تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 1126 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان مگه هر 3 ماه یک ترم نیست؟
    شما ریز نمراتتون رو ندیدید در سایت همون امار خفن درس خوندنتون رو میگم
    ایول داری حاج محسن !
    در سال فقط دو ترم وجود داره که هر ترم نرمالش 4ماهه + 15 روز امتحانات
    یعنی شما 9 ماه تحصیلی داری درست مثل دبیرستان..مگه شما تو دبیرستان 3 ترم در سال داشتی ؟!
    می مونه 3ماه که برای تابستونه و اونم یه نیم ترمه چون 6 واحد بیشتر بهت نمیدن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی من بگم قبول نمیکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ما تازه 8 آبان باید بریم ثبت نام.من نرم افزار تهران قبول شدم و قبولی کامل هم شدم،اگه مشروط بودم ثبت نام فردا بود.حالا 8 ام برم ببینم شماره دانشجویی و این خرت و پزت هارو یهمون می دن یا نه؟!یه موضوع دیگه اینکه تو سایت پیام نور نوشته مهلت انتخاب رشته فقط تا 9 آبانه.کسی خبر داره ماها که تازه ثبت ناممون 8 ام هست چی کار باید کنیم؟؟!حالا مثلا اگه واسه ثبت نام مشکل بخوریم و ثبت نام تاخیر بیفته باید چه کنیم؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا ما تازه 8 آبان باید بریم ثبت نام.من نرم افزار تهران قبول شدم و قبولی کامل هم شدم،اگه مشروط بودم ثبت نام فردا بود.حالا 8 ام برم ببینم شماره دانشجویی و این خرت و پزت هارو یهمون می دن یا نه؟!یه موضوع دیگه اینکه تو سایت پیام نور نوشته مهلت انتخاب رشته فقط تا 9 آبانه.کسی خبر داره ماها که تازه ثبت ناممون 8 ام هست چی کار باید کنیم؟؟!حالا مثلا اگه واسه ثبت نام مشکل بخوریم و ثبت نام تاخیر بیفته باید چه کنیم؟!!
    مگه میشه منم نرم افزار قزوین قبولی کامل داشتم اما رفتینم گاومون زاید مشروط شدیم
    تو هم میای پیش ما حتما ریز نمراتت رو ببین بعد به ما هم بگو

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به جان خودم من تحت نظارت تهران قبول شدم!!!!قزوین نیستم.تو که گفته بودی مردود شدسی که ناقلا!!!منتظر ثبت نام بهمن بودی!نمی دونم.ار نمره هام خبر ندارم.احتمالا منم ...!!!(-:یه موضوعی که خیلی برام عجیب بود این بود که من پرند رو هم زده بودم،ولی اونو مردود شدم و تحت نظارت تهران قبول شدم.البته شهر ری هم قبول شدم.محسن به نظرت شهرری بهتره یا تهران؟!از لحاظ درس خوندن و نمره گرفتن می گم!!!من که درس بخون نیستم،حالا اگه شهرری نمره دست استاد باشه و بتونیم فرغون بیاریم بریم سراغ مخ استادا برم شهرری؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با لودر هم بری کاری نمیتونی بکنی
    همش با دستگاه صحیح میشه و فقط تشریحی ها دست استاد هست
    منظورم از قزوین این بود که من در قزوین ثبت نامم رو تمام کردم شما چرا نکردی یعنی انقدر دیر
    اما بله من مردود شدم اما برادرم قبول شده و به همین دلیل از نام کاربری من استفاده میکنه اوکی
    من خودم دارم میخونم اگر اسفند اومد امتحان بدم البته برای دولتی نیز دارم میخونم
    به نظرم تهران بهتر باشه اگه واقعا مخ زن باشی مخ تهرانی هم میزنی نباشی که هیچ

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو پست های قبلی گفتم.تا جایی که من شنیدم دانشگاه تهرانش 2000 تا ظرفیت داره،ولی احمق ها 13000 تا قبولی دادن،حالا مثل گل موندن تو خر!!!!
    اول که گفته بودن مشروطی ها بیخیال ثبت نام شن و قبولی ها بیان ثبت نام،
    ولی بعد دیدن خیلی ضایست مشروطی هارو رد کنن واسه همین ثبت نامو 10-15 روز تعویق انداختن تا تو این مدت یه دانشگاه بسازن 11000 تا دیگه رو هم جا بدن!!!
    البته مشروطی هارو منتقل کردن به ساختمان کوهسار که تو شهران هست(کاش منم مشروط بودم میفتادم شهران!!چون بهم نزدیکتره تا خیابان ویلا).
    خلاصه حالا باید 8 ام برم ثبت نام ببینم چجوریاس!منم شنیدم که سایت یه چیز دیگس،پرینت های دانشگاه یه چیز دیگه!
    تو چند تا پست قبلی هم گفتم یکی از دوستام مردود کامل شده بود رفت لشکرگ واسه اعتراض،جواب کنکورشو آوردن گفتن تو که قبول شدی!!!واسه چی اومدی اعتراض؟!!!!!!!!
    حالا بعید نیست ما هم بریم بگن ردی!!!
    ولی دور از شوخی تو هم می رفتی یه سر ساختمان لشکرگ شاید یه جوابی می داد.
    Last edited by hamed_aa; 25-10-2008 at 22:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مگه میشه منم نرم افزار قزوین قبولی کامل داشتم اما رفتینم گاومون زاید مشروط شدیم
    تو هم میای پیش ما حتما ریز نمراتت رو ببین بعد به ما هم بگو
    شما که قبولیه کامل شدین نمراتتون از من که مشروط درس شدم پایینتره.
    اینا فک کنم یه گندی زدن خودشونم خبر ندارن

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بابا رو قبولی و مشروطی حساب نکنید!×!

اینا بد تو شیش و پنجن!×!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان امروز من پرسیدم گفتم که نتایج قبولی زدید ولی ریز نمرات بدون استثنا رد شده هست چجوری گفتن باید بری تهران جاده لشکرک من که قزوینم حالا حوصله می خواد ادم بره تهران
    کسی از دوستان که تو تهرانه میتونه بره امار بگیره ببینه چجوریاست
    من که شماره تلفن دانشگاه رو گرفتم ولی همش بوغ اشغال میزنه
    حالا اگر کسی از دوستان میتونه بره پیگیری کنه تو تهران یه شماره به ما بده ما باهاش در تماس باشیم
    ما که با این تهران اشنا نیستیم چه میدونیم جاده لشکرک کجاست میریم اونجا گم میشم
    من فکر می کنم اینا ریز نمرات رو اشتباه وارد کردن و می خوان حسابی تیغ بازار کنن اگه کسی از دوستان میتونه بره به ما هم خبر بده که بتونیم از طریق تلفن با هم در تماس باشیم ببینیم چه کار میشه کرد من که سعی میکنم امروز دانشگاه رو بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •