عزیزم چرا فکر میکنی بنز تیتان جمع شسده یکی از خودرو های استراتژیک ارتشه
سال 85 ارتش طرحی برای بزساازی ایین ماشینهای تیتان داشت
من هم به مدت 10 ماه در این طرح شرکت کردم
فقط خودم 9 تا بنز 3850 (تایتان ) رو تعمیر کردم
جالبه بدونین که هر قطعه ای از ایین تیتانها میخواستی در انبار ارتش المانی اصلش به وفور پیدا میشد ا
از یک اورینگ گرفته تا اتاق صفر 3850 ( اونم اصل المانی رو ارتش در انبارش داشت )
حدود 85 % از بنز های 3850 (تیتان) در ایین طرح بطور کامل بازسازی شد از سیستمهای الکترونیکی گرفته تا مکانیکی وچون تمامی قطعات به کار رفته اوریجینال بوده میشه گفت همشون نو مثل روز اول شدند
آخه مدتیه که دیگه توی رزمایش ها از تایتن استفاده نمیشه و به جاش از ببر و ایوکو (شاید هم مهندسی معکوس شده ی ایوکو) استفاده می کنن
دوست عزیز ممنون از اطلاعات گرانبهتون... ما دنبال یه نفر مثل شما بودیم که شما هم اومدی و اینجا رو روشن کردی..
کاش یه اتاق 3850 می دادن به من می رفتم توش زندگی می کردم... من این کامیون رو می پرستم... عاشق اتاق سری SK و NG و همینطور تایتن هستم..
منظورتون همون ببر 400 که پروژش تو اصفهان بود
ماشین فوقالعاده قوی ولی واقعا دنده سنگینه و سرعت نهاییش خیلی پایین کمتر از 50 کیلومتر در ساعت یک پروژه شکست خورده است
منظورم عکس از تایتن های موجود در ایران بود... اما از ببر 400 هم اگه عکس بذارید ممنون میشم..
راستی الان دیگه ببر 400 تولید نمیشه ؟
سعید جان اون عکسی که گذاشتی از اونم من خیلی دیدم نوع اتاقش که مونتاژ خارج هستش
رامین جان فکر کنم دقت نکردی چی نوشته بود رو کامیونه (نوشته 3824) .. از اینا تو ایران نیس.. اینایی که تو ایرانه (مایلر) 2628 است.. که خیلی هم زیاده.. ولی این 3824 غولیه واسه خودش.. تناژ : 38 تن نا خالص .gif)
.gif)
راستی این آدرس سایت منه.. گالری عکس کامیون های قدیمی بنز ( بنز های دماغ دار یا همون سری L )
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید