تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 905 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا ما یه پراید صبا 2ماه کارکرده گرفتیم بعد وقتی دنده را از خلاص میخوام بیارم کنار راننده که برم دنده 1، یک صدای "تکی" میاد. این حالت بیشتر وقتی دنده رو محکم میدم طرف خودم که برم 1 اتفاق میافته. مشکل چی میتونه باشه؟ یه ذره رفته رو اعصابم...
    احتمال داره از دنده برنجی باشه.شما بزار یه مقدار ماشین بیشتر کار کنه ممکنه خودش رفع بشه.
    خیلی ساده باهاش رانندگی میکردم ماشین هم نو بوده هنوز یکسال نشده تحویل گرفتم احساس میکنم اوایل اینطوری نبود...
    شما سرویس کامل بردین ماشین رو؟
    مثله تعویض فیلترها .شمع ها.فیلتر بنزین.تنظیم انزکتور و...
    لرزش فرمان خودرو در سرعت ( 100 به بالا) چی علت هایی می تونه داشته باشه
    نوع خودرو : پراید انژکتور
    تنظیم نبودن جلو بندی.
    موج داشتن لاستیک ها یا زیاد کار کرده باشن.
    تنظیم نبودن باد چرخ ها.

2. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دمت گرم كه جواب مشكلم رو دادى منم به اين حالت شك دارم اما حالا سر رادياتور نفس ميده همجنين از ترموستات هم قطره قطره اب مياد حالا نميدونم سر سيلندر ه كه باعث اين مشكلات ميشه يا خود اينا كه كفتم مشكل دارن ؟ البته اينم بكم رادياتورم تجاريه كره ييه و تازه سره رادياتورم قبلا درست نبود 280 بود الان 140 انداختم به سفارش ميكانيكم ؟ حالا نظرت جيه اكه ميتونى راهنماييم كن متشكرم .

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

لرزش فرمان خودرو در سرعت ( 100 به بالا) چی علت هایی می تونه داشته باشه
    نوع خودرو : پراید انژکتور
    شما برو يه ميزون فرمون.و بده لاستيكهارو بالانس كنن!

سلام منم یه پراید دارم ، مدل 88 دنده 1 و 2 زوزه میکشه هر جا بردم میگن پراید از 84 به بالا همه اینجوریه حتی نمایندگی هم همینو میگه ، ولی من چندتا دوست دارم که پرایداشون 86 به بالاست ولی این مشکلو ندارن ، ممنون میشم اگه کمکم کنید درستش کنم
    شما پيش يه تعميركار برو كه آشنايي كامل به گيربكس داشته باشه!
    وقتي اينجوري ميگن....يعني حوصله ندارن گيربكس رو باز كنن.

اگر تهراني بهم پيغام خصوصي بزن....يه مكانيك خبره بهت معرفي كنم

5. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

شما سرویس کامل بردین ماشین رو؟
    مثله تعویض فیلترها .شمع ها.فیلتر بنزین.تنظیم انزکتور و...
    آره همه رو بردم گارانتی برام انجام داد یه بار هم به خودشون گفتم گفت سمند همینجوره شتابش یه خورده پایینه ولی من با دوستم که مقایسه میکنم مال اون یه خورده بهتره....

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آره همه رو بردم گارانتی برام انجام داد یه بار هم به خودشون گفتم گفت سمند همینجوره شتابش یه خورده پایینه ولی من با دوستم که مقایسه میکنم مال اون یه خورده بهتره....
    سلام
    والا دوست عزیز منم این تجربه شمارو داشتم.ببین بنظر من اگه اینارو چک کردی و مثل اون نشد خیلی خودتو درگیر نکن چون اگه رفت رو مخت دیگه ول کنت نیست حتی شاید ماشینم بفروشی.
    شما قسمت های عمده ماشین رو چک کردین اما واقعا ایراد از کجان سخته پیدا کردنش.
    ببین یه وقت میبینید یه عیب کاملا آشکار میشه یا با دیاگ حداقلش اما همچین عیبی واقعا سخته پیدا کردنش.
    مثلا شما ممکنه از سیستم خروجی دود و اگزوز باشه ممکنه ماشینتون تایم نیست و باید تایمش تنظیم بشه ممکنه از سوپاپ ها باشه ممکنه برق دزدی داره ماشین ممکنه دیسک و صفحه شانستون جنس خوب نباشه ممکنه استوپر سالم نباشه ممکنه پمپ بنزین ظعیف باشه ممکنه .... همینجوری حساب کنی میبینی واقعا زیاده
    یه پیشنهاد دیگه هم بهت میکنم
    ماشین رو ببر پیش یه مکانیک خبره بده تسمه تایم رو تایم کنن برات ممکنه یک یا دو خونه عقب باشه اینم خیلی تاثیر داره تو شتاب اگه از اینم نبود دیگه من نمیتونم کمکی بهتون بکنم

8. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    ماشین 206 تیپ 2 سفارشی ( کلاس 21 )
    کارکرد 2500 کیلو متر
    تا حالا هیچ وقت هیچ چیزش تعمرگاه و... نرفته و همه چیزش سالمه ( 2 ماه هست که ماشین رو تحویل گرفتم )
    لاستیک ها رو نیتروژن زدم و دو روز پیش هم رفتم برای تنظیم باد لاستیک ها که هیچی کم نکرده بود و همه چیز مناسب بود.
    امروز صبح هم ماشین خوب بود
    ولی عصر وقتی اومدم ماشین رو از پارک در بیارم دیدم وقتی فرمون رو درجا میچرخونم یه صدای زوزه بلند میده!!!
    هیچ مشکل دیگه ای در هنگام حرکت و... وجود نداره.
    مشکل از چیه؟

پ.ن: الان رفتم کاپوت رو زدم بالا و یه نفر دیگه هم فرمون رو میچرخوند، صدایی مثل اینکه تسمه به یه چیزی مالیده بشه از نواحی اطراف منبع روغن هیدرولیک میاد، صدا خیلی بلند شده و الان دیگه در حالتی که فرمون رو نمیچرخونیم هم تا حدودی این صدا میاد ولی وقتی فرمون رو میچرخونیم خیلی خیلی زیاد میشه :(
    Last edited by soooot; 07-12-2010 at 00:28.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ماشین 206 تیپ 2 سفارشی ( کلاس 21 )
    کارکرد 2500 کیلو متر
    تا حالا هیچ وقت هیچ چیزش تعمرگاه و... نرفته و همه چیزش سالمه ( 2 ماه هست که ماشین رو تحویل گرفتم )
    لاستیک ها رو نیتروژن زدم و دو روز پیش هم رفتم برای تنظیم باد لاستیک ها که هیچی کم نکرده بود و همه چیز مناسب بود.
    امروز صبح هم ماشین خوب بود
    ولی عصر وقتی اومدم ماشین رو از پارک در بیارم دیدم وقتی فرمون رو درجا میچرخونم یه صدای زوزه بلند میده!!!
    هیچ مشکل دیگه ای در هنگام حرکت و... وجود نداره.
    مشکل از چیه؟

پ.ن: الان رفتم کاپوت رو زدم بالا و یه نفر دیگه هم فرمون رو میچرخوند، صدایی مثل اینکه تسمه به یه چیزی مالیده بشه از نواحی اطراف منبع روغن هیدرولیک میاد، صدا خیلی بلند شده و الان دیگه در حالتی که فرمون رو نمیچرخونیم هم تا حدودی این صدا میاد ولی وقتی فرمون رو میچرخونیم خیلی خیلی زیاد میشه :(
    پمپ هیدرولیک// تسمه هیدرولیک// پولی هیدرولیک تست بشن

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

امروز صبح ماشین رو بردم نمایندگی، روغن هیدرولیکش تقریبا تموم شده بود!!!
    روغن بوش ریخت توش ( یه قوطی 2500 تومن ) و گفت روغن کم میکنه و برای برسی بیشتر باید دو روز دیگه ببرمش نمایندگی، گفت اگر تا دو روز دیگه بازم روغن کم کرد خودم بریزم توش.
    1- روغن بوش خوبه؟ بهتر از این برای 206 چیزی نیست؟ توصیه کارخانه سازنده برای روغن هیدرولیک چیه؟
    2- اینکه روغن هیدرولیک کم میکنه یعنی خیلی وحشتناکه یا ممکنه یه اشکال کوچیک باشه؟

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از جایی نشتی روغن داره؟ جعبه فرمون یا شیلنگها، بستها، خود پمپ. ببین کجا روغنیه متوجه میشی.
    چیز خاصی نیست. روغن نداشته باشه فرمونت میشه معمولی. یه کم سفت میشه. اما زود درستش کن. اگه نشتی از جعبه فرمون یا پمپ باشه و روال ایران خودرو مثل سایپا واست عوضش می کنن.

13. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

پيش فرض

یک عیب فوق العاده عجیب

خودرو پژو پارس سال معمولی

خودروي فوق درهنگام صبح زود وقتي دنده عقب ميگيريم بوق يکسره با توجه به اينکه درپشت سنسور هيچگونه شيئي ويا ديواري ندارد مي زند اما در ظهر معمولا ساعت 12 به بعد درهنگام گرفتن دنده عقب سيستم درست کار مي کند وبوق مقطع ( بريده بريده ) مي زند وهنگاميکه در ظهر درپشت سنسورها به کمتر از 30 سانتيمتر قرارميگيريم بعد بوق يکسره مي زند سيستم دراين حالت سالم ونرمال است اما درهنگام شب وقتي دنده عقب ميگيريم چه درپشت سنسور شيئي قرارگرفته باشد ويا نباشد هيچگونه بوقي زده نمي شود به عبارتي سيستم در شب غير فعال مي شود خودروي فوق هيچگونه دزدگيري ولوازم جانبي غيراستانداردنداردوهيچگونه دستکاري نگرديده است .

لطفا راهنمایی فرمائید .

باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •