ممنون. اینجا رو بلد نبودم!!!فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!
ممنون. اینجا رو بلد نبودم!!!فکر نکنم دیگه بدرد بخوره!
بلک لیست 10 رفتیم
زود باش پسربلک لیست 10 رفتیممن دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور
![]()
من روزی نیم ساعت بازی میکنم :d
حوصلم برای بازی دیگه نمیکشه :(
مخصوصا که ضد حال خوردم . مرحله آخر هستش (اون ماشینای بزرگ پلیس) رو رفته بودم روی یکی از این cooldown ها (با 500000 بانتری به زور و با 1 ساعت تعقیب گریز تونستم ردشون کنم) بعدش سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم :((:((:((
خیلی زد حال زد بهم
من اولین بار دوروزه تمومش کردم الان با کدوم ماشین مسابقه میدی ؟زود باش پسرمن دیرتر از تو نصب کردم الان رسیدم به رازور
![]()
عند الافی!
من بعد از عهدی اومدم بلک لیست 1. 1 پلیسی باید انجام بدم تا برم مسابقه. اما هر دفعه از همون مسیر که میرم توی 4 فاصلم از پلیسا زیاد میشه و نمیرسن بهم و گمم میکنن. دیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش!![]()
من هنوز با ماشین Vic مسابقه میدم.
ماشین بلک لیسای دیگه رو نمیتونم انتخاب کنم یعنی شانس ندارم :d
از سه تا مارکر دو تاشون رو میزنم که هر دوشونم چرته :d
راستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست
گرافيك Need for Speed: Most Wanted در حد Speed Pro Streetهست يا نه؟
Last edited by FOURTH RETURN; 31-08-2008 at 18:59. دليل: خطا
عزیز Pro Street گند بود .
آشغال ترین بازی سال بود . من که حالم ازش بهم خورد
دستت درد نکنه باشه دارم براتعند الافی!![]()
ببین اون دکمه دایره البته تو دسته حالا نمیدونم تو کیبورد کدومش اسلوموشن میکنه برا شما گذاشتن این حالتو که نزدیک رسیدیدیروز هم رفتم به 5 هم رسید اما رفتم رو میخ فرش
بزنی ببینی میخه بپیچی ذارپ نری رو میخ
تورو خدا غیر از این بازی بحث دیگه ای نکنین به اندازه کافی تو تایپیکش میزنن تو سر همعزیز Pro Street گند بود .
باور کن من تا آخرای بازی با ماشین اون دختره بلک لیست 12 بود فک کنم Rx8 با اون مسابقه میدادم خوب ارتقا بده ماشینتو نیاز نیست عوض کنیراستی با ماشینش میشه جلوی یه پورشه مسابقه داد و برد؟ آخه توی ماشین فروشی ماشین بهتر از اون نیست سرعتش نهایتش 160 مایل هست
یه ماشین بیاب هندلینگ خوب داشته باشه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)