تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 72 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 719

نام تاپيک: آلبوم عکس هایی که با گوشی سونی اریکسون گرفتیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه مشکلی که نیست
    ولی اون عکس گلتون اصلا در حد 12 مگا نبود البته درسته تو شب بود ولی بازم دوربین 12 مگاپیکسل باید بهتر ازاین ها بگیره!!!!!!!
    با توجه به قانون تاپیک عکس ریسایز شده و 12 مگا پیکسل نیست.. از چه نظر شما باهاش مشکل دارین؟؟

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ninaz_khanoom به نظر من هم عكس هاي ساتيو بيش از حد نويز داره و در حد يك 12 مگا نيست ولي خوب بايد به ساتيو فرصت داد تا ببينيم آپديت بعدي چيكار ميكنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست من عکس وقتی میشه 12مگا پیکسل قرار نیست کیفیتش خوب بشه فقط سایزش بزرگ میشه.. در مورد ساتیو هم به نظرم رنگای عکسش خوبه ولی وقتی زوم میکنم نویزش زیاده.. البته اینم بگم که من اتومات عکس میگیرم اگه تنظیماتش دستکاری بشه کیفیتش بهتر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

با توجه به قانون تاپیک عکس ریسایز شده و 12 مگا پیکسل نیست.. از چه نظر شما باهاش مشکل دارین؟؟
    ninaz_khanoom به نظر من هم عكس هاي ساتيو بيش از حد نويز داره و در حد يك 12 مگا نيست ولي خوب بايد به ساتيو فرصت داد تا ببينيم آپديت بعدي چيكار ميكنه
    دوست من عکس وقتی میشه 12مگا پیکسل قرار نیست کیفیتش خوب بشه فقط سایزش بزرگ میشه.. در مورد ساتیو هم به نظرم رنگای عکسش خوبه ولی وقتی زوم میکنم نویزش زیاده.. البته اینم بگم که من اتومات عکس میگیرم اگه تنظیماتش دستکاری بشه کیفیتش بهتر میشه
    خوب صفحه قبل که من یه عکس گل تو تاریکی تقریبا مطلق گذاشتم
    اگه تنظیمات دوربینو درست انجام بدی بهترین عکسو باهش میگیری کافیه به صفحه قبل یه نگاهی بندازین

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SonyEricsson K770i
    Picture From Symphony Modem's Interior

داره خودمونی میشه *انعکاس*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنونم از راهنمایتتون فک کنم الان باید درست شده باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب صفحه قبل که من یه عکس گل تو تاریکی تقریبا مطلق گذاشتم
    اگه تنظیمات دوربینو درست انجام بدی بهترین عکسو باهش میگیری کافیه به صفحه قبل یه نگاهی بندازین
    تو تاريكي مطلق كه شكي نيست بهترين عملكرد را داره اتفاقا به نظر من مشكل ساتيو تو عكس هايي هست كه در زير نور خورشيد گرفته ميشه.
    وقتي زير نور خورشيد از يك فضاي باز عكس ميگيري مشكلي كه به وجود مياد اينه كه تمام عكس سفيد ميشه يعني نور خورشيد را نميتونه كنترل كنه حالا اصطلاح فني اش را من نميدونم چي ميگن

8. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *انعکاس*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنونم از راهنمایتتون فک کنم الان باید درست شده باشه

مشکل چیه؟ من از قسمت"وارد نمودن عکس"استفاده کردم ولی باز شد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

تو تاريكي مطلق كه شكي نيست بهترين عملكرد را داره اتفاقا به نظر من مشكل ساتيو تو عكس هايي هست كه در زير نور خورشيد گرفته ميشه.
    وقتي زير نور خورشيد از يك فضاي باز عكس ميگيري مشكلي كه به وجود مياد اينه كه تمام عكس سفيد ميشه يعني نور خورشيد را نميتونه كنترل كنه حالا اصطلاح فني اش را من نميدونم چي ميگن
    حسام جان با کمال احترام میخام حرفتو رد کنم. یه عکس میزارم برات تو آفتاب گرفته شده ببین چطور نور آفتابو کنترل کره
    حسام جان وقتی داری با ستیو عکس میگیری چه افتاب باشه چه مهتاب باشه چه تاریکی مطلق شک به دلت راه نده در ضمن یه عکس گذاشته بودی از تار عنکبوت یکی برات میگیرم میزارم همین جا تا بقیه دوستان قدرت ستیو رو درک کنن

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قربونت من خودم ساتيو دارم دشمن ساتيو كه نيستم فقط دارم انتقاد ميكنم اين عكسي هم كه شما گرفتي كاملا پشت به آفتاب هست از سايه اون آقا كاملا مشخص هست اگر 90 درجه ميچرخيديد يعني خورشيد در سمت چپ يا راستتون قرار ميگرفت همينجوري ميشد كه من ميگم
    حالا من يه عكس ميذارم اصلاح شده اش را هم ميذارم شما خودت بگو مشكل من تو عكاسي چي بوده كه اينطوري شده.تازه تو تصوير اصلاح شده هم باز بالاي عكس همون حالت هست.

12. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •