من اینو چند روز پیش نصب کردم
عجب گرافیک ناز و جذابی داره
تازه اون دختره هم فارسی صحبت میکنه
به این میگن شاهزاده فارس.
چون این بازی سازگار با دسته Xbox360 هستش
شما باید دکمه های دسته تون رو به جای دکمه های Keyboard بزارید.همون کاری که من کردم.
من اینو چند روز پیش نصب کردم
عجب گرافیک ناز و جذابی داره
تازه اون دختره هم فارسی صحبت میکنه
به این میگن شاهزاده فارس.
چون این بازی سازگار با دسته Xbox360 هستش
شما باید دکمه های دسته تون رو به جای دکمه های Keyboard بزارید.همون کاری که من کردم.
آخه کلا خاموشه نمیزاره تنظیم کنم
بگید چی کار کنم تا این بازی رو از دست ندم
آخه با کیبورد نمیتونم بازی کنم
با سلام
و تشكر به خاطر پاسختون
من بلد نيستم هولش بدم با چه دكمه ي روي كيبورد
و تحت چه شرايطي
ممنون ميشم
با زدن شمشیر و جادوی الیکا, جنگجو رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) هل بدین. بعد از رسیدن به لبه, جنگجو به طور خوکار سعی میکنه که با پاش شما رو له کنه که الیکا به کمک شما میاد و شما باید زدن ماوس سمت چپ جنگجو رو به عقب هل بدین.
من یه جا گیر کردم
جایی که از زیر فاضلاب هاست . شما وسط اون هستید یه اتاقک کوچیک در مرکزه و شما می خواهید بپرید اونور تا بتونید برید جایه اون رعد و برقه ولی نمی تونید هرچه سعی کردم افتادم
اگه درست فهمیده باشم که شما کجا هستید باید با استفاده از چرخوندن درست چرخ دنده ها اون محیط رو پر از آلودگی کنید (مواد سیاه )من یه جا گیر کردم
جایی که از زیر فاضلاب هاست . شما وسط اون هستید یه اتاقک کوچیک در مرکزه و شما می خواهید بپرید اونور تا بتونید برید جایه اون رعد و برقه ولی نمی تونید هرچه سعی کردم افتادم
من تو پیدا کردن اون 60 تا به مشکل برخوردم.
فکر کنم 51-52 تا پیدا کردم.
بنظرم این بازی ارزش بازی کردن نداره خیلی ساده ..بدون هیجان .تکراری ...حال بهم زن ..فقط گرافیکش خوبه
عکس هارو نگاه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد بپريد روي سكوي جلويي و بعدش سكوي سمت چپش و ادامه بديد تا برسيد وسط
در اين مواقع بهتره دكمه ي e رو بزنيد تا اليكا راه رو نشون بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)