راه یه کلیکی وجود نداره. باید با گ.م 8 باز کنی بازی رو بعد هرکدی که قرمز کرده دیباگ گ.م رو باید معادل گ.م 8 رو بنویسی. ولی تا اون جایی که میدونم دستورها و تابع ها زیاد تغییر نکردن نسبت به ورژن های قبل.
راه یه کلیکی وجود نداره. باید با گ.م 8 باز کنی بازی رو بعد هرکدی که قرمز کرده دیباگ گ.م رو باید معادل گ.م 8 رو بنویسی. ولی تا اون جایی که میدونم دستورها و تابع ها زیاد تغییر نکردن نسبت به ورژن های قبل.
دو تا سوال:
1- کسی می دونه چیکار کنم تا این بازی به طور کامل درست بشه؟!
2- من با نرم افزار Model Creator گیم میکر مدلم رو ساختمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بلد نیستم چجوری به بازی وارد کنم
آیا کسی هست کمک کنه؟!
دو تا سوال دیگه
ببخشید که اینقدر سوال می پرسم:(
1- اسپرایت سه بعدی برای بازی اول شخص کسی داره؟
2- من اگه همچین رومی داشته باشم و بخوام کاری کنم که بتونم با موس سر رو تکون بدم باید چیکار کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه ی پرویزجان:
http://parvizb.persiangig.com/Deady%20Fight%202%20player.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن چیزی به نام اسپرایت سه بعدی وجود نداره. برای ساخت بازی سه بعدی یا باید مدل داشته باشید و به مدل ها تکسچر بدید. مثل همین بازی اپن سورس ساخته شده توسط پرویزجان یا اینکه یه خورده زرنگی کنید.
مثلا تو این بازی من بدون این کارها تونستم بایز سه بعدی بسازم. با چرخش اسپرایت رو محور x و y دوربین.
یا استفاده از دستورهای d3d_draw_block یا d3d_draw_wall .
بچه ها میشه تو گیم میکر مدل 3دی وارد کرد؟
بله تو همون بازی اپن سورس که تو پست بالا لینکش هست میتونی ببینی.
چطور میشه کاری کرد که وقتی یک ابجکت از روم بیرون رفت از بالای روم دوباره بیاد تو و محل تو اومدنش رندم باشه
من می خام یه سنگ بزرگ از سرازیری لیز بخوره بیاد پایین چه کار کنم
2.وقتی که روم تموم شد اسپرایت پلیر عوض بشه همون لحظه یم.شیقی بک گراند قطع یشه بعد موسیقی برنده شدن پخش بشه وقتی موسیقی تموم شد به مرحله بعد بره
اینم جواب سوال اولت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش سوال دومت رو نفهمیدم
نمیدونم وقتی روم تموم شد یعنی چی
(همون لحظه یم.شیقی بک گراند قطع یشه) این چیه دیگه
یه بار دیگه بهتر توضیح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)