آدمایی مثل تو هر کاریشون کنن بازم طلب کارند. حالا شاتل خوبه؟ وقتی تو ازشون سرویس گرفتی ببینیم چی میشه!![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آدمایی مثل تو هر کاریشون کنن بازم طلب کارند. حالا شاتل خوبه؟ وقتی تو ازشون سرویس گرفتی ببینیم چی میشه!![]()
به من ربطی نداره ها ولی خودتون قضاوت کنید و بپرسید: که کی پشتیبانی های شاتل اینطوری با مشترکشون صحبت میکنند؟!
امیدوارم کشدار نشه موضوع!
شاتل فقط سرویسای اکوش از 1 تا 7 رایگانه اما سرویسای آرتش 1 تا 7 + 6شنبه جمعه ها
کارت تخفیف خریدنی نیست. اگه خواستید پ خ بدین تا باهم قرار بزاریم یه جایی تا کارتشا بهتون بدم . 10 تومن تخفیف داره براتون
6612010 و 6616593
پشتیبانی شاتل زبان زد همه هست!
بقیه سوالات شاتل هم طبق گفته ی اهریمن جان در تاپیک مخصوص شاتل!
Last edited by farshadtizhoosh; 06-03-2009 at 09:42.
دوستان سلام.من از adsl فن آوا استفاده میکنم
این سیستم خیلی سرعتش کمه بعضی مواقع قطع میشه ازیت میکنه
شما میگین چه کنم؟
من پشتیبانی پیشگامان نیستم. در ضمن جواب سلام، علیکه.
خوب سویس دهندتو عوض کن. کدوم مرکز هستی؟
آخه اینقدر سنگ پیشگامان به سینه زدید که ما گفتیم پشتیبانی!!
و بعد از علیک دیگه چیزی نمیگن. درسته؟! فقط احوال پر30 میکنن![]()
زیاد جدییش نگیر این فقط اومده برای تبلیغ شاتلمن میشناسمش اینا فکر میکنن با خراب کردن کردن بقیه شرکتها میتونن خودشون را خوب جلوه دهند
والی مهم چیزه دیگست در ضمن جالب اینجاست که خودشونا با ندا مقایسه میکنند پس بهتره بهشون بگی 85 % از کل مشترکین از ندا هستد برای آگاهی دوستان فردا یه ping از همه شرکتها میزارم
![]()
دوستان و کاربران عزیز:
لطفا برای حفظ نظم انجمن از تهمت زدن به همدیگر و ایجاد درگیری خود داری کنید ( در صورت موردی لطفا از طریق این ایکون کنار پستگزارش کنید)
تشکر![]()
با سلام حدود 2 هفته است که درخواست به یکی از نمایندگیهای فروش پیشگامان دادم ولی هنوز خبری از adsl نیست هر بار هم که تماس میگیرم میگه مودمو وصل کن ببین وصل شده یا نه !
بعد هم میگه امروز درست میشه و آخرش هم هیچ!
اول گفته بودن که 2 الی 7 روزه وصل میشه!
روال کار همینه! یا سر کارمون گذاشته!؟
در ضمن مرکز خرازی هستم و فاصله تا مرکز حدود 200- 300 متر !
با نماینده تماس گرفتین یا مستقیم از خود پیشگامان پیگیری کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)