اولا ... من مسئول برد و باخت کسی نیستم . حرف من چیزه دیگه ای هست.
بله بنده تنظیم های بازی رو انجام دادم ولی به گفته شما. این به نظرم خیلی غیر منصفانه هست که بعد از دو باخت همه جارو پر کنیم که من بلدم من حرفه ای هستم ... به نظر من هیچوقت کاکا نمیاد بگه من حرفه ای هستم بلکه اطرافیانش اون رو حرفه ای میدونند.
این غیر منصفانه هست وقتی ما هم در حالت راش و هم درحالت نو راش بازی کردیم شما میگی همه شرایط به نفع من بود. یعنی من رو بزرگ جلوه دادی و خودت رو کوچیک و در عین بزرگی من ، من رو شکست دادی...
من به بازی و سبک شما احترام میذارم اما این درست نیست که بعد از ابتدای بازی در اولین شکست به شخصی بگی نوب . حالا اومدیم یکی تازه این بازی رو کرده بود . درست نیست که شما بگی مثلا با این روش می خوای جلوی من رو بگیری ، با ساخت تاور چیکار میخواستی بکنی هه هه ... با اینکه من خودم رو مبتدی معرفی کردم و تازه کار شما این نوع برخورد داشتی و من میگم این اصلا درست نیست و به حرفه ای بودن شما لطمه میزنه.
سبک و روش هرکسی هم برای خودش محترم هست و من حق دخالت توی اون رو ندارم.
بنده به شخصه تمامی مراحل بازی رو تا آخر خودم بدون ترینر رفتم. شما کسی نیستی که به دیگران بگی چه کاری نمی تونند بکنند.
کسی که حرفه ای باشه اینگونه عمل نمی کنه و در ضمن سبک و روش هرکسی برای خودش محترم هست و دیگران حق دخالت و توهین به اون رو به هیچ وجه ندارند. می تونند نقد کنند بگویند نظرشون راجع به این سبک چیه ولی نمی تونند برای کسی خط و مشی تایین کنند.
اینکه آدم خودش رو بزرگ کنه و بقیه رو کوچیک برای اینکه خودی نشون بده کار صحیحی نیست. بنده هم در اکثر بازیهای آنلاین در سرور های غیر ایرانی و اروپایی و ... بازی می کنم. شما همرو زیر سوال می بری به چه دلیل ؟
بنده با هیچ کسی مشکلی نداشتم و ندارم و تنها صحبت من هم همین مواردی بود که گفتم. و در ضمن سابقه و سبک شما نیز به جای خود قابل تقدیر و احترام است.
این صحبت های در یک انجمن یک امر عادی هست. اینهارو گفتم که خدای نکرده بی احترامی و کدورتی سر هیچ و پوچ بین اعضا بوجود نیاد.
دلیل حضور دوستان و انجام کلا چیزی به نام game این علاقه و عشق و سرگرمی به برد و باخت گذراندن وقت در عین لذت است.
پس بیایید به روش دیگری بی اندیشیم. این نحوه برخورد ها درست نیست ، نه من با شما و نه شما با من ....
بیایید با دید بهتر و بازتری موضوعات رو نگاه کنم و با لحن بهتری سخن بگوییم و سر همچین مسائلی که به راحتی با بحث منطقی و مودبانه قابل شدنه اعصاب خودمون رو از بین نبریم.
در اینجا هم اعلام می کنم اگر من حرف بدی زدم که موجب رنجش شما شد عذرخواهی می کنم.
کاری کنیم که از اوقات درکنار هم بودن خود و رقابتی سالم لذت ببریم