بعضی بازیهای آنلاین اینترنتی هست که می شه علاوه بر بازی کردن با بقیه چت کرد که دوستای من خیلی هاشون از این راه اینگیلیسیشون رو قوی کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی بازیهای آنلاین اینترنتی هست که می شه علاوه بر بازی کردن با بقیه چت کرد که دوستای من خیلی هاشون از این راه اینگیلیسیشون رو قوی کردن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خيلي ممنون از لطفتون بالاخره دانلود كردم و بسيار هم ممنونم. اما اين فقط براي قسمت advanced steps هست و سه قسمت قبل كتاب (سه چهارم كتاب) رو نداره. ممنون ميشم در صورت امكان فايل صوتي اونها رو بذاريد چون از ابتدا بايد شروع كنم ممنون ميشم.
با تشكر
سلام دوستان.
من می خواستم ببینم جواب های این کتاب در کجا است:
Interchange Intro Video Activity Book 3rd Edition
این یک کتاب است و فایل های ویدئویی اش جدا به فروش می رسد. اما معلوم نیست جواب تمرین های داخل این کتاب کجا است.
درود
آموزشگاه خوب و معتبر و با کادر حرفه ای و با وجدان که روش خوبی را برای آموزش در اختیار دارد در شهر مشهد سراغ دارید؟
با سپاس فراوان
بدرود
دوستان يه راهنمايي ميخواستم .
بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .
حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟
تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟
چقدر زمان ميبره ؟
چقدر بايد هزينه کنم ؟
سلام عزیزم
تو مشهد کانون خیلی نظمش خوبه فقط یکم خسته کننده است چون روندش کن پیش میره ولی واسه اول کار به نظر من خوبه
Last edited by masih 519; 30-11-2008 at 23:50. دليل: اشتباه
دیکشنری خوب جیبی با تلفظ چی هست دوستان؟در حد 15000 کلمه؟؟؟؟
سلامدوستان يه راهنمايي ميخواستم .
بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .
حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟
تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟
چقدر زمان ميبره ؟
چقدر بايد هزينه کنم ؟
اگه واقعا معلومات زبانتون در حد دبیرستان و دانشگاه هست. باید بگم فعلا فکر تافل را از سرتون بیرون کنید. چون توی مدرسه و دانشگاه عملا زبان آموزش نمی دن.
به نظرم حدود یکی دوسال باید کلاسهای فشرده زبان آموزشگاه ها را برید. وقتی زبانتون به حد قابل قبولی رسید اونوقت دنبال کلاسهای تافل باشید. چون کلاسهای تافل نقشی در بهتر کردن وضعیت زبان شما ندارند؛ فقط اصول امتحان تافل را به شما یاد می دن. که اگه زبانتون خوب باشه از روی خود کتابهای آموزشی هم می تونید بخونید. کلاسهای آمادگی تافل هم حدودا سه ماه هستند و در حال حاضر حدود 400 تومان هزینه داره. (هر skill بین 80 تا 100 تومان)
آموزشگاه آریانپور اونطوری که شنیدم خوب جلو می ره. یعنی اول کلاسهای لغت داره. بعد writing مقدماتی، writing 1 , 2 و بعد از گذروندن اینها وارد دوره های تافل می شین. ولی برای ورود به خود آریانپور هم باید از هفت خوان رستم بگذرید. حدود 6 ماه طول می کشه
موفق باشید![]()
با سلام
من انگلیسیم بد نیست
واین اول بارم که وارد تاپیک شدم یه سوال داشتم میخواستم بدونم که ایا فایلی دارد که جملات یا مکالماتی که بیشتر در مکالمه کردن استفاده میشه
انگلیسی به انگلیسی یا به فارسی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)