راستی من که نگفتم از dial up استفاده می کنه.از کانکشن pppoe استفاده می کنه.این که ما adsl هست
راستی من که نگفتم از dial up استفاده می کنه.از کانکشن pppoe استفاده می کنه.این که ما adsl هست
چییییییییی مییییییییگیییییییی؟
بالاخره از دیل آپ استفاده میشه یا از pppoe. ؟؟؟![]()
بابا؛کاکی جونی.....ازpppoe استفاده می کنه.حالا میشه من هم از اون سرعت ها داشته باشم یا برم اینترنت زغالی استفاده کنم
نه بابا! باید مودم ADSl داشته باشید.
موفق باشید![]()
من چند صفحه پیش یه مشکلی رو مطرح کردم ولی ظاهرا به خاطر ازدحام پست کسی توجه نکرده.
دوباره و اینبار دقیق تر میگم:
سه چهار روزه که وقتی کانکت میشم، به یکی دو دقیقه نمیکشه که dc میشم و مجبورم دوباره کانکت شم و دوباره dc و همینجور ادامه داره.
نکته ی جالب اینجاست که این وضعیت گاهگاهیه. یعنی میبینی 7-8 ساعت خوبه، دوباره 7-8 ساعت میره رو اعصاب. البته وضعیت رفته رفته داره بدتر میشه.
مودمم D-link هستش و دو ماه نمیشه که خریدمش و تو این مدت همچین مشکلی نداشتم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ ممنون میشم کمکم کنین.
من که تا حالا با adsl کار نکردم.مودم هم دارم.میتونی بگی باید چه کار کنم.چه تنظیماتی را انجام بدم.هم توی کامپیوتر خودم هم طرف
دوست عزیز، مشکل شما عوامل متعددی میتونه داشته باشه.
مثلا
- خطتون نویز داشته باشه.
- یکی از تلفن های داخل خونه تون نویز گیر نداشته باشه.
- نزدیکی های مودمتون، تلفن بی سیم داشته باشید. (تلفن بی سیم، یکی از عوامل دیس شدن هست.)
- همچنین ممکنه مشکل از سرور یا مخابرات باشه.
بعد از تست کردن موارد بالا با ISP تون تماس بگیرید، مشکلتون به امید خدا حل میشه.
موفق باشید
دوست عزیز، شما به طور عادی نمیتونید از خط ADSL استفاده کنید. خط شما باید رانژه بشه. میگید یعنی چی؟
یعنی باید مخابرات، به خط تلفن شما، دیتای ADSL رو وصل کنه.
موفق باشید![]()
حالا من باید برم مخابرات بگم چی؟یا اینکه برم پیش اون هایی که اشتراک adsl میدن!خرج هم داره آخه یه وقت من رفتم مخابرات گفتم خط خونه ما را به adsl وصل کن همه بهم بخندند.رانژه چیه.بگو تا همین شنبه برم قضیه را ختم بخیر کنم
هر دفعه که بخواهید خط رانژه بشه بسته به شرکت باید یا رانژه بدید یا(اگر در اینده شرکتی جذب مشتری بخواهد بکنه بدون هزینه ) باید انجام شود.
فکر کنم این شرکت اسیاتک اگر یک مدت ازشون سرویس نگیرید به ازای هر ماه یک هزینه راژه بودن از شما می گیره(بشرط اینکه شارژ نکرده باشید)شرکتی مثل صبا اگر مشترکش شارژ نکنه سریع خطو از رانژه در میاره .بقیه شرکت ها رو خبر ندارم
سما اگر می خواهید برای اینتر نت بی سیم بگیرید باید به شرکت هایی که این سرویس را ارائه می کنند در خواست بدیده و بعد انها یا خودشون مودم می دن یا مارک هایی که پشتیبانی می کنند را به شما معرفی می کنند.
سرویس دهنده ات چه شرکتی است؟
نه عزیزم، شما با مخابرات کاری نداری!
شما باید بر اشتراک ADSL بخری. از یک سرویس دهنده. هزینه اشتراک هم داره.
در مورد رانژه هم گفتم دیگه . . .
رانژه به بیان بسیار بسیار ساده: یعنی وصل کردن دیتای ADSL به خط تلفن شما.
(گفتم که به بیان ساده بود هاااااا. بعدا نگین که . . .)
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)