تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 299 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نترس داداش من فقط حق میگم.کل کل هم نمیکنم.ولی اسم فیفا اگه بشه فیفا10 یک جوریمیشه.10
    نميترسم قوانين تاپيك اينو حكم ميكنه
    بعدش هم مگه 10 چشه؟ ميخواي چي باشه اسمش مثلا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخه 01-02 -03 - 04 ...........یکهو بشه 10 تو زبون آدم نمیاد.انگار دهمین نسخه ی فیفا ساخته شده
    Last edited by EASPORTS-FIFA; 07-09-2008 at 15:47.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میگم هیچ وقت 10 نمیزارند
    چون fifa99 بوده نمیشه که از 99 برن برسن به 10

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من میگم هیچ وقت 10 نمیزارند
    چون fifa99 بوده نمیشه که از 99 برن برسن به 10
    دقیقا.ولی آخه چجوریه پس؟اگه فیفا 10 نشه چی میشه؟کسی نیست جواب منو بده؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قدم شما توي اين تاپيك روي چشم هاي من هست

در واقع غول گرافيك دنياي بازي رايانه اي متعلق به بزرگ ترين كمپاني گيم سازي جهان كه بيشترين سهم رو ساخت در گيم هاي مختلف هست و هر ساله موفقيت هاي مختلفي رو كسب مي كنه هست بله صحبت از الكترونيك آرتز اين شركت بزرگ و پيشتاز بلامنازعه در عرصه گيم سازيت.
    EA Sport بخواد برا PC گرافيك خرج كنه فقط گرافيك دو هسته اي معروف 9800 GeForce قادر به اجراش هست و بايد CPU دو هسته اي داشته باشي تيم EA Sport مسلما تيمي كامل تر و ماهر تر از تيم كراي تك (تيم سازنده كريسيس گرافيكي ترين بازي سال 2007 ) هست اين دو تيم متعلق به كمپاني الكترونيك آرتز هستند ولي مي بينيد تيم كراي تك چي ساخته اگه نگاه گذرايي به ساير محصولات كمپاني بندازيد متوجه ميشيد كه فيفا نسخه PC به دليلي غير از دلايلي كه شما تصور مي كنيد گرافيك فوق العاده اي براي بازي صرف نمي كنه. بارها و بارها گفتم بي شك پرطرفدارترين محصول شركت همين فوتبال هستش و البته يكي از قديمي ترين هاست. بازي كه براي تمام رده هاي سني (بالاتر از 3 سال) ساخته ميشه مسلما بايد شرايط سهل تري داشته باشه براي بازي فيفا يك بازي صرفا شبيه سازي شده فوتبال حقيقي هست. و تمركز شركت هم روي همين مسئله و هست. طرفداران هم مشكلي با مسئله گرافيك ندارن چون تعداد زيادي از طرفداران هنوز از كامپيوتر هاي سطح پايين براي بازي استفاده مي كنن. اميدوارم صحبتهايي كه شد شبه هاي موجود رو در مورد سري بازيهاي فيفا برطرف كرده باشه. اميدوارم همين پست بتونه جلوي مقايسه ها رو در مورد Pes و فيفا توي اين تاپيك رو بگيره تا نظم تاپيك دوباره به هم نريز
    باز هم ياد آوري مي كنم اين تاپيك فقط مربوط به اخبار و اطلاع رساني در مورد فيفا 09 هست. پس بحث هاي مربوط به مقايسه فيفا با PES جايي در اين تاپيك نداره. اگه دقت كرده باشيد من توي هر دو تاپيك PES و فيفا فعاليت مي كنم ولي هيچ وقت تو تاپيك ها سر مقايسه رو باز نكردم و هيچ كدوم رو زير سوال نبردم چون معتقدم PES 2009 امسال موفق خواهد بود
    سلام
    ببخشید کراسر جان من متوجه نشدم یعنی شما عملا داری میگی فیفا نسل بعد اونقدر سنگین هست که PC نمیتونه اجرا کنه؟؟؟و باید حتما یه 9800 داشت!!!
    اولا به فرض که این حرف شما درست ولی ایا نمیتونن تنظیمات گرافیکی بازی را بهش اضافه کنن!!!
    بعد وقتی روی PC بازیهای بسیار بسیار سنگین تر از فیفا از جمله BioShock و Call of Dutty و خیلی از بازیهای دیگه را که هم از نظر سنگینی سنگینتر از فیفا نسل بعد هستند و هم جزئیاتشان خیلی بیشتر هستش!!!با یک 8600 و 2 گیگ رم و یک Cpu دو هسته ای روح این بازیها به پرواز در میاد شما میگی نمیتونه PC فیفا که پیش اونها هیچی نیست اجرا کنه؟؟؟؟
    دیگه خودمونو گول نزنیم فیفا را واسه PC نمیزنن دلیل نمیشه بگیم اگه بزنن باید سیستم خرج کنیم و ......
    اینی هم که شما میبینی واسه نسخه PC گفتن باید یک 8800 و 3 گیگ رم داشته باشی توهمات محض هست و من به شما میگم با 1 گیگ رم و یک کارت حتی 8500 این بازی به بهترین نحو روی سیستم اجرا میشه و این جمله Ea تنها جنبه تبلیغاتی برای بازی هست که خواستن بگن مثلا بازی بسیار عالی هست روی PC تا فروش بازی را تظمین کند!!!!
    من باز هم میگم با سیستمی که نام بردم فیفا PC که هیچی فیفا نسل بعد را با 40 یا 50 فریم میتونه اجرا کنه!!!!

6. 4 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که فکر می کنم درباره نسخه PC باید گفت :
    Get Ready for CRAP09
    با این کاری که فیفا کرد امسال و 3 سال گزشته حالم از هر چی فوتباله دیگه 80% بهم خورده !!!!

8. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دقیقا
    کریس را درست کردن تا قدرت کامپیوتر را نشون بدن
    الان کریسیس را نمیتونند برای کنسول ها بزنند با همان قدرت کامپیوتر
    شرکت کریتیک خودش اعلام کرده که اگر بخواهیم کریسیس را روی کنسول بزنیم باید خیلی از کارهای گرافیکیش را کم کنیم

10. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

fifa09 کی میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ببخشید کراسر جان من متوجه نشدم یعنی شما عملا داری میگی فیفا نسل بعد اونقدر سنگین هست که PC نمیتونه اجرا کنه؟؟؟و باید حتما یه 9800 داشت!!!
    اولا به فرض که این حرف شما درست ولی ایا نمیتونن تنظیمات گرافیکی بازی را بهش اضافه کنن!!!
    بعد وقتی روی PC بازیهای بسیار بسیار سنگین تر از فیفا از جمله BioShock و Call of Dutty و خیلی از بازیهای دیگه را که هم از نظر سنگینی سنگینتر از فیفا نسل بعد هستند و هم جزئیاتشان خیلی بیشتر هستش!!!با یک 8600 و 2 گیگ رم و یک Cpu دو هسته ای روح این بازیها به پرواز در میاد شما میگی نمیتونه PC فیفا که پیش اونها هیچی نیست اجرا کنه؟؟؟؟
    دیگه خودمونو گول نزنیم فیفا را واسه PC نمیزنن دلیل نمیشه بگیم اگه بزنن باید سیستم خرج کنیم و ......
    اینی هم که شما میبینی واسه نسخه PC گفتن باید یک 8800 و 3 گیگ رم داشته باشی توهمات محض هست و من به شما میگم با 1 گیگ رم و یک کارت حتی 8500 این بازی به بهترین نحو روی سیستم اجرا میشه و این جمله Ea تنها جنبه تبلیغاتی برای بازی هست که خواستن بگن مثلا بازی بسیار عالی هست روی PC تا فروش بازی را تظمین کند!!!!
    من باز هم میگم با سیستمی که نام بردم فیفا PC که هیچی فیفا نسل بعد را با 40 یا 50 فریم میتونه اجرا کنه!!!!
    منم کاملا موافقم تازه به نظر من خیلی کسانی که سیستم معمولی دارن حاضرن فیفا نکستو روی مدیوم یا حتی لو بازی کنن تا فیفا کارنت رو روی های ...

13. 2 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

fifa09 کی میاد؟
    3 اکتبر تو اروپا و 14 اکتبر هم تو آمریکا
    تو ایران هم هفته دوم مهر!

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •