سلام مهدي جون...
درسته انگار رپيدباز مشكل داره...![]()
سلام مهدي جون...
درسته انگار رپيدباز مشكل داره...![]()
سلام
بچه ها يه خبر خوب براي كسايي كه گوشيشون ساپورت نميشه...يعني غير از N81 N82 N95 ...
ميتونيد بدون هك بازي كنيد...به پست 2 مرجعه كنيد قسمت پايينش
....
بريد امتحان كنيد نتيجه رو بگيد، مارم دعا كنيد
شاد باشيد![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باقیه بازی ها رو می تونید از اینجا دالنود کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by پوول; 03-07-2008 at 07:53.
اینا به نظرت تکراری نیست ؟؟؟
اینا همشون تو صفحه اول این تاپیک هست ....
سلام یونس جان دستت درست خدایی خیلی زحمت میکشی خسته نباشی.سلام
بچه ها يه خبر خوب براي كسايي كه گوشيشون ساپورت نميشه...يعني غير از N81 N82 N95 ...
ميتونيد بدون هك بازي كنيد...به پست 2 مرجعه كنيد قسمت پايينش
....
بريد امتحان كنيد نتيجه رو بگيد، مارم دعا كنيد
شاد باشيد
یه سوال برای گوشیهای ما هم این برنامه جواب میده؟یا فقط مخصوص همونایی هست که گفتی؟
سلام مهدي جون لطف داري...شما كه گوشيت ساپورت ميكنه، لازم نيست نصب كني...هر چند فك نكنم بد باشه چون ارور ها ازبن ميره...
اولا این یک نوع دیگه از روش هک هستش و امتیازش اینه که به کامپوتر دیگه نیازی نیست که شما گفتین هک نیست!
دوما من روی 6120 بدون مستر ریسیت و فرمت کردن بازی هارو نصب کردم و به خوبی کار داده ونیازی به این کار هم نیست!
البته من ار برنامه drakkarious استفاده کردم!
سلام دوست من
شما منظورت كدوم قسمت آموزش بود كه شبيه هك باشه؟؟؟ اگه قسمت اول رو ميگي اون كار براي ديدن فايل هاي مخفي گوشي هست...( فولدر Private )...
منم امروز قراره رو يه 6120 امتحان كنم...
سلام به همگي...
بازي گلف هم اومد، ولي هنوز كرك نشده...
در پست 5 قرار گرفت...
من به خاطر این میگم که دیگه گوشی رو هک نکنم چون با روش هک به نظرم گوشی خیلی حساس تر میشه و خیلی زود ویروسی میشه.سلام مهدي جون لطف داري...شما كه گوشيت ساپورت ميكنه، لازم نيست نصب كني...هر چند فك نكنم بد باشه چون ارور ها ازبن ميره...
دمت گرم فقط اگه کرک شدش اومد هرجا دوست داری آپلودش کن فقط توی رپیدشر آپلود نکن!!!بازي گلف هم اومد، ولي هنوز كرك نشده...
Last edited by mahdi_ctr; 03-07-2008 at 13:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)