با توجه به قانون تاپیک عکس ریسایز شده و 12 مگا پیکسل نیست.. از چه نظر شما باهاش مشکل دارین؟؟
با توجه به قانون تاپیک عکس ریسایز شده و 12 مگا پیکسل نیست.. از چه نظر شما باهاش مشکل دارین؟؟
ninaz_khanoom به نظر من هم عكس هاي ساتيو بيش از حد نويز داره و در حد يك 12 مگا نيست ولي خوب بايد به ساتيو فرصت داد تا ببينيم آپديت بعدي چيكار ميكنه
دوست من عکس وقتی میشه 12مگا پیکسل قرار نیست کیفیتش خوب بشه فقط سایزش بزرگ میشه.. در مورد ساتیو هم به نظرم رنگای عکسش خوبه ولی وقتی زوم میکنم نویزش زیاده.. البته اینم بگم که من اتومات عکس میگیرم اگه تنظیماتش دستکاری بشه کیفیتش بهتر میشه
خوب صفحه قبل که من یه عکس گل تو تاریکی تقریبا مطلق گذاشتم
اگه تنظیمات دوربینو درست انجام بدی بهترین عکسو باهش میگیریکافیه به صفحه قبل یه نگاهی بندازین
![]()
SonyEricsson K770i
Picture From Symphony Modem's Interior
![]()
ممنونم از راهنمایتتون فک کنم الان باید درست شده باشه
تو تاريكي مطلق كه شكي نيست بهترين عملكرد را داره اتفاقا به نظر من مشكل ساتيو تو عكس هايي هست كه در زير نور خورشيد گرفته ميشه.
وقتي زير نور خورشيد از يك فضاي باز عكس ميگيري مشكلي كه به وجود مياد اينه كه تمام عكس سفيد ميشه يعني نور خورشيد را نميتونه كنترل كنه حالا اصطلاح فني اش را من نميدونم چي ميگن
مشکل چیه؟ من از قسمت"وارد نمودن عکس"استفاده کردم ولی بازشد!!!
حسام جان با کمال احترام میخام حرفتو رد کنم. یه عکس میزارم برات تو آفتاب گرفته شده ببین چطور نور آفتابو کنترل کره
حسام جان وقتی داری با ستیو عکس میگیری چه افتاب باشه چه مهتاب باشهچه تاریکی مطلق شک به دلت راه نده در ضمن یه عکس گذاشته بودی از تار عنکبوت یکی برات میگیرم میزارم همین جا تا بقیه دوستان قدرت ستیو رو درک کنن
![]()
قربونت من خودم ساتيو دارم دشمن ساتيو كه نيستم فقط دارم انتقاد ميكنم اين عكسي هم كه شما گرفتي كاملا پشت به آفتاب هست از سايه اون آقا كاملا مشخص هست اگر 90 درجه ميچرخيديد يعني خورشيد در سمت چپ يا راستتون قرار ميگرفت همينجوري ميشد كه من ميگم
حالا من يه عكس ميذارم اصلاح شده اش را هم ميذارم شما خودت بگو مشكل من تو عكاسي چي بوده كه اينطوري شده.تازه تو تصوير اصلاح شده هم باز بالاي عكس همون حالت هست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)