خوب اين يعني اينكه شما برنامه Capswitch رد در حالت Off قرار ندادي.هر بار كه ريستارت ميكنيد براي دسترسي به پوشه هاي سيستمي بايد Capswitch رو OFF كنيد.
خوب اين يعني اينكه شما برنامه Capswitch رد در حالت Off قرار ندادي.هر بار كه ريستارت ميكنيد براي دسترسي به پوشه هاي سيستمي بايد Capswitch رو OFF كنيد.
خوب دوباره مراحل هک توسط کامپيوترو اجرا کن و وارد فايل هاى سيستمى شو و پاکشون کن يا عوضشون کن.
اگه بازم درست نشد ميتونى ممورى داخلى گوشيو فرمت کنى تا همه چيز به حال خودش برگرده.
Last edited by hmdfkr; 21-05-2008 at 15:10.
کسى نبود جواب مارو بده؟
سلام حسين جان ، هك هاي جالب بودن .
ايشالا هميشه تو كارت موفق باشي .
از بقيه بچه ها هم تشكر ميكنم .
اگه منظورتون از W گوشي هاي جاوا مثل w800,w810,w700 هستش كه فعلا اين هك انجام نشده.
ولي اگه منظورتون w950,w960 هست كه اينها هم مثل بقيه UIQ ها بدونه صدا و ويبره هستن.
آره آره منظورم همون سرى جاواى اوناست.
اى کاش ما خودمون هم ميتونستيم اين کارا رو انجام بديم و از اين حالت مصرف کنندگى خارج ميشديم.
آيا امکان داره که اين برنامه واکمن پلاير مربوط به سرى واکمن uiq رو به جاى مديا پلاير اصلى p990i قرار داد تا هردو برنامه با هم ادغام بشن؟
چجوری میشه مموری داخلی را فرمت کرد که به حالت اولش برگرده؟
من یه مشکلی توی کپی کردن فایل ها پیدا کردم.
هر چی فایل های کیبورد فارسی را میخوام کپی کنم میگه
can not open file : C:\Resource\feps\FepMenu.r01
هر چی گوشی را ریست میکنم بازم نمیتونم فایل ها را کپی کنم.
میشه فایل های سیستمی را توی کامپیوتر دید؟
مثلا من گوشیما به کامپیوتر وصل کنم و مثل داخل گوشی برام 3تا درایو بیاره ؟C, D , Z ؟؟؟
سلام.من الان يك فايل جديد ضميه اون پست كيبورد فارسي كردم كه فقط يك فايل هستش.شما همون يك فايل رو كپي كنيد كفايت ميكنه و نيازي نيست ديگه بقيه فايل ها رو كپي كنيد(شما فايل ضميمه Mini P1 Virtual Keyboard for P990 M600 W950.rar رو بگيريد):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ها را گرفتم
برای p1 هستش دیگه؟
من p1 دارم.
==========
یه سوال کوچیک دیگه داشتم.
فایل هایی با پسوند .rsc را با چه نرم افزاری میشه ادیت کرد؟
من منویی که گذاشتی را اجرا کردم
خیلی از برنامه ها را من نصب نکرده بودم
گفتم اگه یاد بگیرم خودم میتونم تغییر بدم.
من خودم برنامه نویس php هستم.
فکر کنم بتونی بگی با چی میشه تغییرش بدم
Last edited by parsibox; 21-05-2008 at 19:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)