تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 198 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

دوستان من هومان رو انتخاب کردم با قدرت واریور کدام چیزها رو LEVEL UP کنم بهتره ؟؟؟؟ دوستان از کجا باید بفهمم ماموریتم چیه ؟؟ الان انجا هستم که 3 تا بهت افراد میده اون مرده و میریم بیرون از شهر اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ اقایون ببخشید این tainted blood رو از کجا گیر بیارم ؟
    Last edited by farhad07; 02-01-2010 at 01:29.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

پس این Dragon Age بازها کجا هستند منو راهنمایی کنند ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من elf-warior هستم حالا میشه کاری کرد که به جای alistair من شاه بشم؟
    چه پایان هایی برای کاراکتر من وجود دارخ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بعد از چندماه یه بازی درست وحسابی بازی کردیم.
    بازیش حرف نداره.من الان با اون یارو پیرمرد جادوگره سرگرمم 3بار مارو شکست داده تا حالا.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

[QUOTE=farhad07;4544427]خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
    [/QUOT
    shoma bayad karhai ke tu pusheye the blight hast ro anjam bedid. karha ba dokmeye j namayesh dade mishan. baraye faal kardanesh bayad roye kari ke mikhayn anjam bedin click konid baed make active ro azun pain bezanid. un alamataye tajob vase ine ke un yaroo baratun kari dare va axaran jozve karaye fari mahsub mishan. bebashid ke eng neveshtam/ moshkeli vojud dash vase hamin eng neveshtam.

7. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من همش دارم اونجا می چرخم . با همه هم حرف زدم . توی Dust town هم همینطور. ظتهرا جایی به اسم Hideout... باید باز بشه تا برم اما نمیشه . نمی دونم چکار کنم !!!
    بابا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه من چکار کنم.کاملا تو این بازی متوقف شدم.

داره خودمونی میشه ßehianoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه من چکار کنم.کاملا تو این بازی متوقف شدم.
    تویه Dust Town باید یه کلید برای یه در پیدا کنی که تو رو به سر دسته دزدها میرسونه. این کلید دست یکی از زیر دستهاش توی خونه آخر Dust Town هست.

10. این کاربر از ßehianoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ßehianoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من هومان رو انتخاب کردم با قدرت واریور کدام چیزها رو LEVEL UP کنم بهتره ؟؟؟؟ دوستان از کجا باید بفهمم ماموریتم چیه ؟؟ الان انجا هستم که 3 تا بهت افراد میده اون مرده و میریم بیرون از شهر اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ اقایون ببخشید این tainted blood رو از کجا گیر بیارم ؟
    یکی از ارسال های قدیمی:
    برای کلاس Warrior :
    همانطور که برای AListair گفتمش کلاس شما یه کلاس تهاجمیه و قاعدتا صدمه های زیادی متحمل خواهید شد برای همین :
    Strength : ماکزیمم Point که باید برای Strength خرج کنید بیشتر از 42 نباشد چون قویترین زره در بازی بیشتر از 42 احتیاج ندارد و در صدمه زدن Melee هم تغییر چندانی ایجاد نخواهد کرد. ( مگر در حالت استفاده از شمشیرهای سنگین بدون Shield آن را با حد ممکن افزایش دهید)
    Dex : سعی کنید تا می تونید به این قسمت اضافه کنید به دلایل زیاد : شانس صدمه زدن را افزایش می دهد - شانس Critical Hit ها افزایش می دهد - شانس ضربه دیدن را کم می کند. ( در مورد اینکه از شخصیتی می خواهید استفاده کنید که از شمشیرهای سنگین استفاده می کند آن را بیشتر از 20 نبرید )
    Willpower : مقدار Stanima را مشخص می کند که مقدار زیادی آن را افزایش ندهید . ( در حالت استفاده از شمشیر های سنگین به علت خستگی زیاد آن را تا حداقل 25 افزایش دهید )
    Magic : اصلا چون به درد کاراکتر شما نمی خورد.
    Cunning : اگر می خواهید با صحبت کردن و راضی کردن بقیه کار را پیش ببرید این قسمت را هم افزایش بدهید به همراه گرفتن Skill Coercion که در موارد Persuade کمک خواهد کرد و بالا بودن Strength هم در موارد Intimidation .
    Constitiution : این Hit Point یا همان مقدار جون کاراکتر شما را مشخص می کند متوجه باشید که فکر اینکه تا " می توانم آن را افزایش دهم " را از ذهن خود بیرون کنید و آن را تا مقدار ماکزیمیم 25 بیشتر ارتقا ندهید در بازی به فکر استفاده از انگشتر ها و آیتم های قوی کردن جان مثل Lifegiver باشید.

در انتخاب Feat ها در نظر داشته باشید به صورت پراکنده عمل نکنید بدانید جنگوی شما باید از شمشیر + سپر استفاده کند یا از اسلحه های دو دستی مثل تبر گرز یا شمشیر های سنگین و فقط روی این نواحی متمرکز باشید.
    برای Questها از Journal استفاده کن. برای Tainted Blood هم باید 3تا از Darkspawn Vials Blood هم به Duncan بدی.

12. این کاربر از ßehianoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه don mohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهــــد الرضـــا

پيش فرض

[QUOTE=R.P.G;4544533]
    خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
    [/QUOT
    shoma bayad karhai ke tu pusheye the blight hast ro anjam bedid. karha ba dokmeye j namayesh dade mishan. baraye faal kardanesh bayad roye kari ke mikhayn anjam bedin click konid baed make active ro azun pain bezanid. un alamataye tajob vase ine ke un yaroo baratun kari dare va axaran jozve karaye fari mahsub mishan. bebashid ke eng neveshtam/ moshkeli vojud dash vase hamin eng neveshtam.
    لطفا فينگيليش ننويسيد...به قوانين مراجعه كنيد.اگه نمي تونيد از يه سايتي هست مي تونيد استفاده كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •