درایو ها هستند منتها پارتیشن مجیک دیگه فرمتشون رو نمیشناسه و فضای خالی و پرش رو هم تشخیص نمیده و توی ویندوز هم که می خوام این درایو رو باز کنم ارور میده : منظورم اینه که غیر از برنامه های بازیابیه فایل راه دیگه ای هست drives format is damaged
درایو ها هستند منتها پارتیشن مجیک دیگه فرمتشون رو نمیشناسه و فضای خالی و پرش رو هم تشخیص نمیده و توی ویندوز هم که می خوام این درایو رو باز کنم ارور میده : منظورم اینه که غیر از برنامه های بازیابیه فایل راه دیگه ای هست drives format is damaged
خوب حالا متوجه شدم
شما هنگامی که از پارتیشن مجیک استفاده میکردی و با مشکل برخورد کردی در واقع partition boot sector درایوت رو از دست دادی. به عبارتی درایو هارد شما دیگه قابل دستیابی نیست.
بنابراین شما با استفاده از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات کار به جایی نمیبری
اول باید درایوهای قبلی رو دوباره فعال کنی به عبارتی باید پارتیشن های قبلی رو بازیابی کنی. برای اینکار باید از نرم افزار Active@ Partition Recovery که پارتیشن رو بازگردونی می کنه استفاده کنی. فقط دقت کن این نرم افزار حرفه ای است و باید تو کار با اون دقت کنی که اوضاع رو خرابتر نکنی
بعد که درایوهای قبلی رو برگردوندی اونقت اگر فایلهات نبود از نرم افزاری مثل getdata استفاده کن
یکی کمک منه تمام عکسهام دیگه باز نمیشن یعنی وقتی باز میکنم چیزی رو نشون نمیده این مشکل بعد نصب ویندوز جدید و پاک کردن ویروس تروجان که نمیدونم کامل پاک شده یا نه بوجود اومد بازیابی هم کردم باز همونجوره ویندوز رو هم عوض کردم یکی کمک کنه خیلی مهمهههههههههههههههههههههه ههههههههههه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در سیستم یه درایو دارم که اطلاعات مهمی دارم . به دلیلی این درایو فرمت شده حالا می خوام اون اطلاعات رو بر گردونم از recovery my file هم استفاده کردم جواب نداد.اگه میشه کمکم کنید خیلی حیاتیه. درضمن هیچی هم روی اون درایو کپی نکردم
با تشکرات صمیمانه
اگر فرمت Quick کرده بودید که اطلاعات براحتی با همه نرم افزارهای Recovery از جمله همین Recover My Files بر می گشت. حالت های عمیق Recover MY Files رو هم امتحان کردید دیگه, نه؟
اگر فرمت Full کردید. متاسفانه فکر نمی کنم بشه اطلاعات درایوی که فرمت Full شده رو از راه های نرمافزاری برگردوند.
سلام
بهتر بود سوال خودتون را توی تاپیک مربوط به خود مطرح می کردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
با سلام
دوست عزیز من هم با quick فرمت کردم ولی با ریکاوری مای فایل نشد برگردونم
اگه میشه بگید به کدام قسمتش باید برم
ممنون
سلام من یکسری از فولدر هایم پاک شده لطفا بگید چه جوری بر میگرده؟
سلام
به نظر من بهترين نرم افزار براي اين منظور استفاده از برنامه Get Data Back و DiskInternals Uneraser هست.
سال پيش هارد من به كلي فرمت شده بود و اطلاعات خيلي مهمي ازش پاك شده بود. هر كاري كردم، نتونستم برشون گردونم. (درصد ناچيزي برميگشتند.
از اين دوتا برنامه استفاده كردم (مخصوصا اولي) بيش از 80 در صد از فايل ها و مدارك و اطلاعاتم بازگشتند.![]()
در Wizard اش. گزینه دوم و چهارم که از روی اسمشون هم مشخصه جستجوهای عمیق هستند.
سلام
1- اطلاعات شما باید براحتی 100 درصد برمی گشت. نه 80 درصد. مگه بعد از فرمت با پارتیشن کار دیگری هم کردید؟
2- اگر بلد باشید با نرمافزارهای فوق (از جمله Recover My Files) کار کنید, برگردوندن اطلاعات یک پارتیشن فرمت شده برای همشون مثل آب خوردنه و 100 درصد برمیگرده. چون پارتیشن فرمت سریع شده آسانترین مورد ریکاوری هست و اطلاعات بصورت عالی باقی مونده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)