سلام
اگه منظورتون سما دانشگاه آزاده
از نظر دانشگاه آزاد نه
ولی از نظر شرکت ها و... بله فرقی میکنه
سلام
اگه منظورتون سما دانشگاه آزاده
از نظر دانشگاه آزاد نه
ولی از نظر شرکت ها و... بله فرقی میکنه
بردار من نیست دوست منه.
نمیدونم امسال تازه میخواد کنکور بده،یعنی اصلا تازه میخواد وارد دانشگاه بشه!!
خوب
خلاصه کنکوره 88 که تموم شدش
باید صبر کنه برای کنکور 89
خبر ثبت نام رو بهتون میگم
همونطور که a1000a گفتن، کنکور سراسری و آزاد 88 برگزار شده ولی دانشگاه آزاد یه کنکور هم تو دی ماه برگزار می کنه. اگه دوستتون الآن دیپلمش رو گرفته، می تونه واسه دی ماه شرکت کنه.
موفق باشی![]()
سلام بچه ها
فیش تادییه پستی رو پرسیدم
گفتن هنگام ثبت نام باید بگیری
حالا هرکی از دانشگاه خودش بپرسه
دانشگاه من اینو گفت
دوستان من بعد از 7 سال کنار گذاشتن درس تو کنکور شرکت کردم و شهید چمران رشت ( شبانه ) رشته کامپیوتر قبول شدم. با این حساب فکر کنم اگر بخونم سال آینده تهران قبول میشم چون تو این 7 سال 1 دقیقه هم درس نخوندم. سؤال من از دوستان این هست که اگر من امسال ثبت نام نکنم با توجه به اینکه شبانه شهید چمران قبول شدم برای کنکور سال آینده مشکلی نخواهم داشت؟ یعنی انصراف از ثبت نام مشکلی برای کنکور سال آینده من ایجاد میکنه یا نه؟
و سؤال دیگه اینکه اگر بخوام برم رشت و ثبت نام کنم در هفته چند روز باید رشت باشم؟
سلام
نه چون شما شبانه هستین میتونید ساله دیگه هم شرکت کنید
به نظر من حتما برین
چون امسال 8 کتاب رشته کامپیوتر تغییر میکنه(رشته خود من کامپیوتر)
تعداد کلاسهاتون هم بستگی به درسهاتون داره که چقدر بردارین و در چه روزایی باشه
از بابت پاسخ ممنونم.
دوست عزیز این تغییرات در چه حدی هست و اگر لینکی در این مورد هست ممنون میشم اعلام بفرمایید.
من از دانشگاه نپرسیدم. ولی رفتم پست دیدم یه باجه داره واسه تاییدیه تحصیلی. رفتم اونجا یه فرم و دو تا پاکت پر کردم. یه کپی هم از گواهی دیپلمم ضمیمه کرد و تمام.
تو فرم هم مشخصات خودم رو وارد کردم و از آموزش پرورش خواستم که یه تاییدیه تحصیلی بفرسته دانشگاهی که قبول شدم.بعد هم یه فیش به من داد که نشون می ده من این فرم رو پر کردم.
موفق باشی![]()
این تاییدیه دیپلم که گرفتم چرا دو تا معدل می خواد ، یه دونش که معدله کله که اون رو نوشتم اما اون یکیش معدله کله دروس رو می خواد ...
منظورش کدومه ؟
شرمنده عکس خرابه ...
همینطور اون قسمتی رو که نوشته "دانش آمور / داوطلب آزاد کلاس " ، رو خالی بزارم دیگه ، چون دیپلمم رو گرفتم ...
فقط اگه می شه قورا" جواب بدین ...
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)