دوست عزیز با avast internet security 5.0.594 مشکلی نیست
لطفا بیشتر توضیح بده که چه مشکلی هست ؟
![]()
دوست عزیز با avast internet security 5.0.594 مشکلی نیست
لطفا بیشتر توضیح بده که چه مشکلی هست ؟
![]()
بازم يه افتخار ديگه براي Avast
سايت Av-Comparatives جديدترين تست Performance رو انجام داده و Avast در اين تست به درجه Advance+ رسيد.
براي جزييات بيشتر به آدرس زير بريد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by outpost; 31-08-2010 at 16:49.
سلام دوستان من تازه اين انتي ويروس رو نصب كردم مي خواستم ببينم تنظيمات خاصي نمي خواد انجام بديم ؟
مبارك طرفداراش كه با چند ادوانس مثبت موقت گرفتن اين همه بهش دل مي بندن مباركتان
شما بجایی اینکه کنایه بزنید ، بهتره برید و تستهای انجام شده در این چند سال رو ببیند.
در 90 درصد از تستهای انجام شده از سایتهای مختلف ، Avast به درجه Advance+ یا عالی رسیده.
Last edited by outpost; 02-09-2010 at 11:26.
هیچ تنظیم خاصی نداره.
يه دوست ديگه هم اين حرف رو زد فكر كنم منم بگم بد نباشه شما برو نتايج تست ها رو از 2009 تا الان ببين بعد كه آگاه شدي بيا پست بده![]()
دوست عزيز اگه چيزي رو ندونم به هيچ وجه به خودم اجازه نوشتن در سايت رو نمي دم تازه در همين انجمن بررسي انتي ويروسها از چند سال قبل تا حالا نوشته شده
تازه نوع نوشتن تان يك نوع تبليغه يك بار نگاه كن بازم يه افتخار ديگه براي Avast[/B]
دوست عزيز فكر كنم به شما هم بگم ولي در اون پست گفتم اگه شما بقول خودت با يك سال و نيم و هر چند ماه با يك تست دلتون خوشه به شما هم تبريك ميگم كه واقعا از هوش بالايي برخورداري .عذر ما رو بپذير اگه ناراحت شدين.....!
دوستان يه سوال داشتم اگه يه فايل رو كه مطمئن هستم 100 درصد ويروس هستش رو avast سالم شناخت چجوري ميتونم واسه آناليز بفرستم به شركت avast (ميدونم كه از تو virus chest ميشه اين كار رو كرد ولي avast اصلا اين فايل رو ويروسي نميدونه كه بخوام بفرستمش توي virus chest )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)