تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چرا P2 ?

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کیفیت عالی پخش (صوتی و تصویری)

15 62.50%
  • صفحه بزرگ لمسی

13 54.17%
  • زیبایی و قیافه

12 50.00%
  • بلوتوث و امکانات مربوط (ID Caller ، تماس به تلفن و ...)

16 66.67%
  • سایر امکانات ( نمایش متن و تصویر ، بازی و ....)

10 41.67%
  • DNSe 2

10 41.67%
  • تجربیات قبلی

7 29.17%
  • تمامی موارد

13 54.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 60 از 86 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 854

نام تاپيک: Samsung YP-P2 تاپیک اختصاصی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان سلام بنده یه دونه هدفون استریو بلوتوس سامسونگ مدل ya-bh270 امروز خریدم ولی یه مشگل باهاش دارم روی p2 و اونم اینه که وقتی کانکت میشم همچی عالیه بجز اکولایزر که یهو خودش به حالت نرمال میره و دیگه امکان استفاده از اکولایزرهای دیگه رو نمیده ایا راه حلی برای این مشکل وجود داره ممنون از لطفتون

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سامان جان من که میگم دومی خفن تر میزنه..........راستش رو بخوای من کلا میگم انقدر ادم اهنگ گوش نمیده که بخره این ها رو.............شاید تو به کارت بیاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سامان جان من که میگم دومی خفن تر میزنه..........راستش رو بخوای من کلا میگم انقدر ادم اهنگ گوش نمیده که بخره این ها رو.............شاید تو به کارت بیاد

من زیاد آهنگ گوش میکنم
    وگرنه دلم نمیاد این پول و بابت این بدم...ولی خوب.میدونم ازش استفاده میکنم

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

13

سلام به همه P2 داران عزیز.
    میخوام نظر بدین در مورد خرید یکی از این 2 تا هدفون بلوتوس واسه P2...

نظرتون در مورد این چیه؟؟؟

Samsung SBH700 BT Stereo Headphones ASBH700JSECXAR

اینم توضیحات انگلیسیش.ارزشش رو داره بگیرمش؟؟70$ ؟؟؟

Samsung SBH700/ ASBH700JSECXAR/ ASBH700JSEC/XAR Stereo Bluetooth Headset upgrades you to DSP Noise cancellation, and a folding headset design.
    • Stereo sound: Samsung SBH700 Stereo Bluetooth folding Headset enables you to enjoy full stereo audio sound like no other. Convenient folding design makes portability exceptionally easy! Adjustable Silicone ear buds are comfortable. Audio fidelity is average.
    • DSP Noise Reduction: Samsung’s Digital signal processor provides Active noise reduction technology to eliminate unwanted background noise.
    • Simultaneous Multiple Pairings: The Samsung SBH700 Stereo Bluetooth headset connects to a cell phone as well as other Bluetooth devices simultaneously, allowing you to receive an inbound call when one comes in. During the call, the SBH700 becomes your hands free headset through the integrated Dual microphones and gently returns to the previous audio setting after the call.
    • Talk Time: up to 8 hours OR Stand-by time is up to 140 hours (6 days) before recharging with the included AC travel charger. Optional Samsung CAD310JBEB car charger, or our SAMA460CLA will also charge this headset.
    • Features include a Send & End function, Voice-Dial, 3-way calling & Wireless Stereo Music Streaming via the Bluetooth A2DP profile. Bluetooth AVRCP profile enabled devices can be remotely controlled for Pause, Play, Fast Forward, Previous song, Skip and other AVRCP functions for full control of your stereo device.
    • Lighweight: At only 1.6 ounces, this Stereo headset will easily fold and carry anywhere you like.
    • Bluetooth A2DP/ AVRCP/ HF/ HSP profiles are all supported on this Bluetooth version 2.0, class 2 device for better connectivity up to 30 feet away.
    • [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    • Genuine Samsung factory original one year warranty applies.

اکثر سایت ها قیمت زدن 105$ ولی بعضی ها On Sale زدن 70$ اینا...

واینکه به نظرتون خوب روی سر میشینه.یعنی استفادش راحته

این یکی چطوره؟؟؟
    Samsung SBH-500 - Headset .قیمت 47$

اینم لینک ریویوش
    سلام
    اولا هیچ کدوم از این هدفون ها در ایران فعلا موجود نیست ! (فعلا)
    ولی مدلی که اول معرفی کردی خیلی مدل خوبی هست که یه مدل سونی هم با این امکانات موجوده که یه سر و گردن از این بالاتره و شارژ بیشتری ارایه میده

اما مدل دوم که مدل قبلی ش با قیمت 60 تومن موجوده کیفیت خوبی ارایه میده و میکروفون هم داره که میتونی رو موبایل ت هم به عنوان هندزفری استفاده کنی همچنین رو P2
    عمر باطری بالایی داره و کیفیت بالایی ارایه میده ولی برای استفاده توی جاهای شلوغ یا پر صدا توصیه نمیشه ولی خیلی تجربه جالبی هست !!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

13

دوستان سلام بنده یه دونه هدفون استریو بلوتوس سامسونگ مدل ya-bh270 امروز خریدم ولی یه مشگل باهاش دارم روی p2 و اونم اینه که وقتی کانکت میشم همچی عالیه بجز اکولایزر که یهو خودش به حالت نرمال میره و دیگه امکان استفاده از اکولایزرهای دیگه رو نمیده ایا راه حلی برای این مشکل وجود داره ممنون از لطفتون
    درسته
    وقتی شما از هدفون های بلوتوث استفاده میکنی نه روی این دستگاه بلکه رو بیشتر پلیر های موجود قابلیت اکولایزر و در پلیرهای سامسونگ DNSe غیر فعال میشه و راهی هم نداره این رو هم بدون که اگه هم اکولایزر ها هم فعال باشه اصلا تفاوتی حس نمیشه یعنی بود و نبودش فرقی نمیکنه
    زیاد فکر نکن بهش

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

4

الان قیمت Yp-p2 چنده ؟؟؟ ( 2 و 4 و 8 گیگ )
    16 گیگ هم داره ؟؟؟ اومده به بازار ؟؟؟

اخرین قیمت ها (13 مهر) :

Samsung P2
    2 GB >> 145
    4 GB >> 195~205
    8 GB >> 255
    16 GB >> 350~370
    لوازم جانبی :
    شارژر سامسونگ : 12
    شارژر (متفرقه) : 3~5
    قاب کریستالی : 3.5
    هدفون بلوتوث : 55
    هدفون سامسونگ (معمولی/in-ear) : به ترتیب 12 - 19

قیمت ها تا الان که تغییر زیادی نکرده فوق ش 5 تومن بالا یا پایین تر !!

7. 3 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من بیشتر بابت این گفتم دومی بهتره چون اون محافظش که روی سر قرار می گیره کوچیک تره و زیاد تابلو نیست اما اولی خیلی بزرگه اون یه تیکش...............
    فعلا به کارم نمیاد ولی امکانش هست یکی بگیرم.................نه به این زودی..........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    اولا هیچ کدوم از این هدفون ها در ایران فعلا موجود نیست ! (فعلا)
    ولی مدلی که اول معرفی کردی خیلی مدل خوبی هست که یه مدل سونی هم با این امکانات موجوده که یه سر و گردن از این بالاتره و شارژ بیشتری ارایه میده

اما مدل دوم که مدل قبلی ش با قیمت 60 تومن موجوده کیفیت خوبی ارایه میده و میکروفون هم داره که میتونی رو موبایل ت هم به عنوان هندزفری استفاده کنی همچنین رو P2
    عمر باطری بالایی داره و کیفیت بالایی ارایه میده ولی برای استفاده توی جاهای شلوغ یا پر صدا توصیه نمیشه ولی خیلی تجربه جالبی هست !!

___

من ایران نیستم علی جان.این ها رو هم میخوام از سایت Amazon بخرم
    ممنون بابت توضیحاتتون.میشه اسم اون مدل سونی رو هم بگین
    من هندفری DS 220 سونی اریکسون رو دارم.ولی رو P2 خوب جواب نمیده.یعنی هم کیفیت صدا رو میاره پایین.هم بلندیش.واسه همین خواستم این بار یه هدفون از خود سامسونگ بگیرم که دیگه این مشکل واسم پیش نیاد...

به نظرتون بین این 2 تا کدوم رو بگیرم.اولی از نظر استفاده راحته.یعنی راحت رو سر میشینه؟؟؟و اون سر هندفری مثل مدل های کریتیو تا ته گوشی میره؟: دی
    Last edited by saman65; 23-10-2008 at 02:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درسته
    وقتی شما از هدفون های بلوتوث استفاده میکنی نه روی این دستگاه بلکه رو بیشتر پلیر های موجود قابلیت اکولایزر و در پلیرهای سامسونگ DNSe غیر فعال میشه و راهی هم نداره این رو هم بدون که اگه هم اکولایزر ها هم فعال باشه اصلا تفاوتی حس نمیشه یعنی بود و نبودش فرقی نمیکنه
    زیاد فکر نکن بهش
    ممنون دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

برای تشکر بهتر هست از دکمه ی تشکر استفاده کنی تا بیخودی اسپم نشه............

12. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •