تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 60 از 2550 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هر روز 20 دقیقه ؟
    چیزی به من نگفتن و من هم در جریان نیستم.
    موقع قطع شدن تماس بگیرید با شرکت.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

4- الان میشه شما شرکتها رو از لحاظ تجهیزات و هم از لحاظ تکنولوژی دسته بندی کنین ؟
    اونچیزی که من دیدم و می دونم البته نمیشه دقیق گفت شاید همه تو یک رده باشند اما همه اینها رو کاربر تایید میکنه و از این رو :

1 - الکا = بیشترین کاربر را در بین مراکز تبریز این شرکت دارد.
    2- صبانت = به همراه شرکت الکا بزرگترین شرکت ارائه اینترنت را دارد رتبه دوم. متاسفانه یواش یوا قادر به ارائه پهنای باند مناسب نیست و کیفیتش در حال سقوط
    3- شاتل = تکنولوژی واگذاری + adsl2 را دارد. سومین شرکت از نظر دانلود و رتبه بندی . پشتوانه بسیار قوی دارد .
    4- همارا = رشد و پیشرفتش باور نکردنیه .
    5- ماکس نت
    6- ...

اگر روند این باشه متاسفانه متاسفانه دیگر هیچ یک از شرکتها قادر به ارائه صحیح اینترنت نخواهند بود . کاربران در حال افزایش هستند و پهنای باند جواب گوی این تعداد نیست. dc های متعدد - کاهش سرعت - قطعی سرویس از این عوامل هستند.

شرکت لایزر تجهیزاتش عالیه و مرتب اما از نحوه ارائه ان بی خبرم اما چون مشتری کمی داره به احتمال سرعتش خوبه.

شرکت فن آوران متاسفانه اونجور که من کارشون رو دیدم مورد تایید نیست. دوستام که تو خود شرکت هستند اینترنتشون رو از همارا میگیرن.
    Last edited by BIZIMT; 16-08-2008 at 23:57.

3. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

دستت درد نکنه حالا به من تیکه می ندازی !!!
    شما سروری حسین جان ( یه وقت فکر نکنی منظورم Server بوودا : دی )

درسته همه account ها رو می توان به این . . . .. .
    همونطور که گفتم دوستمون تو ISP گفتن که میتونن سرعت رو بالا ببرن و از لحاظ اقتصادی اصولا این کار رو نباید بکنن ولی به نظر من این کارشون اینو نشون میده که شرکت نیاز به منبع درآمد شارژ اکانت نداره

بیشتر می خواستم این نتیجه رو بگیرم که خود شرکتا مایل به ارائه ی سرعت بیشتر و البته رایگان در شب هستن ولی . . . .

جالبه که من وقتی این موضوع رو با همارا در میون گذاشتم گفتن چنین امکانی نیست و اونوقت باید یکی بشینه پشت سیستم تا ساعت 4 صبح سرعت منو ببره بالا

نظر شما قطعا مفید میشه در این مورد

هراستی همارا 2-3 روزه هر روز 20 دقیقه قطع میشه ! اشکال از چیه ؟ چراغ Adsl مودمم روشنه.
    فکر کنم از همارا باشه چون اولی رو که از دوستم پرسیدم اونم گفت قطع بود. مرکز مخابراتی مون فرق داره.
    ساعتاش کی بوود من که قطعی ندیدم

اونچیزی که من دیدم و می دونم البته نمیشه دقیق گفت شاید همه تو یک رده باشند اما همه اینها رو کاربر تایید میکنه و از این رو :
    .
    .
    .
    شرکت لایزر تجهیزاتش عالیه و مرتب اما از نحوه ارائه ان بی خبرم اما چون مشتری کمی داره به احتمال سرعتش خوبه.

شرکت فن آوران متاسفانه اونجور که من کارشون رو دیدم مورد تایید نیست. دوستام که تو خود شرکت هستند اینترنتشون رو از همارا میگیرن.
    به نظر من همارا داره سرویساش رو مفت میده اونم بخاطر بدست آوردن یوزر بیشتر و سرمایه گزاریه نهایی

البته قیمت ارزون سرویسای این شرکت هم یکی از دلیل هاش رو یوزر زیاد و سابقه ی بیشتر اینا میشه گفت

نمیدونم حالا اینکه این شرکت تنها شرکتی هست تو تبریز که نماینده نیست و ISP اختصاصی هست هم رو قیمتا تاثیر داره یا نه

راستی مثل اینکه لایزر خودش پهنای باند تقسیم میکنه نه ؟

جریان این کار چیه میشه بیشتر شفاف سازی کنین ؟

آخه تازگیا ماکس نت هم میگه که پهنای باند ارزونتر از مخابرات میفروشه و تو منطقه ی شمال غرب اول هست و . . .

سیاست قیمت گذاری این شرکتا چطوریه ؟

مثلا قیمتای لایزر و ماکس نت خیلی گرونه و لایزر اصلا تبلیغات نداره

شما میدونین این شرکت تازه ی iNet نماینده ی کدوم شرکت تهرانی هست ؟

Last edited by MaSoOd; 17-08-2008 at 00:35.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من همارا داره سرویساش رو مفت میده اونم بخاطر بدست آوردن یوزر بیشتر و سرمایه گزاریه نهایی

البته قیمت ارزون سرویسای این شرکت هم یکی از دلیل هاش رو یوزر زیاد و سابقه ی بیشتر اینا میشه گفت

نمیدونم حالا اینکه این شرکت تنها شرکتی هست تو تبریز که نماینده نیست و ISP اختصاصی هست هم رو قیمتا تاثیر داره یا نه
    سلام
    موافقم. همارا سیستم تنها شرکتیه که با این قیمت، اینترنت نامحدود میده.
    قیمنت سرویسهای محدودش هم که دیگه حرف نداره. (در سرویس های محدود، حداکثر سرعت ممکن رو به جای پایین ترین سرعت میدن)
    راستی! من دیروز رفته بودم همارا سیستم. (برای تمدید اشتراک)
    در مورد افزایش سرعت، خیلی با اونها بحث کردم.
    من میگفتم مگه شما نمیگید که به Adsl2+ مجهز هستید؟! (و چنانچه میدانید این نوع اینترنت تا سرعت 24 مگابیت رو ساپورت میکنه) خوب! فقط برای چند ساعت یه مقدار از این سرعت رو به من بدید. گفتند نمیشه که نمیشه.
    پس از بسیار بحث و مجادله. از زیر زبونشون در اومد که پهنای باند منطقه مخابراتی ما (مدنی) 5 مگ هست و این مقدار بین تمام کاربران تقسیم میشه. (البته بعد با چند تا تلفن، تحقیق کردم؛ دیدم راست میگن پهنای مدنی 5 مگ هست) پس چطور ممکنه که ما به شما سرعت بالای 5 مگ بدیم؟؟؟
    گفتم که خب! حالا که اینطوریه، 2 مگ یا 1 مگ بدین. گفتند اونقدر برامون مساله ساز میشه که حتی ممکنه مخابرات پهنای باند شرکت رو کم کنه (به عنوان مجازات) یا شرکت، بعضی هامون رو اخراج کنه!
    آقا مسعود فکر کنم جوابتون رو گرفتید که اگه یه آی اس پی برای 128، 2 مگ بده، چه مکافاتی رو باید تحمل کنه.
    Last edited by tohidkh; 17-08-2008 at 09:43.

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8 مگ نامحدود ماهیانه £4.49

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

ایرانه دیگه ! همیشه همه چیز مانع پیشرفت علم هست ! کل پهنای باند 5 مگ هست !
    پس ما هر چی می کشیم از دست این مخابرات ... هست. خودشو تنها دیده روش زیاد شده !

یه روز 15 قطع شد
    یه روز 2.30 شب
    فرداش هم 14.30
    اما دیروز 2-3 دقیقه قطع بود !!!!

شما قطعی نداشتین ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

MaSoOd جون فکر کنم من نمیتونم منظورم رو شفافتر بگم.
    اینکه نیاز به منبع شارژ نداره کاملا نادرست هست.

در رابطه با توزیع پهنای باند الان بیش از 30 شرکت این مجوز رو دارن.
    شما به تبلیغات دروغ ماکس نت توجه نکنید این شرکت با این تبلیغات و نوشته ها خودش رو می خواد بزرگ جلوه بده. (اولین شرکت در شمالغرب ؟ !! )
    کسی نیست بگه بدبخت پس مثلا شاتل گداست ؟؟
    سیاست ایتا همش . شرکت b میره از شرکت a پهنا میگیره . شرکت c میره از b میگیره . بعد میگه ما اولین شرکت دارنده مجوز isdp هستیم و به شرکت a پهنا میدیم.

inet هم کی میگه نماینده تهرانه ؟
    از یکی از شرکتهای isp تبریز نماینده فروش گرفته.

مردم واقع تابع این تبلیغات هستند ها واقعا جای تاسف داره.

tohidkh عزیز :
    حرفی زدید گلوله ای شد در قلب شرکته . اصلا مگه میشه بالاتر از 512 فعلا بدن ؟ ماکزیمم شرکتها ممکنه 3 تا 5mbps باشه که تقسیم میشه به اون همه یوزر . اگه دقت کنی وقتی کانتکت میشی داخل تنظیمات مودم یا تو سینی ویندوز مینویسه 512 یا همخوانی با سرعت adsl شما.
    شما وقتی یه سرویس میگیری از طرف شرکت پورت شما که خط تلفنتان به ان وصل هست روی 512 یا متناسب با سرویستون تنظیم میشه. یعنی اینکه بیش از این مقدار پهنا به شما از کل پهنا تعلق نمیگیره. اون همون line rate هست.

فعلا تنها شرکتی که این تکنولوژی رو داره شاتله یعنی+ adsl2 . بقیه میفرستند پی نخود و سیاه.

از زرنگیمون تو شرکت بگیم که مثلا دانلود تو شرکت ممنوعه چون ؟ میتونیم یک فیلم سینمایی کامل رو در عرض 10 دقیقه دانلود کنیم اما چرا ممنوعه چون پهنای باند افت میکنه و به شمای کاربر دانلودی برابر 5-8kbps میمونه .

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیروز نیم ساعت

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8 مگ نامحدود ماهیانه £4.49
    اون 80$ که من گفتم اینترنت کابلی بود و پول تلویزیون کابلی هم جزو همون 80$ هست !
    8مگ قیمتش ماهی 9000 تومنه !اونم نامحدودش !!!!!!!!!!!!
    من واقعا از ایران نا امید شدم !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عزیزم این چیزی نیست که خودمونو با کشورهای همسایه مقایسه کنید.

ترکیه 1024 یعنی 1 مگابیت رو ماهی نامحدود میده فقط 21 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟؟ هنوز قیمت یکی از شرکتهاست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •