ان 95 آمریکای از باتری ان 95 8گیگ استفاده میکنه مثل اینکه سرعت ترنسفر دیتا جی پی آر اس بالاتری داره
و کلاس وایرلس لن بالاتری هم داره
در مورد مموری کارتت هم بگم بعد از فرمت با کامپیوتر باید یه بار هم با گوشیت فرمتش می کردی
ان 95 آمریکای از باتری ان 95 8گیگ استفاده میکنه مثل اینکه سرعت ترنسفر دیتا جی پی آر اس بالاتری داره
در مورد مموری کارتت هم بگم بعد از فرمت با کامپیوتر باید یه بار هم با گوشیت فرمتش می کردی
سلام به همگی
من تازه اومدم تو این کلوپ.میخوام بهn82بخرم چندتا سوال داشتم 1-آیا این گوشی تقلیب هم داره 2-اصل گوشی ساخت کجاست؟
قیمت گوشی تو کرمانشاه 450 تا 460 بدون گارانتی با گارانتی هم520 گارانتی اتصالات
سلام
ورودتو به فروم تبريك ميگم...
تقلبي اين گوشي چيني هست ولي قيافش خيلي تابلوه...
اصلشم كه واسه فنلانده...
دوستان عزیز , هر چه گشتم تو اصفهان پیدا نکردم ( مدل سیاه رنگ N82 ) , اگه از دوستان اهل اصفهان کسی سراغ دارد خیلی خوشحال میشم معرفی کند .![]()
سلام بر همه دوستان مطمئنا اکثر شما n82 دارین یه سوال ساده دوست داشتین گوشیتون p1 بود صرف نظر از دوربین مرسی
البته من اینجا یک نکته در مورد N95 - 3 بگم که به اضافه مشخصاتی که گفتند مانند N95 8GB دارای 128MB RAM است.من مهرماه پارسال یک N95 -3 از اصفهان برای یکی از دوستام به قیمت 530 اون موقع خریدم با Keyboard عربی.
با گوشی هم فرمتیدم !!!ان 95 آمریکای از باتری ان 95 8گیگ استفاده میکنه مثل اینکه سرعت ترنسفر دیتا جی پی آر اس بالاتری داره
البته فعلآ که درسته (البته با کابل یو اس بی خود گوشی آهنگ ریختم)
ولی باتریش خیلی مزخرفه بابا !!
امروز 5 تا خطش پر بود بابام بهم زنگ زد من نتونستم بر دارم (میس شد) بعد رفتم دیدم 3 خط رفته و دو خط مونده
بعد از یک ساعت هم گوشی خاموش شد !!!
واسه همه همینه ؟؟؟
بابا بهترین باتری رو داره ...
من 2شنبه شب اون هفته زدم به شارژ ....
دیشب هم باتریش تموم شد ...
باور میکنی ؟؟؟
بهراد مطمئنی برنامه هات همه بسته بودن ؟
چون اینی که گفتی نشان دهنده ی مشکل دار بودن باتری گوشیت هستش !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)