آره فلشش زیاد تعریفی نیست
ولی بهترین کمرافون شناخته شد و پوز سونی و سامسونگ(اونم با 2 گوشی)رو یه جا زد(با احتساب امتیاز های فیلم برداری)
حمید جان GsM حقیقت رو میگه
کوچکتم.فعلا که بی پولیه و سیستم عامل داشتن و نداشتن مهم نیست![]()
آره فلشش زیاد تعریفی نیست
ولی بهترین کمرافون شناخته شد و پوز سونی و سامسونگ(اونم با 2 گوشی)رو یه جا زد(با احتساب امتیاز های فیلم برداری)
حمید جان GsM حقیقت رو میگه
کوچکتم.فعلا که بی پولیه و سیستم عامل داشتن و نداشتن مهم نیست![]()
بابا معلومه کجایین....
Last edited by saman65; 13-11-2008 at 04:11.
میبینم که بعد از اول شدن KC910 Renoir بزرگ تو ریویوGSM بین 8 مگاپیکسلی ها دیگه این کلوپ هم خوابیده و حرفی واسه گفتن ندارین
SE شانس آورد 2 تا فلش خوب گذاشت رو این گوشی وگرنه الان جای Pixon آخر شده بود![]()
شرکت سونی اریکسون یک برنامه جدید برای C905 عرضه کرده که بوسیله این برنامه شما یک عکاس حرفه ای خوا هید بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Posted by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | November 11th, 2008 | 110 views
Sony Ericsson now gives you the opportunity to become Sony Ericsson Official Photographer 2009. If you’ve got a hidden photographer in you, you should definitely take part of Sony Ericsson’s newly launched C905 photography competition at Flickr.
The five individuals that get the most ‘Favs’ will each receive a C905 to keep. These five will then have to continue in the competition only using the C905, and taking pictures of motives selected by Sony Ericsson. The five will have one day for each motive. The individual with the most combined ‘Favs’ will win the title of Sony Ericsson Official Photographer 2009.
To enter the competition you have to be located in the UK, either have a Flickr account or register one, and upload a ‘never before published online’ portrait shot taken by you. You must also tag your photo with the following tags: sony ericsson, c905, photography competition.
Too bad this is UK only. I would have loved to take part of it.
فکر کنم اینی که شما گذاشتی معنیش این باشه که یه سونی اریکسون این فرصت رو به همه میده که عکاس اختصاصی سونی اریکسون بشن.
در واقع یه مسابقه هست.
5 نفر انتخاب میشن و به هرکدوم یه C905 داده میشه و یک روز بهشون فرصت داده میشه که از موضوعاتی که سونیی اریکسون مشخص کرده عکس بگیرن.او نفر اول عنوان Sony Ericsson Official Photographer 2009 رو نصیب خودش میکنه.
برای شرکت توی این رقابت شما باید توی uk زندگی کنید,توی فلیکر عضو باشید,فقط هم برای بر و بچ UK هست.
درود
در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث HBH-DS220 حل کردم. واقعاً معرکه است.
من خریدم 75000 تومن .
![]()
Last edited by behzad1280; 14-11-2008 at 07:29.
راه خوبی هست ولی هزینه بر هست.درود
در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث Hbh-ds220 حل کردم. واقعاً معرکه است.
من خریدم 75000 تومن .
با این حال من تاکید میکنم اگر طبق دستورالعمل انجام بشه مشکلی پیش نمیاد.
شیراز مشاهده شد بالاخره:
قیمت:780.000
WOW
![]()
780 خیلی خوبه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)