تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 69 اولاول ... 1050565758596061626364 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

پرنسهای قبلی من بیشتر دوست دارم ! از نظر گرافیک شماره 2 خیلی بالاست ! شماره 1 هم گرافیکش از 3 بالاتر بود ! توی شماره 4 پرنس یه قیافه مظلوم تر و ساده تر و شوخ طبعی داره ! ولی توی شماره های قبلی پرنس از خشونت بیشتری برخوردار که خیلی سطح بازی رو بالا میبرد ! توی پرنس های قبلی معماهای بود که آدم وقتی حلشون میکردم انگار دنیا رو بهش دادن ولی معماها توی ورژن 4 محدود و کم شده ! و همشون شده بودن چرخوندن یه دستگیره برای انجام عملیات ! توی ورژنهای قبلی هرجایی برای خودش غولی داشت که هرکدوم راه کشته شدنی داشتن ! ولی توی شماره آخر غول ها خیلی طولانی تر میمیرند و خیلی هم یکنواخت باید حمله کنی تا بکشیشون ! مخصوصا وقتی که بهت حمله میکنن دکمه رو اشتباه بزنی میبنی خونشو تا نزدیکهای کامل پر میکنه و واقعا اعصاب خورد کنه ! مثلا میبنی غولی که در اول مرحله کشتیش مراحل آخر هم میادش بدون هیچ تغییری در ظاهر و نحوه کشتن !
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 26-01-2009 at 02:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

پرنسهای قبلی من بیشتر دوست دارم ! از نظر گرافیک شماره 2 خیلی بالاست ! شماره 1 هم گرافیکش از 3 بالاتر بود ! توی شماره 4 پرنس یه قیافه مظلوم تر و ساده تر و شوخ طبعی داره ! ولی توی شماره های قبلی پرنس از خشونت بیشتری برخوردار که خیلی سطح بازی رو بالا میبرد ! توی پرنس های قبلی معماهای بود که آدم وقتی حلشون میکردم انگار دنیا رو بهش دادن ولی معماها توی ورژن 4 محدود و کم شده ! و همشون شده بودن چرخوندن یه دستگیره برای انجام عملیات ! توی ورژنهای قبلی هرجایی برای خودش غولی داشت که هرکدوم راه کشته شدنی داشتن ! ولی توی شماره آخر غول ها خیلی طولانی تر میمیرند و خیلی هم یکنواخت باید حمله کنی تا بکشیشون ! مخصوصا وقتی که بهت حمله میکنن دکمه رو اشتباه بزنی میبنی خونشو تا نزدیکهای کامل پر میکنه و واقعا اعصاب خورد کنه ! مثلا میبنی غولی که در اول مرحله کشتیش مراحل آخر هم میادش بدون هیچ تغییری در ظاهر و نحوه کشتن !
    حرف شما کاملا درست است ولی به نظر من مدل گرافیکی پرنس چهار خوب بود ولی بدی که داشت بجز آنهایی که شما گفتید کم بودن دشمن و مبارزه های تک به تک بود.

3. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حرف شما کاملا درست است ولی به نظر من مدل گرافیکی پرنس چهار خوب بود ولی بدی که داشت بجز آنهایی که شما گفتید کم بودن دشمن و مبارزه های تک به تک بود.

5. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام
    من باز گیر کردم
    ببین حافظه رو . دیگه هیچی یادم نمیونه
    چی کنیم عشق پرنسیم دیگه
    دوستان و اساتید
    یه جایی هست که یه مجسمه است و از کوزه دستش اب میریزه .
    من رفتم و اون محور هایی که میگردن رو فعال کردم و اب رو رسوندم به اون دو مجسمه کناری و در وسط باز شد
    رفتم به یکی از اون طونل های زمان بعد همه جارو تو اون محیط قبلی گل و گیاه گرفته این جا نمیدونم باید چه کار کنم
    اینطور که یادمه باید اون مجسمه وسطی رو میچرخوندی اما چه طور ؟
    ممنون

دوستان
    سپاس
    خودم ردیدمش

سلام دوستان
    کمک کنید لطفا
    الان من ماسک تو سرمه
    و اون جاسم که بعد از دیدن کارینا با اون یارو خانم محنرم برگشتم و رفتم تو یکی از اون طونل های زمان بعد داهاکا پرتم کرد تو چه چاهی و رفت به اون قسمتی که اول بازی هم ازش رد شدم که داهاکا داشت رد میپد رنس قایم شد
    هیچ راهی نیست
    یادمه اون در رو که جلوشو سنگ گرفته باید باز کنم
    اما چه طورش رو یادم رفته
    لطفا کمکم کنید

طبق معمول خودم ردش کردم
    زحمت نکشید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب یه خورده فکر کن :d .همون بهتر که خودت حلش کردی چون من یه صحنه هایی ازش یادمه ! حتما شماره 1 رو هم بازی کن تا اصلا متوجه بشه این برگشتن زمان به عقب با همون دکمه r از کجا اومده ! البته اگه بازی نکردی !

داره خودمونی میشه prince of persia 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

به نظر من بهتريم ورژن شاهزاده از نظر داستان شاهزاده 2 هست. مخصوصا وقتي به آخر بازي ميرسي و متوجه ميشه كنه اون كسي كه قصد كشتنت داشت خودت بودي و نميخواسته بكشتت و داشته نجاتت ميداده.

و از نظر گرافيك شاهزاده 4.

نظر شما چيه بچه ها؟

9. این کاربر از prince of persia 4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

خوب یه خورده فکر کن :d .همون بهتر که خودت حلش کردی چون من یه صحنه هایی ازش یادمه ! حتما شماره 1 رو هم بازی کن تا اصلا متوجه بشه این برگشتن زمان به عقب با همون دکمه r از کجا اومده ! البته اگه بازی نکردی !
    سلام
    من قبلا 1و 2و 3 رو بازی کردم
    الان از دق این پرنس 4 دارم دوباره میرم
    به نظر من بهتريم ورژن شاهزاده از نظر داستان شاهزاده 2 هست
    شما به این میگی داستان ؟
    کولاک بود
    خدای داستان
    و از نظر گرافيك شاهزاده 4.

نظر شما چيه بچه ها؟
    در یک کلام :
    به محض نصب و دیدن گرافیک حذف کردم !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شما نباید بازی رو حذف میکردی ! چون منم اسکرین شاتهایی که بچه ها میزاشتن و میدیدم حالم گرفته شد ولی عادت میکنی ! گرافیک 4 یه طوری فانتزی شده ! یعنی بیشتر رنگ رنگی و جذاب شده تا اینکه طبیعی باشه . ولی درکل گرافیک و داستان شماره 2 بهترین بود !

داره خودمونی میشه prince of persia 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

به صورت نرمال گرافيك شاهزاده 4 روي حداقل تنظيم شده .
    من هم اولين بار كه ديدمش همين فكر رو كردم كه گرافيكش پايينه ولي وقتي گرافيك رو بردم به حداكثر تازه متوجه شدم كه گرافيك يعني چي.

يه چيز جالب توي بازي من متوجه شدم اين همي اينه كه :

با گرافيك پايين نميشه اولين دشمن كه اون غولپيكره است رو شكست داد حتما بايد گرافيك رو بالا ببري تا بتوني اونو بندازي توي پرتگاه.

شما چطور؟

يه چيز ديگه همينطور كه ميدونيد شاهزاده 1و2و3 دونبال هم ساخته شده بودند ولي اين بازي يعني 4 متفاوت ساخته شده.

من يه چيز رو متوجه نشدم اين هم اينه كه اگه اشتباه نكنم اسم دختره اليكا بود.
    توي اين بازي اون آخرين شاهزاده معرفي شده اين چه معني داره؟

داره خودمونی میشه Jomoong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاهزاده 2 با همه خوبی هاش
    یه بدی داشت اونم این بود که
    از یه مکان خاص 3 یا 4 بار رد میشد
    ولی واقعا از 3 پرنس دیگه بهتر بود
    پرنس 1 هم که 3 حرکت بیشتر نداشت و ادم خسته میشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •