تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 607 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

من یه بار امتحان کردم نشد و مجبورا اووردم نر رو به نر روبرو وصل کردم(با نوار چسب) و تصویر رفت تو تلوزیون
    ولی برای من امکان نمایش هم تو مانیتور و هم تو تی وی نشد
    من این کار رو کردم. مساله اینجاست که خروجی tv که من دارم مال کارت گرافیک قبلیم هست که ATI بود اما الان xfx هست. اما من نمیخوام از خروجی tv بگیرم چون فکر نمیکنم با سیمولاتور کار کنه میخوام هر دو نمایشگر تحت مانیتور کار کنند نه tv . میخوام کاکپیت سه بعدی رو روی 22" داشته باشم و نمایشگر ها رو رو یه 13".

مرسي عزيز ولي من بازم نتونستم دانلود كنم مي شه لينكش واسم ارسال كني؟ اين همونه كه نوشتي مهماندار هم مياد؟
    مرسي
    اگر کمی تحمل بفرمائید خودم براتون آپلود میکنم. یه لینکم تا نیم ساعت دیگه میزارم که اگر عجله دارید تورنت دانلود کنید. چون اطمینان ندارم اگر fspassenger x رو از سایتش دانلود کنید با کرک من کار کنه اما 2004 میدونم با اون سریال کار میکنه. یادم نمیاد این جمله رو (مهماندار) به این شکل نوشته باشم. اما وقتی با fspassenger پرواز می کنید مسئولیت سرو مسافرین و فراهم کردن امکانات تفریحی با شماست بله.
    Last edited by bahram-choubine; 27-07-2009 at 22:41.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ببینم همت خان شما تلوزیونت ال سی دیه؟
    اگه اینطوری نیست بیخود خودتو به زحمت ننداز وگرنه تصویر شبیه شطرنجی خواهی داشت

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

bahram جان 4تا addon هست كه نزديك به 1گيگ ميشه (Texture Booster Pack---MyTraffic X v5.1---FS2Crew For Airbus A320) اينارو كجا آپلود كنم كه همه يك جا آپ بشه " چون سايت هايي مثل 4aharedنميشه بيشتر از 100 مگ بيشتر تو يك پارت آپلود كرد. چه كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

ببینم همت خان شما تلوزیونت ال سی دیه؟
    اگه اینطوری نیست بیخود خودتو به زحمت ننداز وگرنه تصویر شبیه شطرنجی خواهی داشت
    بله یه مانیتور تلویزیون LCD LG 22" اسکارلت هست که کار مانبتور رو میکنه و یک LCD 13" مارشال که داره خاک میخوره!!!!.اسم من همت نیست بابا.
    bahram جان 4تا addon هست كه نزديك به 1گيگ ميشه (Texture Booster Pack---MyTraffic X v5.1---FS2Crew For Airbus A320) اينارو كجا آپلود كنم كه همه يك جا آپ بشه " چون سايت هايي مثل 4aharedنميشه بيشتر از 100 مگ بيشتر تو يك پارت آپلود كرد. چه كنم؟
    عرض کردم که میتونید یکی یکی آپ کنید ضمن اینکه میتونید با winrar قطعه قطعه کنید و به 80-90 مگ تبدیل کنید. البته هر کدوم رو که واجب تره.(البته شرمنده ام) من به پیسی پرنده خوردم فکرم کار نمیکنه یه برنده باحال معرفی میکنید دانلود کنم ؟ شما با چی میپرید ؟ سوگولی من بوئینگ 737 هست از 600 تا 900.
    fspassenger داره آپ میشه تموم شد لینک میدم.
    آقای ebicross کجائید ؟
    Last edited by bahram-choubine; 27-07-2009 at 23:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض و انداره

و اما آموزش
    لزومی نداره اسمش رو آموزش بگزاریم چون آموزش برای کسی نوشته میشه که چیزی رو نمیدوند . اما شما دوستان همه یه پا خلبانید که مثل من حقتون رو خوردن !!!
    بنا براین این نوشته صرفا بررسی یک پرواز نیمه حرفه ای هست از تهران به اصفهان.(مقصد با شماست)
    تصمیم داشتم آموزش رو با 700-737 بگذارم اما به احترام آقای ebicross تصمیمم عوض شد (گو اینکه هر لحظه ممکنه ...) و مسیر هم قرار بود oinn به oiii یا نوشهر به مهرآباد باشه که از هر نظر عالی هست از مناظر کوه و دریا گرفته تا کوتاه بودن مسیر و موانع طبیعی و اینکه شامل نکات یک پرواز کامل و زیباست اما مشکل اساسی اینه که 400-747 رو نمیشه توحالت hard تو فرودگاه نوشهر بلند کرد پس چه باید کرد ؟ تا وقتی که آموزش به جائی برسه که باید مسائل مربوط به 737 و 747 تفکیک بشن (مسائلی که تو هر کدوم متفاوت هستند) تصمیم خواهم گرفت که مسیر نوشهر تهران مد نظر خواهد بود (که البته در این صورت تیک آفی غیر عادی خواهیم داشت) یا تهران اصفهان (oifm to oiii). یا اصلا پرنده تقییر خواهد کرد.
    خب اول در مورد بوئینگ 400-747 ....
    بوئین 747 یک پرنده قول پیکر و زیباست که در نگاه اول میشه متوجه شد که تقریبا دو طبقه داره (در واقع یک طبقه کامل و یک طبقه کوچک تر که مروط به بیزنس کلاس و یا فرست کلاس هست. این غول آهنی تا قبل از ورود پرنده عجیب a380 بزرگترین پرنده به حساب میامد. که در مدل های متفاوت از 100-747 تا 400-747 ساخته شده و همچنین زیر مدل های زیادی داره که از مدل 220 نفره دور برد با برد پروازی حدود 10000 مایل که تا مدتی دور پرواز ترین پرنده بود تا مدل 400-747 با ظرفیت 568 نفر که تا قبل از a380 یک رکورد محسوب میشد. و حتی مدل های نظامی که با کاربرد های متفاوت ساخته شدند. تفاوت های ظاهری در بدنه هست که امکان شناسائی حدودی پرنده رو از فواصل دور محیا میکنه. مثلا مدل 300-747 هشت عدد پنجره در طبقه بالا داره و یا 400-747 20 پنجره و اگر اشتبا نکنم مدل 100-747 هم 3 یا 2 پنجره در طبقه دوم داره. و مدل های باری که با حرف شناسائی F مشخص میشوند. زیاد بحث رو باز نمیکنم اما بگم این مدلی که من بارگزاری کردم 400-747 هست که نیروی محرکه اون رو 4 عدد موتور 4062 پرت اند ویدنی یا PW 4062 تشکیل میده (747 با موتور های CF6 جنرال الیکتریک و RB 211 رولز رویز هم تولید شده و که مدل شبیه سازی شده اش موجوده)

خب حالا میتونید شبیه ساز رو باز کنید و پرنده رو انتخاب کنید. هوا رو روی یک حالت متعادل قرار بدید و ترجیحا زمان رو روز در نظر بگیرید تا از زیبائی بی نظیر مناظر رشته کوه های البرز لزت ببریم و از دیدار مرتفع ترین قله ایران "دماوند" محروم نباشیم. بعد از انجام تنضیمات لازم flight planner رو باز کنید . (در آینده بیشتر با پلنر های مجزا و حرفه ای تر کار خواهیم کرد). مسیر ما از فرود گاه نوشهر به مهرآباد خواهد بود (بله نوشهر به تهران !!) پس در بخش departure یا مبدا کد چهار رقمی فرودگاه نوشهر رو انتخاب کنید یعنی "oinn" و چون از چیزی به نام گیت خبری نیست یکی از پارکینگ ها رو انتخاب کنید. همینطور در بخش destination یا مقصد هم کد چهار رقمی مهرآباد رو "oiii" در بخش شماره 3 IFR رو انتخاب کنید تا از راهنمائی های کنترلر (ACT) بی بهره نباشیم. در بخش 4 VOR-to-VOR رو انتخاب کنید (تا اونجا که ممکنه سعی کنید به gps وابسته نشید که توضیح میدم برای چی) حالا در بخش 5 find rute یا یافتن مسیر رو بزنید تا مسیر ما به صورت VOR به VOR مشخص و بازبینی بشه. حالا میتونید مسیری رو که باید از بگذرید در سمت راست کتار نقشه مشاهده کنید. که باید مثل یک خلبان حرفه ای یاد داشتش کنید. (میتونید فقط ID ها رو یاد داشت کنید) حالا ok کنید و مسیر جدیدی رو که ساختید ذخیره کنید . بعد از ذخیره مسیر سیمولاتور از شما خواهد پرسید که آیا مایلید هواپیما به مبدا منتقل بشه یا نه که قبول میکنید و flight رو بزنید تا برنامه شروع به بارگذاری پرنده صحنه ها کنه.

قبل از هر چیز پرنده رو خاموش کنید (زیر دسته های تراتل چهار عدد کلید کنار هم هست که موتور ها رو خاموش میکنه. منتظر خاموش شدن کامل پرنده باشید. دقت کنید که در این صورت هنوز خیلی چیزها مثل پمپهای هیدرولیک ... سیستم برق رسانی و. .. فعال هستند و ممکنه صدا تولید کنند. که همگی باید خاموش بسن چرا که قصد داریم پرواز رو از صفر شروع کنیم. قصد داریم یاد بگیریم که به طور خلاصه قبل از روشن شدن پرنده چه چیز هائی باید کنترل بشه یا در واقع کدام چک لیست خوانده میشه. و چون در شبیه ساز دستور روشن کردن موتور تعبیه نشده ما این دستور رو ذهنا میگیریم و بعد موتور ها رو روشن خواهیم کرد.

جهت طولانی نشدن مطلب جریان رو در پست های کوتاه شرح خواهم داد. و این پست هم همین جا به پایان میرسه . سعی میکنم تا قبل از صبح پست بعدی رو هم آماده کنم.
    اما در پایان پیشنهاد میکنم یکی از بوئینگ های حرفه ای رو (اگر ندارید) دانلود کنید که میتونه از هر سازنده ای باشه فقط مهم اینه که پاستوریزه باشه (یعنی واقعی تر طراحی شده باشه) شخصا برای بوئینگ ها از بسته های PMDG استفاده میکنم.
    اگر پرنده حرفهای نداشته باشید نمیتونید روی همه چیز کنترل داشته باشید ضمن اینکه از FMC هم محروم خواهید بود که اصلا خوشایند نیست.

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 28-07-2009 at 01:59.

6. 4 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

دوستان من یه توضیحی از کارت گرافیک این بازی بگم گرچه اینجا تاپیک سخت افزار نیست وللی باید بدونید اگر میخواین برای این بازی ارتقا بدین.
    کارت ها ی دارای تراشه ی nVidia هر چی که هستن. مدلهای GT مدلهای خوب و مدلهای GTX عالی هستند.
    عدد اول رو در سری 8 و 9 نادیده بگیرید و هدد دوم رو مهم در نظر بگیرید.
    مثلا یک کارت 8800 از یک کارت 9500 قویتره.
    ظرفیت یک کارت مهمه ولی اگر ظرفیت بالا باشه و یک کارت با ظرفیت نصفه و فرکانس مشابه در همون قیمت باشه پس چرا مال شما ظرفیتش بالاست؟
    رابط گرافیکی و نوع حافظه دو فاکتور مهم هستند. یعنی یک کارت 1 گیگ با فرکانس پایین و حافظه ی ضعیف و رابط پایین به یک کارت 256 خوب نمیرسه.
    پس اینو توجه کنید.

_________
    کابل خروجی تلویزییون اگر ا اون دایره ای ها منظورتونه S-Video اسمش هست. بازی تو د مانیتور با سایزهای مختلف فکر نمیکنم حال بده.
    کارتهای nVidia بعد از نصب چند مانیتور یک قسمت به تنظیماتش اضافه میشه که مانیتور دوم رو تنظیم میکنه. به اون قمست مراجعه کنید شاید مشکل حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من یه توضیحی از کارت گرافیک این بازی بگم گرچه اینجا تاپیک سخت افزار نیست وللی باید بدونید اگر میخواین برای این بازی ارتقا بدین.
    کارت ها ی دارای تراشه ی nVidia هر چی که هستن. مدلهای GT مدلهای خوب و مدلهای GTX عالی هستند.
    عدد اول رو در سری 8 و 9 نادیده بگیرید و هدد دوم رو مهم در نظر بگیرید.
    مثلا یک کارت 8800 از یک کارت 9500 قویتره.
    ظرفیت یک کارت مهمه ولی اگر ظرفیت بالا باشه و یک کارت با ظرفیت نصفه و فرکانس مشابه در همون قیمت باشه پس چرا مال شما ظرفیتش بالاست؟
    رابط گرافیکی و نوع حافظه دو فاکتور مهم هستند. یعنی یک کارت 1 گیگ با فرکانس پایین و حافظه ی ضعیف و رابط پایین به یک کارت 256 خوب نمیرسه.
    پس اینو توجه کنید.

_________
    کابل خروجی تلویزییون اگر ا اون دایره ای ها منظورتونه S-Video اسمش هست. بازی تو د مانیتور با سایزهای مختلف فکر نمیکنم حال بده.
    کارتهای nVidia بعد از نصب چند مانیتور یک قسمت به تنظیماتش اضافه میشه که مانیتور دوم رو تنظیم میکنه. به اون قمست مراجعه کنید شاید مشکل حل بشه.
    مورد اول رو اطمینان دارید ؟ تا حالا نشنیده بودم .. جالب بود . البته gt و gtx و gts رو شنیده بودم اما اینو دیگه نه.
    مورد دوم رو راستش فکر میکنم نتونستم کامل متوجه بشم.اما تا اونجائی که فهمیدم رو باید بگم که موقع خرید این گرافیک نبودم وگرنه قبول دارم که 1GB ddr2 چندان با این gpu جور در نمیاد.
    مورد سوم رو هم قبول دارم و قبلا هم در موردش همیینجا گفتم.

اما مورد چهارم خیر منظورم s-video نیست . ورودی که من میگم پشت مانیتور تلویزیون ها هست و مثل سوکت ها 21 پایه اروپائی اما کوچک تر . چرا راه دور بریم همین خروجی (مانیتور نه تی وی) کارت گرافیک خودمون رو در نظر بگیرید اما مادگی . یعنی یک سر نری و یک سر مادگی. تا تصویر رو تحت فرمت مانیتور دوم (نه تی وی) به مانیتور تلویزیون برسونه. این که میگم مانیتور به این خاطر هست که تصویر خروجی tv همون تصویر مانیتور هست و تفاوت چندانی نداره جز اینکه میشه کشیدش و یک حجم اضافه ایجاد کرد یا معکوسش کرد و ... اما مانیتور دوم مثل یک مانیتور مجزا عمل میکنه به همین خاطر نمیخوام از خروجی tv استفاده کنم.
    اما مورد پنجم رو شاید متوجه منظورم نشدید. مانیتور 13 میره بالای 22 و یا پائینش و فقط نمایشگرها رو نشون میده (سرعت ارتفاع هدینگ و ...)چون تو حالت سه بعدی زیادی ریز میشن. fs یک رابط کاربری داره که اجازه میده هر نمایشگر رو در یک مانیتور مجزا داشته باشید و هر چیزی رو با یک کلید بجز کی بورد و موس کنترل کنید. شاید عکسی از مراکز آموزشی معتبر دیده باشید که کابین کلا فیزیکی شبیه سازی شده و شیشه های جلو در واقع مانیتور هستند و همه چیز با کلید هائی که به مدل واقعی شباهت دارند کنترل میشه.

اما برای اینکه اینجا به تایپیک سخت افزار تبدیل نشه وقتی خوندیدش ویرایش میکنم و به جاش ادامه آموزش رو میگذارم.
    شرمنده ام دیر شد باید تا صبح قسمت بعدی رو میزاشتم ولی سیستمم بد جوری به هم ریخته نمیتونم. راه میندازمش و تا آخر شب حد اقل دو قسمت دیگه رو میگذارم.

قول میدم این کامل ترین آموزشی باشه که تا به حال به زبان فارسی و به این شکل دیدید.

پاینده باشید

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

بهرام خان ممنون از نوشتت
    ولی ای کاش رنگی کنی بیشتر علاقه مند بشیم

داره خودمونی میشه HOW HOW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

.یکی از دوستان تو چند پست قبل در باره ی ماشین follow meو... اشاره کرد و میشه اینا رو به x اضافه کنیم
    من اون follow رو دان کردم ولی هرجا توی بازی تست می کنم می نویسه unebel to provide follow me همه جا تستش کردم نشد؟؟؟

داره خودمونی میشه HOW HOW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون لینک fspassengers و پیاده شدن مسافرا با پله رو اینجا لطف میکنی؟
    مردم پیدا نکردم کرک fsp هم که تو follow me نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •