تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 254 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم چرا فکر میکنی بنز تیتان جمع شسده یکی از خودرو های استراتژیک ارتشه

سال 85 ارتش طرحی برای بزساازی ایین ماشینهای تیتان داشت

من هم به مدت 10 ماه در این طرح شرکت کردم

فقط خودم 9 تا بنز 3850 (تایتان ) رو تعمیر کردم

جالبه بدونین که هر قطعه ای از ایین تیتانها میخواستی در انبار ارتش المانی اصلش به وفور پیدا میشد ا

از یک اورینگ گرفته تا اتاق صفر 3850 ( اونم اصل المانی رو ارتش در انبارش داشت )

حدود 85 % از بنز های 3850 (تیتان) در ایین طرح بطور کامل بازسازی شد از سیستمهای الکترونیکی گرفته تا مکانیکی وچون تمامی قطعات به کار رفته اوریجینال بوده میشه گفت همشون نو مثل روز اول شدند
    آخه مدتیه که دیگه توی رزمایش ها از تایتن استفاده نمیشه و به جاش از ببر و ایوکو (شاید هم مهندسی معکوس شده ی ایوکو) استفاده می کنن

دوست عزیز ممنون از اطلاعات گرانبهتون... ما دنبال یه نفر مثل شما بودیم که شما هم اومدی و اینجا رو روشن کردی..

کاش یه اتاق 3850 می دادن به من می رفتم توش زندگی می کردم... من این کامیون رو می پرستم... عاشق اتاق سری SK و NG و همینطور تایتن هستم..

منظورتون همون ببر 400 که پروژش تو اصفهان بود

ماشین فوقالعاده قوی ولی واقعا دنده سنگینه و سرعت نهاییش خیلی پایین کمتر از 50 کیلومتر در ساعت یک پروژه شکست خورده است
    منظورم عکس از تایتن های موجود در ایران بود... اما از ببر 400 هم اگه عکس بذارید ممنون میشم..
    راستی الان دیگه ببر 400 تولید نمیشه ؟

سعید جان اون عکسی که گذاشتی از اونم من خیلی دیدم نوع اتاقش که مونتاژ خارج هستش
    رامین جان فکر کنم دقت نکردی چی نوشته بود رو کامیونه (نوشته 3824) .. از اینا تو ایران نیس.. اینایی که تو ایرانه (مایلر) 2628 است.. که خیلی هم زیاده.. ولی این 3824 غولیه واسه خودش.. تناژ : 38 تن نا خالص

راستی این آدرس سایت منه.. گالری عکس کامیون های قدیمی بنز ( بنز های دماغ دار یا همون سری L )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سعید جان اون عکسی که گذاشتی از اونم من خیلی دیدم نوع اتاقش که مونتاژ خارج هستش
    باهات موافقم این ماشینها با توجه به کدی که دارن یعنی 2624 یا 2826 حداکثر وزن خالی این ماشینها میتونه 28 و 26 تن باشه که با وجود محدودیتها بیشتر از 20 -25 تن نمیتونن حمل کنن
    پس لازم یه بار نامه بگذارم
    من خودم با تک 1924 25 تن اسفالت بار میزد م البته مال ما مونتاژ خارج (کویتی ) بود وزن خالیش 5/8 بود

جالبه بدونین که هر قطعه ای از ایین تیتانها میخواستی در انبار ارتش المانی اصلش به وفور پیدا میشد ا

از یک اورینگ گرفته تا اتاق صفر 3850 ( اونم اصل المانی رو ارتش در انبارش داشت )
    اینجا باید گفت خدا پدر شاه بیامورزد
    توی شهر ما یه کار خانه ذغالشوی هست باور نمی کند تا چند سال پیش توی انبارش پرو بود از این وسایل لودر بود هنوز نو موتور انواع ماشین توی جعبه ها چوبی لاستیک ماشین بود که مال 40 سال پیش بود اما کاملا ازبین رفته بود
    Last edited by بی باک بی بال; 29-08-2009 at 15:33.

4. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس لازم یه بار نامه بگذارم
    من خودم با تک 1924 25 تن اسفالت بار میزد م البته مال ما مونتاژ خارج (کویتی ) بود وزن خالیش 5/8 بود
    شما بگی ما قبول داریم... ولی این باری که شما زدی چطوری بارنامه بهش دادن بی باک جان؟ آخه این غیرمجازه که راستی 1924 شما آبی فیروزه ای بود ؟ اگه آره که من عاشقشم.. مخصوصا با منبع اگزوز خالی !!

6. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اما از ببر 400 هم اگه عکس بذارید ممنون میشم..
    ببر 400
    babr 400

8. 3 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرشاد جان ممنون از این عکس زیبایی که لططف کردی و گذاشتی... این نوشته ببر 400 هست..

خوب اینجا مشکل پیدا کردم...

پس این کامیون هایی که از بنز تایتن مونتاژ کردن اسمش چی هستش؟ مگه اونا ببر 400 نیس؟ من اشتباه کردم؟!

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فرشاد جان اون ببر از سری اول هستش من یه نمونه جدید ببر400 رو عید امسال توی قزوین دیدم کلا اتاق شکیلتری داشت.

11. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این ببر-400 که فرشاد جان عکسش رو گذاشت، کپی در برابر اصل تانکبر MAZ 537 روسیه هستش که !!!

ماشالله به این کپی و پیست (Copy- Paste).. باید اسم سال 89 رو بذارن سال رعایت نکردن کپی رایت و پیشرفت علوم مهندسی معکوس...

13. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همکاری مشترک جنرال موتورز و اف اي دابليو

گروه بین الملل: شرکت جنرال موتورز امريکا و شرکت خودروسازي اف اي دابليو FAW چين از تشکيل شرکت مشترکي براي توليد کاميون هاي سبک و کاميونت هايي در چين خبر دادند.
    به گزارش خبرخودرو ، از اين کاميون ها و کاميونت ها قرار است در بازار چين استفاده شود که نسبت به ديگر کشورهاي جهان بسيار پر رونق است.
    کوين وال مدير کل شرکت جنرال موتورز در چين در اين باره اعلام کرد بخش خودروهاي عمومي در چين از اهميت زيادي برخوردار است و بازار ان در چين رونق بيشتري دارد.
    اين کارخانه مشترک که شرکت جنرال موتورز و شرکت خودرو سازي اف اي دابليو به طور برابر مالکيت ان را در اختيار دارند در سال دو هزار و دو نه بين هشتاد تا نود هزار خودرو با مدل اف اي دابليو توليد مي کند و اين ميزان در سال دو هزار و ده، به صد هزار دستگاه در سال خواهد رسيد.
    شرکت جنرال موتورز روند ساخت يک کارخانه جديد را در شهر هاربين واقع در شمال شرقي چين به منظور دو برابر کردن ظرفيت توليد اف اي دابليو-جنرال موتورزFAW-GM در سال دو هزار و ده به دويست هزار دستگاه در سال اغاز کرده است . اين شرکت مشترک داراي سرمايه اي معادل يک ميليارد و دويست ميليون يوان معادل صد و هفتاد و پنج ميليون و هفتصد هزار دلاراست و در همين راستا نيز در نظر دارد حدود دوميليارد يوان سرمايه گذاري کند.
    جنرال موتورز و شرکت هاي وابسته آن در هفت ماهه نخست امسال، در چين حدود نهصد و پنجاه و نه هزار و سي و پنج دستگاه خودرو توليد کرد. اين ميزان توليد چهل و دو مميز هشت دهم بيشتر از ميزان توليدش در همين مدت در سال گذشته است .

15. 3 کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فرشاد جان ممنون از این عکس زیبایی که لططف کردی و گذاشتی... این نوشته ببر 400 هست..

خوب اینجا مشکل پیدا کردم...

پس این کامیون هایی که از بنز تایتن مونتاژ کردن اسمش چی هستش؟ مگه اونا ببر 400 نیس؟ من اشتباه کردم؟!
    ارتش می خواست جایگزین تایتان بکنه که نشد

دوسته مون هم درست گفتن ایین اولیین سری ببر 400 که کپی از اتاق ماز

چون ماز های ارتش همشون خراب شدند و تریلرهای ماز هم کاملا سلم ودست نخورده مونده ولی کشنده تایتان و غولهایی مثل اون نمی تونند ایین تریلر های ماز روبکشن چون وزن خالص تریلر ماز 19 تن هست برای همین ببر 400 ساختن تا از بهدر رفتن تریلرهای ماز استفاده کنند

ولی تریلرهای تایتان اسمش تیماز با 13 تن براحتی بنز تایتان توانایی کشیدن وحمل تانکهایی با وزن 38 تن الی 45 تن رو دارند
    Last edited by h113; 01-09-2009 at 00:33.

17. 3 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض عکس هوو

ایین عکس از داخل کابین هوو یی که خودم داشتمه از همه نظر بهش رسیده بدوم مانیتور و..

البته ترمز هاو سیستم خنک کنندگی رو هم درست کرده بودم

خدا بیامرزش 2 هفته پیش فروختمش

19. 5 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •