داخلش اینو نوشته:
<?php @Zend;
4147;
/*
اون شرکتی که ازش هاست گرفتم جوابی بهم نداد
سرورم linux و حدس می زنم باید یه عدد مناسب به جای 4147 وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
داخلش اینو نوشته:
<?php @Zend;
4147;
/*
اون شرکتی که ازش هاست گرفتم جوابی بهم نداد
سرورم linux و حدس می زنم باید یه عدد مناسب به جای 4147 وارد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام کسی کدی داره که بتونم شناسه و پسورد هاستم رو بدم و آدرس فایل زیپ بعدش بره اون فایل زیپ رو extract کنه؟
اگر بدید خیلی ممنون میشم
تشکر//
یوزر و پسورد هاست به چه دردش میخوره؟ مگه قرار نیست که اسکرپت از داخل هاست اجرا بشه؟
ایو چک کنی ببین به درد میخوره:
البته تا حالا پیش نیومده بخوام ازش استفاده کنم! همینطوری از منوال php کپی کردم. برای اینکه کار کنه باید کتابخانه zlib نصب باشه (php_zip.dll)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید از یه جا دیگه باز شه
! ولی مرسی حالا یکم بیشتر میگردم اگر نشد که میگم باز اینجا![]()
سلام
حل شد تشکر//
یه چیز هم یادم اومد بگم این کد این تیکش :
بهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییر کنه
Last edited by Bill Gates; 10-10-2008 at 18:35.
سلام دوباره
حالا من چطور میتونم شناسه و پسورد رو تو کد قرار بدم به ftp لوگین بشم بعدش extract کنم؟
من تا گرفتن شناسه و پسورد و لوگین رو میدونم ولی اینکه تو هاستی که لوگین شده اکسترکت کنه رو نمیدونم راهنمایی کنید ممنون میشم خیلی
همین کد بالا داده شده هم بگید به این روش چطور اجرا کنم بازم ممنون میشم
تشکر..
سلام رفیق.
100% نیست ولی فکر کنم با ftp نشه به این سادگی ها extract کرد!
باید با PHP اون رو بیاری رو هاستت و با همون PHP اون رو extract کنی و بعد آپلود کنی.
سلام
خوب پس یه کار دیگه چطور میتونم یه فولدر رو خوده فولدر + محتویاتش رو به همین صوتی که گفتم آپلود کنم؟
با ftp همه ی فولدر ها رو درست می کنی (تابعش یادم رفته)
و بعد هم آپلود فایل تو هر folder.
فقط باید 1 لیست از فایل ها بگیری که راحت بشه.
کسی نبود مارا یاری کند؟
حتی یه مثال کوچولو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)