تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 148 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1479

نام تاپيک: Stronghold Crusader آنلاین 100% تضمینی

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

اولا ... من مسئول برد و باخت کسی نیستم . حرف من چیزه دیگه ای هست.
    بله بنده تنظیم های بازی رو انجام دادم ولی به گفته شما. این به نظرم خیلی غیر منصفانه هست که بعد از دو باخت همه جارو پر کنیم که من بلدم من حرفه ای هستم ... به نظر من هیچوقت کاکا نمیاد بگه من حرفه ای هستم بلکه اطرافیانش اون رو حرفه ای میدونند.
    این غیر منصفانه هست وقتی ما هم در حالت راش و هم درحالت نو راش بازی کردیم شما میگی همه شرایط به نفع من بود. یعنی من رو بزرگ جلوه دادی و خودت رو کوچیک و در عین بزرگی من ، من رو شکست دادی...
    من به بازی و سبک شما احترام میذارم اما این درست نیست که بعد از ابتدای بازی در اولین شکست به شخصی بگی نوب . حالا اومدیم یکی تازه این بازی رو کرده بود . درست نیست که شما بگی مثلا با این روش می خوای جلوی من رو بگیری ، با ساخت تاور چیکار میخواستی بکنی هه هه ... با اینکه من خودم رو مبتدی معرفی کردم و تازه کار شما این نوع برخورد داشتی و من میگم این اصلا درست نیست و به حرفه ای بودن شما لطمه میزنه.
    سبک و روش هرکسی هم برای خودش محترم هست و من حق دخالت توی اون رو ندارم.
    بنده به شخصه تمامی مراحل بازی رو تا آخر خودم بدون ترینر رفتم. شما کسی نیستی که به دیگران بگی چه کاری نمی تونند بکنند.
    کسی که حرفه ای باشه اینگونه عمل نمی کنه و در ضمن سبک و روش هرکسی برای خودش محترم هست و دیگران حق دخالت و توهین به اون رو به هیچ وجه ندارند. می تونند نقد کنند بگویند نظرشون راجع به این سبک چیه ولی نمی تونند برای کسی خط و مشی تایین کنند.
    اینکه آدم خودش رو بزرگ کنه و بقیه رو کوچیک برای اینکه خودی نشون بده کار صحیحی نیست. بنده هم در اکثر بازیهای آنلاین در سرور های غیر ایرانی و اروپایی و ... بازی می کنم. شما همرو زیر سوال می بری به چه دلیل ؟
    بنده با هیچ کسی مشکلی نداشتم و ندارم و تنها صحبت من هم همین مواردی بود که گفتم. و در ضمن سابقه و سبک شما نیز به جای خود قابل تقدیر و احترام است.
    این صحبت های در یک انجمن یک امر عادی هست. اینهارو گفتم که خدای نکرده بی احترامی و کدورتی سر هیچ و پوچ بین اعضا بوجود نیاد.
    دلیل حضور دوستان و انجام کلا چیزی به نام game این علاقه و عشق و سرگرمی به برد و باخت گذراندن وقت در عین لذت است.
    پس بیایید به روش دیگری بی اندیشیم. این نحوه برخورد ها درست نیست ، نه من با شما و نه شما با من ....
    بیایید با دید بهتر و بازتری موضوعات رو نگاه کنم و با لحن بهتری سخن بگوییم و سر همچین مسائلی که به راحتی با بحث منطقی و مودبانه قابل شدنه اعصاب خودمون رو از بین نبریم.
    در اینجا هم اعلام می کنم اگر من حرف بدی زدم که موجب رنجش شما شد عذرخواهی می کنم.
    کاری کنیم که از اوقات درکنار هم بودن خود و رقابتی سالم لذت ببریم
    من همه ی اون کار ها رو انجام میدم تا جذابیت ایجاد شه و تاپیک پا بر جا بمونه .
    نه اینکه دوستان بیان تو تاپیک و بدون هیچ حرفی برن .
    من برای اینکه بهت گفتم نوب چون فکر می کردم جنبه ی شوخی داری و می دونستم نوب نیستی . اگه بودی هیچ موقع نمی تونستی منجنیق بزاری و منو ... . البته به نظر خودت مبتدی بودی چون واقعا این بازی خیلی پیچ در پیچ هستش . خیلی باگ و ... داره .
    من نگفتم شما کوچک و من بزرگ ام . من فقط یه عادت دارم اونم اینه که کلیه بازی هایی که انجام دادم رو نوشتم . فقط بازی شما رو ننوشتم . دوست دارم همه بدونن . چه ببازم و چه ببرم بازی رو .
    ------------
    نه بابا من خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاد . می دونی چرا ؟ چون همه الان فهمیدن که چطور جلوی گرزدار ها وایستن . چطور روش نجاری رو به خاک بمالند و حامد بکام رو هم شکست بدن .
    -------------------------
    منم می خوام همون کاری رو بکنم که تو میگی ! که از اوقات درکنار هم بودن خود و رقابتی سالم لذت ببریم .
    ولی بعضی ها میان و میگن که بازی رو فلان کردی و فلان نکردی . مگه من میگم آقا تو چرا انبار غذا 10 تا زدی ؟ مگه من میگم چرا اسب سوار میخری ؟ چرا پول زیاد در میاری ؟
    ای بابا اینا همشون سیاست آمریکاست . خودشم چه آمریکایی . فقط ایراد میگیره .

به هر حال من راضی ام یه بازی دوستانه 2 به 2 بازی کنیم . هر چی شرایط علی اقا بگه رو انجام بدیم .
    یا تک به تک با علی آقا . ایشون منظورشون اینه که من فقط روش نجاری رو بلدم . نخیر داداش . من انقدر تو گیم نت پول باختم سر این بازی که فکر نکنم تا به حال کسی باخته باشه . اینقدر تجربه دارم که ....

هر کاری می خواین بکنین .
    مسابقات رو اجرا می کنید ؟ من جایزشو میدم که نگید جا زد و فرار کرد .
    من فقط نگاه می کنم .
    Last edited by Hamed-Beckham; 27-06-2009 at 15:06.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ویرایش ....
    Last edited by *Ali*; 27-06-2009 at 15:36.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا ما اصلا نظرمونو گفتیم من چون خیلی وقت با سرعت کم و قلعه سازی کار کرده بودم یهو شوکه شدم وقتی دیدم همه خارجیا و ایرانیا اینحور بازی میکنن گفتم این روشو دوست ندارم همین من کسی رو نمیخواستم زیر سوال ببرم و خودم رو بهتر نشون بدم فقط خواستم نظرمو بگم که این بازی هم داره مثل بازیهای دیگه مثل جنرال میشه جون اونجام همه دقیقا اینجور بازی میکنن
    ولی حامد جون خودمونیما این روش نجاری دفاع نداره خودم با یه خارجی امتحان کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفتم این نقل قول رو من نگفتمن این حرف حامد بوده باشه قبول ما که یه ساله داریم اینجا بازی میکنیم نوب هستیم و شما حرفه ای ها در سطح جهانی نمیدونم تا هرکی هر حرفی میزنه حمید جان سریع حرف بازی رو پیش میکشه
    شما یه سال اینجا بازی می کنید ؟
    چرا اون موقعی که من و علی ( Cussed ) این تاپیک رو زدیم همچین تاپیکی نبود ؟
    شما یه سال اینجا بازی می کنید من 5 سال تو گیم نت بازی کردم .
    من نمی گم من حرفه ای ام . من فقط میگم که شماها بازی رو خیلی ساده گرفتید .
    آخرین جمله ات رو نفهمیدم چی گفتی .
    علی جان ما دوستیم مگه نه ؟ فردا نینجا نفرستی مثل این جومونگ که منو بکشی . یهو دیدی خونه پر از گرز دار هستش .
    علی جان تمومش کن . من یه اخطار خوردم و نمی خوام دوباره بخورم و ...
    بیخیال .
    من حرف خودمو می زنم و تو هم حرف خودتو .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ولی حامد جون خودمونیما این روش نجاری دفاع نداره خودم با یه خارجی امتحان کردم
    دفاع داره خوبشم داره .
    به جای گرز دار فقط باید نینجا بخری ! همین . پاتک برای گرز دار = نینجا .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اصلا من یه غلطی کردم نینجا فرستادم
    منظورم از موقعی هست که تاپیک زده شده یه سال بیشتر شده

اگر دوست دارین قبل از بازی تعیین کنید که اگه راش باشه که هیچی اگه نو راش باشه یارو بیشتر از 20 تا نتونه نجاری بزنه این قانون خوبیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به جای گرز دار فقط باید نینجا بخری ! همین . پاتک برای گرز دار = نینجا .
    آخه یارو با و حمله کرد دفعه اول آتیشش زدم ولی اصلا حواسم نبود که یهو منجنیق های سنگیش رو فرستاد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

اصلا من یه غلطی کردم نینجا فرستادم
    منظورم از موقعی هست که تاپیک زده شده یه سال بیشتر شده

اگر دوست دارین قبل از بازی تعیین کنید که اگه راش باشه که هیچی اگه نو راش باشه یارو بیشتر از 20 تا نتونه نجاری بزنه این قانون خوبیه ؟
    ای بابا . مگه من به نینجا فرستادن تو ایراد گرفتم ؟
    تو فکر می کنی من مسخرت می کنم ؟ نه به خدا .
    100 تا گرزدار یه طرف 90 تا نینجا هم یه طرف . باز نینجا میزنه .
    بابا جان هر سربازی واسه یه کاری ساخته شده .
    اگه اون روز تو اون نینجا هارو نگه میداشتی تو قلعه ی خودت و من با گرزدار حمله می کردم ، همه ی گرزدار ها کشته می شدند !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

عجب صبری خدا دارد ! چه ربطی داشت ؟!
    علی جان بیا و بیخیال شو . بیا بخوریم . به افتخار حسن کچل .

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

علی جان از بازی من ناراحتی ؟
    بیا یه بازی 2 به 2 بازی کنیم و هر چی شرایط بزاری قبوله .
    من و کورش . شما هم هر کیو می خوای بیار .
    آخرین بازیمو هم انجام بدم و بهتون بفهمونم که بازی بلد نیستید !
    منم موافقم بازی کنیم علی آقای گل؟
    تقدیم به همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •