تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 60 از 923 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعضی بازیهای آنلاین اینترنتی هست که می شه علاوه بر بازی کردن با بقیه چت کرد که دوستای من خیلی هاشون از این راه اینگیلیسیشون رو قوی کردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Is it what you want?

L. A. Hill Advanced Steps to Understanding (Audio)

Author: L. A. Hill
    Publisher: Oxford University Press
    File size: 37 Mb
    File type: mp3

In this series of practice books, Dr. Hill uses four levels, his introductory (750-headword), elementary (1,000-headword), intermediate (1,500-headword) and advanced (2,075-headword) levels. This book is at the 2,075-headword level.
    Each story is about 150 words long, and some of the stories contain one or two words outside the grading. These are listed on the pages on which they appear, and can be looked up in a dictionary before work is begun. All the levels are very carefully graded, and this covers not only vocabulary, but also idioms and grammar.
    These four books are intended chiefly to help students read English more easily and with more comprehension, but they can also be used:
    (i) for practice in understanding spoken English (with the student listening to the teacher, or to the cassette);
    (ii) for practice in writing English (by answering the questions in English; by writing as much of the story as the student can remember; and by doing the exercises); and
    (iii) for improving the student's command of vocabulary, idioms and grammar (again by doing certain of the exercises).
    If the student wishes to use the books only for practice in reading comprehension, he/she should read-a story and then answer questions in his/her mother-tongue.
    He/She can also try reading some (or all) of the questions first, and then reading the story to find the answers to the questions before answering them. To increase speed of reading, the student can time himself/herself with a watch or clock, and try to read as fast as possible, provided that he/she can still understand.
    If the student wants to use this book for practice in understanding spoken English, he/she can use the cassette in the following ways:
    (i) He/She can listen to the cassette one or more times (with his/her book open or closed, as he/she wishes) and then read the story aloud himself/herself, at first in chorus with the voice on the cassette, and then alone. After his/her own reading alone, he/she can check his/her performance by listening to the cassette again.
    (ii) He/She can listen to the cassette one or more times, with his/ her book closed, and then write down as much of the story as he/she can remember, and/or answer the questions and do the exercises (all without looking at the story). If he/she writes as much of the story as he/she can remember, he/she can then look at the story in the book, or listen to it again on the cassette, to compare what he/she has written with the original.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
    خيلي ممنون از لطفتون بالاخره دانلود كردم و بسيار هم ممنونم. اما اين فقط براي قسمت advanced steps هست و سه قسمت قبل كتاب (سه چهارم كتاب) رو نداره. ممنون ميشم در صورت امكان فايل صوتي اونها رو بذاريد چون از ابتدا بايد شروع كنم ممنون ميشم.
    با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان.

من می خواستم ببینم جواب های این کتاب در کجا است:
    Interchange Intro Video Activity Book 3rd Edition

این یک کتاب است و فایل های ویدئویی اش جدا به فروش می رسد. اما معلوم نیست جواب تمرین های داخل این کتاب کجا است.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

آموزشگاه خوب و معتبر و با کادر حرفه ای و با وجدان که روش خوبی را برای آموزش در اختیار دارد در شهر مشهد سراغ دارید؟

با سپاس فراوان
    بدرود

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه راهنمايي ميخواستم .

بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .

حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟

تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟

چقدر زمان ميبره ؟

چقدر بايد هزينه کنم ؟

در آغاز فعالیت masih 519's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام عزیزم

تو مشهد کانون خیلی نظمش خوبه فقط یکم خسته کننده است چون روندش کن پیش میره ولی واسه اول کار به نظر من خوبه
    Last edited by masih 519; 30-11-2008 at 23:50. دليل: اشتباه

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دیکشنری خوب جیبی با تلفظ چی هست دوستان؟در حد 15000 کلمه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوستان يه راهنمايي ميخواستم .

بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .

حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟

تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟

چقدر زمان ميبره ؟

چقدر بايد هزينه کنم ؟
    سلام
    اگه واقعا معلومات زبانتون در حد دبیرستان و دانشگاه هست. باید بگم فعلا فکر تافل را از سرتون بیرون کنید. چون توی مدرسه و دانشگاه عملا زبان آموزش نمی دن.

به نظرم حدود یکی دوسال باید کلاسهای فشرده زبان آموزشگاه ها را برید. وقتی زبانتون به حد قابل قبولی رسید اونوقت دنبال کلاسهای تافل باشید. چون کلاسهای تافل نقشی در بهتر کردن وضعیت زبان شما ندارند؛ فقط اصول امتحان تافل را به شما یاد می دن. که اگه زبانتون خوب باشه از روی خود کتابهای آموزشی هم می تونید بخونید. کلاسهای آمادگی تافل هم حدودا سه ماه هستند و در حال حاضر حدود 400 تومان هزینه داره. (هر skill بین 80 تا 100 تومان)

آموزشگاه آریانپور اونطوری که شنیدم خوب جلو می ره. یعنی اول کلاسهای لغت داره. بعد writing مقدماتی، writing 1 , 2 و بعد از گذروندن اینها وارد دوره های تافل می شین. ولی برای ورود به خود آریانپور هم باید از هفت خوان رستم بگذرید. حدود 6 ماه طول می کشه

موفق باشید

9. این کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت reza10203045's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من انگلیسیم بد نیست
    واین اول بارم که وارد تاپیک شدم یه سوال داشتم میخواستم بدونم که ایا فایلی دارد که جملات یا مکالماتی که بیشتر در مکالمه کردن استفاده میشه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیکشنری خوب جیبی با تلفظ چی هست دوستان؟در حد 15000 کلمه؟؟؟؟
    انگلیسی به انگلیسی یا به فارسی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •