فکر میکنم که آره!
اما برای نصب نرم افزارهای کرک شده، حتما باید یه نرم افزار Free از App Store بگیرید که اون نیاز به یوزر و پس داره
فکر میکنم که آره!
اما برای نصب نرم افزارهای کرک شده، حتما باید یه نرم افزار Free از App Store بگیرید که اون نیاز به یوزر و پس داره
سلام
از دوستانی که این گوشی رو دارند سوالی داشتم که به نظر شما با توجه به قیمت این گوشی و سیستم شبکه مخابرات ایران این گوشی بجز پرستیژ ارزش خریدن داره؟
من خودم با این گوشی اصلا کار نکردم و از قابلیتهاش اصلا خبر ندارم اما از دوستان زیادی شنیدم که بسیاری از نرم افزارها روی این گوشی جواب نمیدند و نمیشه از اونها استفاده کرد (چون ما تو ایران هستیم)
همچنین شنیدم این گوشی بلوتوثش فقط برای ارسال به هدست هست و نمیشه هیچ فایلی رو ارسال کرد (شما راست و غلط این مطلب رو تایید کنید لطفا)
خلاصه به نظر شما با توجه به گزینه های دیگه ای که هست این گوشی چه ویژگیهای خوبی داره که یک نفر متقاعد میشه پول بده و بخره.
از لطف و محبت تک تک شما ممنونم
متاسفانه، این جریان بلوتوث، مثل یه شایعه ی خیلی قوی، درباره این گوشی، پیچیده!
این گوشی، زمانی که شما میخرین، هیچ نرم افزار خاصی نداره! حتی واسه همون ارسال بلوتوث!
اما تو همین چندسالی که اومده، تعداد نرم افزارهایی که براش نوشته شده خیلی بیشتر از سیمبین و ویندوز موبایل هست!
جنبه ی سرگرمی این گوشی واقعا بالاست! یه چیزی توش هست که هرچی باهاش کار میکنی، بیشتر جذبش میشی...
تو خیلی زمینه ها، نوآور بود: کیفیت LCD ، مولتی تاچ بودن، بعد مدت ها، تاچ خازنی رو عرضه کرد که فوق العاده هست!
الان همه ی شرکت ها دارن از روش کپی برداری میکنن!
HTC گوشی داده بیرون، که تاچش خازنی و مولتی تاچ هست. هر گوشی میدن بیرون، با iPhone مقایسه میشه!
در باره اینکه نمیشه از امکاناتش استفاده کرد: این گوشی مجهز به 3G هست، که قراره اپراتور بعدی که میاد، اینطوری باشه، یعنی نسل سوم
بعد هم، اگه اینترنت پرسرعت داشته باشین، فوق العاده هست!
دیگه اینکه GPS داره، که واقعا استفاده میشه! خیلی مفیده. هر وقت میرم تهران، ازش استفاده میکنم. باهمین انترنت ایرانسل، نقشه ها رو لود میکنه.
از نظر پرستیژ هم که جای حرف زدن نمیذاره، دیگه چی بگم؟
سلام
من اين يوزر و پس واسه app store رو بايد از كجا بيارم ؟
گوشيم 2 روز آنتن نداره . كمك !!!!!
شما باید با یه قیلتر شکن، وارد app Store بشید و یه یوزر جدید رجیستر کنید.
توجه کنید که حتما با قیلتر شکن باید برید چون ip ایران بلاک شده از سوی اپل.
سلام
میگم من هر چی گشتم دنبال لینک عضو شدن تو سایت رو پیدا نکردم
آقا لطفا منو راهنمایی کنین . خیلی گیرم
ممنون
salam
shoma ye fille update be man dadiin va ba on update kardam gooshimo
hala ba kodam noskhe az on firamwe ha ke az sitebayad migeftam amal konamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yani kodom noskhasho download konam
noskhe update ke shoma bahem dadin 3.1(7c144) e . agha saritar javab bedin torokhoda ..
bad chera man aztoye narm afzare blackra1n mikham cydia ro nasb konam roye downloadin cydia gir mikone va hatta yekam ham jelo nemire ?
اون بالا سمت راست باید باشه!
اولا، طبق قوانین باید فارسی تایپ کنید!
دوما، تفاوتی بین نسخه 3.1 و 3.1.2 نیست! یعنی چندان تفاوتی نیست!
من هم سعی کردم همون نسخه ای که خودم باهاش گوشیم رو آپدیت کردم به شما بدم، که به مشکلی برنخورین، چون خودم امتحان کردم!
اگر cydia نصب نمیشه، مشکل از اینترنت شما هست! ممکنه wi-Fi کار نکنه، یا اون پرتی که میخواد ازش دانلود کنه، قیلتر باشه! جای دیگه امتحان کنین...
ویرایش:
آموزش ساخت اکانت رو برات گذاشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kasra_khan2003; 18-12-2009 at 15:08.
با سلام خدمت دوستان
یکی از دوستام یه i-phone 3G 8GB داره که یه مدته خاموش کرده و وقتی روشنش می کنی فقط آرم شرکت apple بالا میاد و بعد هموجا گیر می کنه
دوستم می گفت این اتفاق از وقتی شروع شد که پسورد گوشی رو چندین بار پیاپی اشتباه وارد کردن
از دوستان کسی می تونه کمک کنه
ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)