سلام
با نرم افزار TweakUI هم میتونی آیکون اصلی IE رو اضافه کنی به Desktop.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
با نرم افزار TweakUI هم میتونی آیکون اصلی IE رو اضافه کنی به Desktop.
ااضافه کردن مسئله نیست برای همه sp3 ها این گزینه نیست؟
سلام
این مشکل یکی از مشکلات سرویس پک 3 هست.
سلام
برای تمام SP3 ها اینجوریه.
هم با نرم افزار و هم با روشی که سعید جان گفتند میتونید بیاریش و معمولا مشکل تلقی نمیشه.
اگه جديدا آپديت كرده باشي برو به Folder Option > View و در كادر Advance Setting تنظيمات مربوط به نمايش IE روي دسكتاپ اضافه شده .
موفق باشید![]()
پس مشکل از وین من نیست دوستان توی سایت مایکروسافت اصلاحیه ای هست که آیکون را می یاره.
شماره اصلاحیه: MicrosoftFixit50228
حتما به لینک بالا سر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by [ali]; 02-09-2009 at 16:13.
سلام
برای رفع مشکل بغیر از راه بالا میتونید فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید :
سلام من سرویس پک 3 رو تازه نصب کردم بعد از اینکه درایور ها رو نصب کردم آنتی ویروس Eset رو نصب کردم و آنتی ویروس زد همه چی رو ویروس شناخت گفتم شاید ایراد از آنتی ویروس باشه عوضش کردم و کسپر رو نصب کردم ولی اونم ویروس شناخت گفتم شاید اشکال از ویندوز باشه رفتم یه ویندوز از یه شرکت دیگه خریدم بازم این مشکلو دارم البته یه بارم تمام درایو هامو فرمت کردم و بعد ویندوزو نصب کردم ولی مشکلم حل نشده .
سلام
Eset Smart Security 4.0 رو نصب کن و آپدیتش کن و ویندوز رو Full Scan کن.
وقتی میگه ویروس وجود داره خب حتما وجود داره دیگه.
موفق باشید![]()
من از ويندوز MRT sp3 goldاستفاده ميكنم يه ايراد اعصاب خوردكن داره بعضي وقتها گزينه هاي سمت چپ وتصوير بك گراند فولدر my music ميشه مث my picture تازه گيا my documents هم شده مث my music كفر مو دراورده البته قبلا هم از ويندوزهاي ديگه استفاده ميكردم اين طوري ميشد ولي ايندفعه خيلي زياد شده هرچي properties فولدرهامو هم عوض ميكنم خودبه خود خودش يه دفعه تغيير ميكنه داكيومنت ميشه ويدئو وموزيك ميشه پيكچر
آيا ميشه كاريش كرديانه؟
ديال آپه ديگه!!!
Last edited by silhouette; 10-09-2009 at 05:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)