كمال جون خيلي ممنون براي راهنماييت.البته هنوز تست نكردم.ولي به هر حال لطف كردي!!!![]()
كمال جون خيلي ممنون براي راهنماييت.البته هنوز تست نكردم.ولي به هر حال لطف كردي!!!![]()
Last edited by blackhero; 18-09-2006 at 15:23.
salam age mishe bazihayi ke roo L6 hastesh ro bezar
سلام دوستان عزيز من بازي پازل عكسpuzzel picture رو ميخوام البته با عكساي زياد...ممنون ميشم
نوشته شده توسط kamal_iut
كمال جون اين كاري كه گفتي رو كردم ولي بازم نشد. يعني وقني تو خود كامپيوتر extractش ميكنم فايل sis يا rar نداره!!!! من آدرس دانلود يكي از اين مدل بازي ها رو ميذارم. لطف ميكني خودت يه امتحاني بكني ببيني ايرادش از كجاست.فكر كنم اين بازي ها فقط برا سوني اريكسون باشه. حالا تا نظر شما چي باشه.خيلي ممنون ميشم.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم بازی دانلود نمیشه. تا 46% بیشتر نمیرهنوشته شده توسط blackhero
من فکر کردم بازیهایی که من گزاشتم رو میگی.
این بازی رو فکر میکنم باید پسودش رو تغییر بدی خودت. zip رو بکن jar.
البته از این عکس هم میشد حدس زد
![]()
کمال جان اگه میتونی دو نسخه بازی Sky Force رو برام براز.البته مخصوص گوشی های جاوا و با فرمت Jar
اين لينك ديگه100% كامل دانلود ميشه.حجمش هم كمه. زيب رو هم جار كردم ولي بازم به جاي نصب بازش ميكنه و يه سري فايلهاي ديگه كه هيچكدوم فايل ستاپ نيستن مياد. ممنون از راهنماييت.نوشته شده توسط kamal_iut
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blackhero; 18-09-2006 at 22:38.
نوشته شده توسط blackhero
گوشیت چیه؟
اگه Nokia هست ایا Nokia PC Suite نصبه؟
سلام.6600.نه !!! اين چي چي بيد كه گفتي؟!!!نوشته شده توسط Joseph_destroy_evil
![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط blackhero
جان من بیا بیخیال این بازی شو. من بازیش کردم. بازیه بیمزه ایه.
راستی این جملت.... "زيب رو هم جار كردم ولي بازم به جاي نصب بازش ميكنه و يه سري فايلهاي ديگه كه هيچكدوم فايل ستاپ نيستن مياد." خیلی عجیبه برام!!!!!!!
به نظرم غیر ممکن میزنه. چون توی گوشی فایل jar یا نصب میشه یا نمیشه. مگه zip اه که باز بشه و توش چیزی نباشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)