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تا یک ماه دیگه واسه ادامه تحصیل میرم سوئد
    چون هنوز زبانم 100% راه نیفتاده یه Voice Recorder واسه ضبط کردن صدای استاد سر کلاس نیاز دارم
    چون درسا به زبون انگلیسیه می خوام واضح و شفاف رکورد کنه که موقع گوش کردن دچار مشکل نشم !
    اهمیتی نداره که Player نداشته باشه - فقط از لحاظ کیفیت رکورد سطح بالا باشه کافیه
    پیشنهاد دوستان چیه ؟
    در ضمن قیمتش هر چی کمتر باشه یهتره - نهایتا تا 100-120 تومن میتونم واسش کنار بزارم
    مرسی
    سونی دو نوع ریکورد در این حدود قیمت داره ... سری ux که ریکورد-پلیر هستش ... و سری mx هم فکر کنم یکی دو مدل نزدیک به 100 داره ... هر دوی اینها خوب هستند و شما رو راضی می کنند ... از نمایندگی های سونی سراغشون رو بگیر ...

سامسونگ هم یه مدل داره ... Yv ... اون هم خوبه ... اما دوتای بالا ارجحیت دارن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه player لازم دارم که کیفیت پخش متوسط به بالا داشته باشه، رادیو هم ترجیحا داشته باشه ولی مهم اینه که خیلی سوسول نباشه و زود خراب نشه و user interface خوب و شارژر جدا هم داشته باشه. قیمتش هم مهم نیست.
    چی پیشنهاد می کنید؟
    Last edited by yazi8766; 05-07-2009 at 15:38.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من یه player لازم دارم که کیفیت پخش متوسط به بالا داشته باشه، رادیو هم ترجیحا داشته باشه ولی مهم اینه که خیلی سوسول نباشه و زود خراب نشه و user interface خوب و شارژر جدا هم داشته باشه. قیمتش هم مهم نیست.
    چی پیشنهاد می کنید؟
    قیمتش مهم نیست یعنی تا 700 هزار تومن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چی پیشنهاد می کنید؟
    شاید بشه 20 تا پلیر با این مشخصات کلی ای که شما مطرح کردی اسم برد و ضمنا همونطور که دوستمون گفتن ، بالاخره باید مشخص بشه که بودجه شما چقدره ...

اما اگه قرار بود بدون در نظر گرفتن هزینه و با توجه به همین مشخصاتی که گفتی توصیه کنم ، از کارای سونی مدل NWZ-S738F هستش که به نظر خیلی خوب میاد ... کیفیت ساخت و طراحی عالی ... شارژ بسیار خوب .. رادیو هم داره ... کیفیت صوتی عالی ...

خب این مدلیه که اگه یه نفر بودجه محدود داشته باشه من براحتی اینو بهش توصیه نمی کنم ... ولی اگه یه نفر محدودیت نداشته باشه ، خیلی خوب به نظر میاد

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شاید بشه 20 تا پلیر با این مشخصات کلی ای که شما مطرح کردی اسم برد و ضمنا همونطور که دوستمون گفتن ، بالاخره باید مشخص بشه که بودجه شما چقدره ...

اما اگه قرار بود بدون در نظر گرفتن هزینه و با توجه به همین مشخصاتی که گفتی توصیه کنم ، از کارای سونی مدل NWZ-S738F هستش که به نظر خیلی خوب میاد ... کیفیت ساخت و طراحی عالی ... شارژ بسیار خوب .. رادیو هم داره ... کیفیت صوتی عالی ...

خب این مدلیه که اگه یه نفر بودجه محدود داشته باشه من براحتی اینو بهش توصیه نمی کنم ... ولی اگه یه نفر محدودیت نداشته باشه ، خیلی خوب به نظر میاد
    ضمن تایید مطلب دوست عزیزمون

منم از کوان i7 رو پیشنهاد میدم.(بعنوان mp3player)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان نظرشون رو درباره ایپاد کلاسیک نسل اخر بگن ممنون میشم و تجربشون رو اگه داشتن !!!

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره منم ميخوام بدونم نظر بقيه چيه؟
    بدون تعصب لطفآ

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چی درباره همین ایپاد کلاسیک ؟ من ریویو و ... رو زیاد خوندم براش فقط میخوام ببینم اونایی که ایپاد نانو یا ایپاد کلاسیک داشتن تجربشون رو بهمون بگن که محمد جان ظاهرا دارن !!!

در ضمن براش کلی برنامه و بازی هم هست !!!
    Last edited by a.z.p.z; 11-07-2009 at 11:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •