دوست عزیز میشه منبعتون رو هم بگید که ما هم ازش استفاده کنیم !!!
من که به شخصه تو هیچ سایت دیگه ای این حرفای شمارو نشنیدم !!!
( W800 سیستم نویز گیری = ؟ منبع ؟ )
دوست عزیز میشه منبعتون رو هم بگید که ما هم ازش استفاده کنیم !!!
من که به شخصه تو هیچ سایت دیگه ای این حرفای شمارو نشنیدم !!!
( W800 سیستم نویز گیری = ؟ منبع ؟ )
شايد اين دوستمون از روي تجربش اينارو ميگه كه يكمي حقم داره ....![]()
دوست عزیز من خودم با دوربین های مبایل کم تجربه ندارم .
بجز با P990 میشه گفت با همه ی دوربینهای 1.3 به بالا حداقل یک ساعتی کار کردم .( البته بجز سامسونگ ها )
در مورد اون حالت نویز گیری هم اون مربوط به نویزگیری نیست در درایور دوربین SE واحدهایی برای Fram/sec تعیین
میشه که برای حالت های روز و شب این مقدار فرق می کنه همین طور برای حالات فیلم برداری . اینی که ایشون
میگن به این بستگی داره .اگه شما از اینت درایورهای جدید relase شده واسه این سه تا گوشی رو وردارید و
یکمی هم از برنامه نویسی سرتون بشه خودتون مسئله رو درک می کنید .
این رو هم امشب با K750 گرفتم . ( البته تنظیمات روی حالت ENM بود و هیچ گونه تغییراتی رو هم روی عکس اعمال نکردم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژنی که من عکس رو باهاش انداختم 8.52 هست که میشه گفت تنظیمات یه دوربین دیجیتال حرفه ای رو به K750
انتقال داده .
( البته این عکس رو می خواستم بندازم هوا سرد بود دستام یخ زده بود نتونستم زیاد رو تنظیمات مانور بدم همین طور که
می بینید اطراف ماه نور آبی یکمی بیش از اندازه هست و اگه با برنامه های دیگه نورشو تنظیم کنید می بینید که دوروبر
ماه یکمی تیره تر میشه و میزان شارپینگ افزایش پیدا میکنه . )
اینم لینک دانلود درایور دوربین 8.52 واسه گوشی های K750 , W800 , W810 با CID 36,49 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل واسه اون دوستانی که به عکاسی تا حدودی حرفه ای علاقه دارن 100% توصیه می کنم از این ورژن استفاده کنن .
Last edited by arash_a; 04-04-2007 at 03:39.
w850 در عکسهایی که از دور گرفته بشن خیلی بهتر از w810 است ولی عکسهای نزدیکش چون فوکوس نداره تار میشن
سرعت عکس برداری با w850 یک سوم w810 است![]()
850 دارای نویز خیلی کمتر از 810 است و تو روز اصلا نویز وجود ندارد![]()
دوست عزيز در فوكوس حق با شماست ولي عكسهاي دبليو 850 كه نويزش كمه حالت آبرنگي داره زووم كني مشخصه ...
من دقیقا از روی تجربه گفتم و همون طور که گفته بودم چند وقت دیگه خواهرم k750 میگیره براتون میذارم
دوست صمیمیم هم w800 داره خودم هم w810
دوست من نحوه نصبشو لطفا می ذاری؟
ممنون می شم ومنتظرم
با تشکر - آرش
یه عکس با دوربین 1.3 مگاپیکسل 6630
میدونم که گوشی های از نظر عکس و عکاسی گوشی های خوبی هستند...
و این نوکیا 6630 من حرفی برای گفتن نداره(تو عكاسي)...
والا روشش مفصله .
شما می تونید از تاپیک : هک گوشی های سونی اریکسون و یا ورود به گوشی های شونی اریکسون
استفاده کنید .
تازه من w850 رو اپدیت هم نکردم همون ورزن کارخونه هست اپدیت کنم عکسهاش به کلی فرق می کنه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)